• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא תלבושות רשמי לעונת 23/24 ע״ש אדידס ישראל

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Fyb1RVjWYAICIoc

יש לי הרגשה שהולכת להיות לנו את החולצה הכי יפה מבין קבוצות הפלייאוף התחתון בעונה הבאה

רק מכבי אמר:

עם כמה שזה נראה פוטושופ (וכמובן שזה פוטושופ, אפילו לא השקיעו בוולוו) אין לי ספק שרועי שני היה בוחר תכיעור המופרע הזה
תהיו בטוחים שיעשו כל מאמץ להביא מדים שנראים משוק רמלה גם עם אדידס

חזיזוש אמר:
רק מכבי אמר:

עם כמה שזה נראה פוטושופ (וכמובן שזה פוטושופ, אפילו לא השקיעו בוולוו) אין לי ספק שרועי שני היה בוחר תכיעור המופרע הזה
לא ידעתי שאתה הייטר לרועי שני

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
רק מכבי אמר:

לא ידעתי שאתה הייטר לרועי שני

לא הייטר חלילה נראה בחור חביב
ממה שהבנתי הוא בוחר את התלבושות

חזיזוש אמר:
רק מכבי אמר:

הבנתי שחוזרים להונדה

רק מכבי אמר:

וואו איזה כיעור.
מקווה מאוד שזה אפילו לא קרוב למה שיהיה בפועל.
רק לא פסים לאורך או לרוחב.

יש איזו קונספציה בישראל שתלבושות פסים ״מטריפות״ את האוהדים. לא יודע מי התחיל את זה אבל 100 אחוז מהפעמים זה פשוט מכוער.

מכבי חיפה זה ירוק די עם כל המשחקים, ירוק מלא זה הכי מרגש

ירוק חלק עם 3 פסים לבנים וזהו לא צריך להתחכם, הכי פשוט הכי יפה.

חזיזוש אמר:
Hulk אמר:
ירוק חלק עם 3 פסים לבנים וזהו לא צריך להתחכם, הכי פשוט הכי יפה.

מסיימים את כל המלאי ב10 דק עם דבר כזה

המלאי יגמר בין כה וכה לא משנה העיצוב

ב-welcome שהפועל הוציאו לאלטמן הוא מופיע עם חולצה חלקה של אדידס בצבע אדום עם צווארון V לבן.
מעניין אם אחת התלבושות שלנו תהיה כזאת, ירוק חלק עם צווארון לבן.

dsgreen4 אמר:
ב-welcome שהפועל הוציאו לאלטמן הוא מופיע עם חולצה חלקה של אדידס בצבע אדום עם צווארון V לבן.

הפועל משתמשים בסטים מאוד ישנים וסופר פשוטים. זה ''אדידס ישראל'' ולא ''אדידס העולמית''.

וכבר אמרו שיש חולצה בייצור ייחודי למכבי חיפה. כך שקשה לי להאמין שתהיה ירוק חלק עם צווארון לבן כזאת.

רק מכבי אמר:
dsgreen4 אמר:

הפועל משתמשים בסטים מאוד ישנים וסופר פשוטים. זה ''אדידס ישראל'' ולא ''אדידס העולמית''.

וכבר אמרו שיש חולצה בייצור ייחודי למכבי חיפה. כך שקשה לי להאמין שתהיה ירוק חלק עם צווארון לבן כזאת.

בדרך כלל יש 3 סטים.
ברור שהסט הראשי יהיה משהו מיוחד, אבל אולי הסט ה-3 יהיה ירוק חלק פשוט בלי משהו יוצא דופן.

dsgreen4 אמר:
רק מכבי אמר:
dsgreen4 אמר:

בדרך כלל יש 3 סטים.
ברור שהסט הראשי יהיה משהו מיוחד, אבל אולי הסט ה-3 יהיה ירוק חלק פשוט בלי משהו יוצא דופן.

נדיר מאוד שדווקא הסט השלישי הוא פשוט וחלק. זה הסט שבו עושים ניסויים על הקהל (ירוק זרחני מהאליפות של רפאלוב וחמד, אני מסתכל עליך)

Judokan אמר:
dsgreen4 אמר:
רק מכבי אמר:

בדרך כלל יש 3 סטים.

נדיר מאוד שדווקא הסט השלישי הוא פשוט וחלק. זה הסט שבו עושים ניסויים על הקהל (ירוק זרחני מהאליפות של רפאלוב וחמד, אני מסתכל עליך)
אם לדייק זה מהאליפות של רפאלוב עם קרופניק

חזרה
למעלה