ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:נהפוך את זה לנושר מרצנדייז...
למעוניינים לקראת הקיץ:
![]()
כרגע רק בחנות בגרנד. לא באתר.
dsgreen4 אמר:רק מכבי אמר:נהפוך את זה לנושר מרצנדייז...
למעוניינים לקראת הקיץ:
![]()
החולצות שמאחורי הגופיות אלה המדים הרשמיים?
רק מכבי אמר:dsgreen4 אמר:רק מכבי אמר:נהפוך את זה לנושר מרצנדייז...
למעוניינים לקראת הקיץ:
![]()
החולצות שמאחורי הגופיות אלה המדים הרשמיים?
לא. זו אחת מתלבושות הרטרו שיצאו לדעתי.
![]()
דווקא נראה לי שזה כן הרטרו, השרוולים לבניםdsgreen4 אמר:רק מכבי אמר:dsgreen4 אמר:החולצות שמאחורי הגופיות אלה המדים הרשמיים?
לא. זו אחת מתלבושות הרטרו שיצאו לדעתי.
![]()
מסתבר שאלו חולצות אימון כמו מה שהילדים של רפאלוב לבשו בתמונה שהמועדון פרסם מהחתימה שלו
Amit Green אמר:דווקא נראה לי שזה כן הרטרו, השרוולים לבניםdsgreen4 אמר:רק מכבי אמר:לא. זו אחת מתלבושות הרטרו שיצאו לדעתי.
![]()
מסתבר שאלו חולצות אימון כמו מה שהילדים של רפאלוב לבשו בתמונה שהמועדון פרסם מהחתימה שלו
Amit Green אמר:החולצות של הילדים שלו זה חולצות אימון? אז יש 2 מדי אימון?
רק מכבי אמר:נהפוך את זה לנושר מרצנדייז...
למעוניינים לקראת הקיץ:
![]()
תעשה לי סדררק מכבי אמר:dsgreen4 אמר:ב-welcome שהפועל הוציאו לאלטמן הוא מופיע עם חולצה חלקה של אדידס בצבע אדום עם צווארון V לבן.
מעניין אם אחת התלבושות שלנו תהיה כזאת, ירוק חלק עם צווארון לבן.
הפועל משתמשים בסטים מאוד ישנים וסופר פשוטים. זה ''אדידס ישראל'' ולא ''אדידס העולמית''.
וכבר אמרו שיש חולצה בייצור ייחודי למכבי חיפה. כך שקשה לי להאמין שתהיה ירוק חלק עם צווארון לבן כזאת.
לפי מה שאני יודע אדידס ישראל זה פשוט מישהו שמייבא דברים מאדידס העולמית ויש להם עיצובים מסויימים (הקטלוגים שמתפרסמים כל שנה והקבוצות יכולות לבחור רק משם)Liberman אמר:תעשה לי סדררק מכבי אמר:dsgreen4 אמר:ב-welcome שהפועל הוציאו לאלטמן הוא מופיע עם חולצה חלקה של אדידס בצבע אדום עם צווארון V לבן.
מעניין אם אחת התלבושות שלנו תהיה כזאת, ירוק חלק עם צווארון לבן.
הפועל משתמשים בסטים מאוד ישנים וסופר פשוטים. זה ''אדידס ישראל'' ולא ''אדידס העולמית''.
וכבר אמרו שיש חולצה בייצור ייחודי למכבי חיפה. כך שקשה לי להאמין שתהיה ירוק חלק עם צווארון לבן כזאת.
מה ההבדל?
הפועל חתומה עם אדידס ישראל ואנחנו עם אדידס העולמית?
מה זה מותגים שונים?
SaTla אמר:לפי מה שאני יודע אדידס ישראל זה פשוט מישהו שמייבא דברים מאדידס העולמית ויש להם עיצובים מסויימים (הקטלוגים שמתפרסמים כל שנה והקבוצות יכולות לבחור רק משם)Liberman אמר:תעשה לי סדררק מכבי אמר:הפועל משתמשים בסטים מאוד ישנים וסופר פשוטים. זה ''אדידס ישראל'' ולא ''אדידס העולמית''.
מה ההבדל?
הפועל חתומה עם אדידס ישראל ואנחנו עם אדידס העולמית?
מה זה מותגים שונים?
ואנחנו עם אדידס העולמית שאין קשר ליבואן בישראל, הכל עובד מולם והם מייצרים תלבושות ועיצוב באופן ייחודי לקבוצה ולא מתוך קטלוג