נושא עידוד 26/27 - נושא רשמי

KevinDurant

נשיא המועדון
משהו רע מאוד עובר על הקהל של מכבי חיפה בשנים האחרונות.

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה שמעתי שאין ציוד עידוד בהפועל ת''א, במכבי ת''א, בב''ש, בבית''ר.

לא הגיוני שאוהדים שרים מלמד מלמד כשהוא בכלל לא בסגל, רוצה לעבור לעמלק, כאילו מדובר ביניב קטן.

לא הגיוני שסילבה קאני עולה לדשא בחילוף ב3-0 ושורקים לו בוז.

כל נושא ירין לוי.

הקבוצה פותחת עונה עם 9/12, מקרטע, הכנה לא טובה, לא מדהימים וביתרון 2-0 מקללים את רפאלוב ושרים נגד יענקלה.

ואני אפילו לא חוזר לסוגיות משנים קודמות כמו הקלאסיקו שפוצץ, דיא סבע וכו'

אנחנו במחזור רביעי וכל כך הרבה אירועים סביב הקהל שלנו, חלקם גם אירועי קהל רחב.

לא היה אתמול "ארגון" ו"עידוד מסודר" ביציע וזה הרבה דברים שהובלו ע''י קהל רחב, אבל זה סיטואציות לא הגיוניות שלא קורות בשום קבוצה והאוהדים שלנו צריכים להתאפס על עצמם, זה פוגע בקבוצה ופוגע באווירה.

יש מאבק בין הקהל למועדון

המועדון אמור להיות המבוגר האחראי פה ולא חבורה של אוהדים והמועדון מסרב לפתור את זה
יש דברים הזויים כמו ירין לוי וסילבה קאני שהקהל עושה השנה, אבל אנחנו כבר בטרטוריה של אין חזור, קרי, המועדון כבר איבד שליטה על הסיטואציה לגמרי.

בואו נקווה שקבוצת מאיר תמכור עוד השנה ושיגיעו בעלים אחרים ונתחיל כולם דרך חדשה יחד

היה לי חשש ששלושת האליפויות + צ'מפיונס יביאו לשינוי בקהל. תופעה ידועה.

יש דור חדש, יש הרבה שפתאום גילו את מכבי חיפה.

מה זה השטויות האלה ששורקים בוז לקאני כי רוצים את מלמד שלא בסגל בכלל כי הוא פצוע??
מה קאני אשם? מה אתם שורקים בוז יא חסרי מושג?

מה אתם רוצים מירין לוי? מה אתם שמים לו בבית גרפיטי ומשאירים לאבא שלו בעסק צעיף שרוף של בית"ר.

היו העונה יותר דקות של בוז, קללות, ואנטי, מאשר עידוד ותמיכה בקבוצה.

כרגע הקהל פוגע בקבוצה. לא עוזר. לא תומך.
פוגע.

מאז שאני זוכר את עצמי הקהל שלנו הכי מביך בארץ.
הם לא ידעו שמלמד לא בסגל ולא הבינו למה לא נכנס ונזכרו ששרקו בוז לקאני בפעם הקודמת ושיצא להם מצחיק אז עשו את זה שוב על אוטומט.

היה לי חשש ששלושת האליפויות + צ'מפיונס יביאו לשינוי בקהל. תופעה ידועה.

יש דור חדש, יש הרבה שפתאום גילו את מכבי חיפה.

מה זה השטויות האלה ששורקים בוז לקאני כי רוצים את מלמד שלא בסגל בכלל כי הוא פצוע??
מה קאני אשם? מה אתם שורקים בוז יא חסרי מושג?

מה אתם רוצים מירין לוי? מה אתם שמים לו בבית גרפיטי ומשאירים לאבא שלו בעסק צעיף שרוף של בית"ר.

היו העונה יותר דקות של בוז, קללות, ואנטי, מאשר עידוד ותמיכה בקבוצה.

כרגע הקהל פוגע בקבוצה. לא עוזר. לא תומך.
פוגע.
שלא נדבר על זה שהם גם פותחים פורומים מתחרים ויוצרים פילוג בקהל 🥴

חזרה
למעלה