• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נואשים לחלוץ Vs. רוצים לחלץ נק': מחזור 18 בליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
מכבי חיפה ממשיכה ברצף המשחקים בסמי עופר אחרי ההפסד הכואב נגד בית''ר במחזור האחרון ורוצה לחזור לנצח

בפן המקצועי, דין דוד ימשיך להיעדר בעקבות הפציעה בירך האחורי ועושה רושם שעומר דהן שוב יחליפו. בנוסף, גם חג'ג' ייעדר, לא ברור עדיין למה

ההרכב המשוער: שריף כיוף, עילאי פיינגולד, עבדולאי סק, שון גולדברג, קני סייף, דולב חזיזה, איתן אזולאי(גדי קינדה), מחמוד ג'אבר, ליאור רפאלוב, דיא סבע ועומר דהן

מנגד, ק''ש שעשתה רצף גדול וברחה מהתחתית והיה נראה שמתקדמת לפלייאוף העליון רושמת 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות ותרצה להתאושש על חשבון הירוקים

בנוסף, שימו לב לכריסטיאן בלה שיערוך הופעת בכורה בהרכב של ק''ש אחרי שהצטרף אליה בחלון העברות של חודש ינואר

הרכב משוער: אסף צור; נועם כהן, אעיד חבשי, שי בן דוד; בילאל שאהין, סאקו בנגורה, כריסטיאן מרטינס, יאיר מרדכי; כריסטיאן בלה, אלפרדו סטיבנס, ז'ארדל דה סילבה.

יום שבת
ספורט 3
15:00

ההרכב שלי אגב:
סולטאני
סייף - שון - סק - פיינגולד
ג'אבר - אזולאי
חלאיילי/חג'ג' - סבע - סברינה
דהן

מוריד את רפאלוב וחזיזה לספסל, מחזיק מאוד מרפאלוב אבל אני מעדיף אותו כאופציה מהספסל ל30-40 דק' מאשר שישפוך לאגר דקה 60-70 ונתקע (כנ''ל חזיזה)

מציב את אזולאי נמוך לעזור לג'אבר בהנעת כדור ולהיות יותר באמצע ופחות בהתקפה.

המשחק ב3, יש הפנינג ודין בחוץ. אין בט לניצחוו

שילוב של ק"ש + שבת ב3 בצהריים....
היחס בווינר על אנדר 1.5 שערים הוא 4.75, לדעתי כסף על הרצפה.
0-0 יחס 11

[smention u=85]KevinDurant[/smention] - שכחת למחוק איזו שורה על בירם כיאל

אנחנו עולים ליתרון מהיר, ק"ש משווים, אח"כ פוסלים לנו גול חוקי ודקה 90 הם נותנים לנו גול, בטח בפנדל

או..אם לא נבקיע מהר יהיה 0-0 משמים

משחק כל כך מייאש שכולם יודעים שלא ננצח ורק רוצים שיגמר, גם השחקנים

לאור הסחרור שעובר עלינו ברקע מה שעולה לי לראש כשאני חושב על המשחק היום, זה שאנחנו מסוגלים לנצח די בקלילות כמו שהיה בסיבוב הקודם, או לקבל בראש איזה 4-0 כזה עם קריסה טוטאלית כמו שהיה נגד מכבי הרצליה בעונת 06/07 כשדקל זרק כיסא למגרש אחרי שהורחק.

הרכב של ליגה לאומית.
מזכיר לי את התקופה של מולנסטיין שהיו כמה חיסורים והיינו עולים עם כל מיני אילתורים של איזה דגני קשר אחורי וכאלה.

כיוף, פיינגולד, סק, סירוטה, סייף, חרמש, אזולאי, קינדה, חזיזה, סברינה וסבע

איזה אמצע פחד אלוהים

ופשוט בזבוז של סבע לשים אותו חלוץ

כבר באמת לא אכפת לי עם איזה הרכב הוא עולה. כל משחק הרכב חדש ככה שזה לא משנה

חגג לא בסגל. הבן אדם לא מסוגל להישאר כשיר

לאור החיסורים ההרכב הכי טוב שיכל לעלות.
ספסל אפור ביותר, 5 מתוך 9 חילופים אפשריים הם שוער/בלם/מגן.
3 שחקנים שיכולים אולי לעשות משהו מהספסל - רפא, ג'אבר וחלאילי

בקיצור, אם אנחנו בפיגור אפשר לקפל את העסק היום.

סבע ירד כל הזמן לגעת בכדור ולייצר דברים רק שזה יגרום לזה שלא יהיה אף אחד ברחבה ולכן לא תהיה כתובת לאף התקפה. אנחנו בעצם מפסידים את סבע מ2 הכיוונים

מסכן בכר פשוט כואב לי עליו.
כואב בעינייים לראות שזה ההרכב והספסל שלנו פשוט הפקרות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה