• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ניקיטה רוקאביצה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ההחמצה השניה שלו מוכיחה שאת החוש שלו לשערים הוא לא איבד

בכר הולך לתת לו יותר דקות בשני המשחקים שנותרו, ובטח אחרי הפגרה. הוא אמר את זה במפורש בראיונות לפני בנפיקה, ואני בטוח שבכר רוצה להרוויח את השחקן הזה בסגל שיודע לעשות תנועות עומק מאחורי ההגנה.

גול של ניקיטה יהיה בוסט נהדר לעונה שלנו כי זה ישחרר אותו סוף סוף

Judokan אמר:
בכר הולך לתת לו יותר דקות בשני המשחקים שנותרו, ובטח אחרי הפגרה. הוא אמר את זה במפורש בראיונות לפני בנפיקה, ואני בטוח שבכר רוצה להרוויח את השחקן הזה בסגל שיודע לעשות תנועות עומק מאחורי ההגנה.

גול של ניקיטה יהיה בוסט נהדר לעונה שלנו כי זה ישחרר אותו סוף סוף
הוא היה צריך לתת לו יותר דקות עוד היום. הוא הכניס אותו דקה 85 זה מראה לי שעם כל מה שהוא אמר שהוא עדיין לא מאמין בו בשום צורה כשהמשחק עדיין חי.

onn אמר:
אין לו מזל עם הקורות/משקופים השנה
וגם מול נס ציונה שלקחו לו כדור מהקו. הוא היה צריך להיות כבר עם 3 שערים לפחות. פשוט חוסר מזל מטורף

סופר סאב
תמיד שנכנס במחליף מעורב באיזה מצב קורץ

כשפותח.. דחליל על המגרש

RakMaccabi31 אמר:
סופר סאב

כשפותח.. דחליל על המגרש
לא בהכרח מסכים. אני דווקא חושב שהוא יותר טוב כשהוא פותח מכשהוא עולה כמחליף

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
סופר סאב

כשפותח.. דחליל על המגרש
לא בהכרח מסכים. אני דווקא חושב שהוא יותר טוב כשהוא פותח מכשהוא עולה כמחליף

פתח העונה נגד נתניה, סכנין, ריינה ונס ציונה

חוץ מאיזה מצב אחד שלדעתי היה צריך להבקיע, אני די רואה הבדלים תהומיים העונה בין זה שהוא פותח לבין זה שהוא על הספסל..

יכול להיות כי כמו נגד ביתר ולימסול שהקבוצות היריבות צריכות הגול והוא יכול להשתמש בריצה שלו לשטחים ואת המהירות שלו כדי לנצל התקפות מעבר

צריך גם להיות הוגן איתו לראות מתי הוא פתח.
כשהוא פותח בליגה ואתה עולה עם ההרכב השני כדי להעביר את הזמן עד למחצית השנייה, מן הסתם זה לא כמו לשפוט אותו כששרי אצילי וחזיזה מאחוריו

RakMaccabi31 אמר:
אבל כמו עם סק הוא בא לכאן כדי להיות חלוץ מחליף

סבבה. אבל בשונה מעמדות אחרות, חלוץ (בסגנון שלו בייחוד) חי על לסיים את מה שהקבוצה יוצרת עבורו. כשהשחקנים היוצרים הם דפרים או שהם לא מתפקדים, קשה מאוד לבוא לידי ביטוי.
בוא נניח שאני לא חושב שעם ההרכב השני שלנו, היית רואה את פיירו מגיע למצבים, כי אין מי שייצור אותם

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:

סבבה. אבל בשונה מעמדות אחרות, חלוץ (בסגנון שלו בייחוד) חי על לסיים את מה שהקבוצה יוצרת עבורו. כשהשחקנים היוצרים הם דפרים או שהם לא מתפקדים, קשה מאוד לבוא לידי ביטוי.
בוא נניח שאני לא חושב שעם ההרכב השני שלנו, היית רואה את פיירו מגיע למצבים, כי אין מי שייצור אותם
מסכים.

מה גם שניקיטה גם בשיאו לא היה חלוץ שמייצר לעצמו מצבים אלא חי על מה שהקבוצה נותנת לו.

זה גם לא שהוא הגיע למיליון מצבים ושטפנו את הדשא והוא החטיא או שכולם היו מעולים חוץ ממנו, ברוב המשחקים שהוא שיחק זה היה עם הרכב שני לחלוטין וזה היה נראה זוועה עם ובלי קשר אליו.

כל שחקן צריך לקבל "הזדמנות" לרוץ עם ההרכב הראשון כדי להוכיח את עצמו ומה שיש לו לתת ולא רציני לשפוט אותו במשחק חוץ מול ריינה שאנחנו דה פקטו עם הרכב שני

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:

👍🏻 ממש מפתיע כשהוא נראה נוראי ליד צ׳יבוטה ומאור לוי כיוצרים העיקריים ולא מקבל בכלל מצבים.

הוא היה גם ליד אצילי מלך הבישולים שלנו. לא צריך לתת לו הנחות
גם צ'יבוטה מחלק בישולים לאחרונה

מה התירוץ עכשיו?

יכול להיות שהחדות שלו מחוסר בטחון ותאורית הקטשופ. אבל אי אפשר להכחיש שהבנאדם נהיה כבד על המגרש

לא צריך שום תירוץ. הוא החמיץ במשחק, קורה.

מעבר להחמצה הוא היה פשוט מצוין. הוריד יופי של כדורים פעם אחרי פעם בנגיעה מכדורי שוער, תפקד מצוין בהתקפה ובגדול היה חלק בלתי נפרד משטף המשחק ההתקפי שלנו ביחס למשחקים קודמים.

אחלה ניקיטה שבעולם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה