dsgreen4 אמר:Liberman אמר:מה עם גיסו לא מחפש לו קבוצה בסין או משהו?
נראה לי שהוא למד את הלקח אחרי שעזב לב''ש בפעם הקודמת.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dsgreen4 אמר:Liberman אמר:מה עם גיסו לא מחפש לו קבוצה בסין או משהו?
נראה לי שהוא למד את הלקח אחרי שעזב לב''ש בפעם הקודמת.
ברק.י אמר:גם אני בעד להשאיר אותו כחלוץ רביעי.
ראשית, מגיע לו לפרוש פה ולהשתלב במועדון בהמשך.
שנית, בעונת מעבר כזו עם מאמן בוסרי יש ערך לשחקנים דומיננטיים נטולי אגו בחדר ההלבשה, בשביל יצירת המשכיות.
ושלישית, אם יהיה צורך בחלוץ רביעי מבחינה טקטית, יהיה קשה למצוא מישהו איכותי שיהיה מוכן להיות בפוזיציה הזו.
כמה שחקנים כאלו אפשר להחזיק בסגל לדעתכם? 4-5? זה שכר של 600 אלף יורו בערך, לא מעט כסף, מעדיף שישימו את זה על שחקנים שיקבלו דקות או ששחקני נוער יקבלו את הפירורים שהם יקבלו. אני מת על ניקי ולדעתי הוא יותר טוב מדוד ופיירו אבל אם לא בונים עליו אז הוא לא צריך להישאר, זה לא בית תמחויברק.י אמר:גם אני בעד להשאיר אותו כחלוץ רביעי.
שנית, בעונת מעבר כזו עם מאמן בוסרי יש ערך לשחקנים דומיננטיים נטולי אגו בחדר ההלבשה, בשביל יצירת המשכיות.
ושלישית, אם יהיה צורך בחלוץ רביעי מבחינה טקטית, יהיה קשה למצוא מישהו איכותי שיהיה מוכן להיות בפוזיציה הזו.
Jerry אמר:כמה שחקנים כאלו אפשר להחזיק בסגל לדעתכם? 4-5? זה שכר של 600 אלף יורו בערך, לא מעט כסף, מעדיף שישימו את זה על שחקנים שיקבלו דקות או ששחקני נוער יקבלו את הפירורים שהם יקבלו. אני מת על ניקי ולדעתי הוא יותר טוב מדוד ופיירו אבל אם לא בונים עליו אז הוא לא צריך להישאר, זה לא בית תמחויברק.י אמר:גם אני בעד להשאיר אותו כחלוץ רביעי.
איך הוא הרס לעצמו אהLiberman אמר:מקווה שאת הקריירה הבאה שלו הוא ידע לנהל יותר טוב. בהצלחה.
Jerry אמר:איך הוא הרס לעצמו אהLiberman אמר:מקווה שאת הקריירה הבאה שלו הוא ידע לנהל יותר טוב. בהצלחה.
עצוב
היו כמה שבועות בעונה של הקורונה שזה הרגיש שהוא החלוץ הכי טוב באירופה
greenguy אמר:תודה על הכל מטרונום!!! אם הוא לא היה עוזב הכל היה נראה אחרת. ניהול קריירה פשוט הזוי.
אמן שיחזור בתפקיד מקצועי