• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ניקיטה רוקאביצה

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא תמיד היה מחמיצן גדול אבל זו כנראה הגדולה ביותר שלו. לא נורא.

אחח ניקי ניקי, שים את הגול ההוא ואתה מרים את כל האצטדיון באוויר ואנחנו מנצחים 3-4 אפס קל, כמה חבל. אבל חוץ מזה היו לו משחק טוב, התגעגעתי

כרגע נראה שהוא יהיה החלוץ הפותח מול אולימפיאקוס לאור כושר המשחק של פיירו

עולה עם דינדה חלוץ לפניו. נראה כשחקן עבר. בניגוד לפיירו שעוד ניתן לו חודשיים… פה אתה יודע מה תקבל. חלוץשלישי.

מה שחקן עבר? היה אחלה לגמרי במשחק הזה למעט ההחמצה. הרבה עבודה טובה וחלק מכל משחק הלחץ האיכותי של הקבוצה.
אין לי ספק שהוא ייכנס לרוטציה של החלוץ המרכזי לפני דוד (שאגב היה מחפיר)

Judokan אמר:
מה שחקן עבר? היה אחלה לגמרי במשחק הזה למעט ההחמצה. הרבה עבודה טובה וחלק מכל משחק הלחץ האיכותי של הקבוצה.

חח אז הוא לא הגיע כדי לשמש כחלוץ שלישי?
כאמור אין דבר כזה חלוץ ראשון חלוץ שני חלוץ שלישי חלוץ רביעי. מי שטוב משחק. היררכיה נקבעת במהלך העונה

Judokan אמר:

אין לו חלק אמיתי במשחק הלחץ. הקבוצה נראתה מעולה החצי הראשון כמ כולם לחצו, הוא לא בזה. לך תמחוק את כל מי ששיחק בחצי השני כולל פאני, כי היה מביך.

הגיע לשמש כחלוץ שלישי ויעשה אחלה עבודה ביחס לזה. סומך עליו.

בירקי אמר:
Judokan אמר:

אין לו חלק אמיתי במשחק הלחץ. הקבוצה נראתה מעולה החצי הראשון כמ כולם לחצו, הוא לא בזה. לך תמחוק את כל מי ששיחק בחצי השני כולל פאני, כי היה מביך.

בטח שיש לו חלק במשחק הלחץ. הוא זה שחותך את קווי המסירה הראשונים ומאלץ את באר שבע לשחק לשחקנים בצד שיותר "לחיצים". וניקיטה זה אחד שלא תיקח ממנו את העבודה שהוא משקיע על המגרש

לא עושה תנועה ומקבל מחמאות מפה עד הונלולו ומוסיף עוד החמצה מול שער ריק
בבעיטה היחידה שהיתה. בחיי שדוניו היה מגיע ליותר מצבים במשחק כזה, בטח במחצית כזו

העיקר צולבים את נטע ומהללים את הדחליל הזה

תחזרו ותראו במשחק כמה תנועה הוא עושה וכמה הוא מכריח את ההגנה לזוז. זה מקל על שחקנים אחרים לקבל שטח ושטחים פנויים.
כיף שיש שחקן באיכות הזו ברוטציה.

זה נחמד שתמיד היו שני חלוצים על הבלמים, אבל היה דחליל לא מעורב כהרגלו ואישית הייתי מעדיף לחזק את האמצע ושחקני הכנף יכנסו לפוזייה הזו בין המגן לבלם

חוץ מבמצב של פיירו שניה אחרי שנכנס

אני חושב שהוא חייב לפתוח בגומלין. נכון הוא לא חד ולא עשה משהו מיוחד מאז שנכנס, אבל משחק ההתקפה נראה כל כך שונה איתו - הוא יודע לשחק עם הגב, לשחרר כדור בנגיעה, לעזור למשחק התקפה שוטף. בלעדיו זה נראה שאנחנו תקועים בהתקפה כקבוצה ויותר בנויים על מהלכים אישיים של שחקנים כי דין דוד לא השתתף במשחק כמו שהוא עשה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה