ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא היה צריך לתת לו יותר דקות עוד היום. הוא הכניס אותו דקה 85 זה מראה לי שעם כל מה שהוא אמר שהוא עדיין לא מאמין בו בשום צורה כשהמשחק עדיין חי.Judokan אמר:בכר הולך לתת לו יותר דקות בשני המשחקים שנותרו, ובטח אחרי הפגרה. הוא אמר את זה במפורש בראיונות לפני בנפיקה, ואני בטוח שבכר רוצה להרוויח את השחקן הזה בסגל שיודע לעשות תנועות עומק מאחורי ההגנה.
גול של ניקיטה יהיה בוסט נהדר לעונה שלנו כי זה ישחרר אותו סוף סוף
פשוט מטורף מה שקורה לו השנהonn אמר:אין לו מזל עם הקורות/משקופים השנה
וגם מול נס ציונה שלקחו לו כדור מהקו. הוא היה צריך להיות כבר עם 3 שערים לפחות. פשוט חוסר מזל מטורףonn אמר:אין לו מזל עם הקורות/משקופים השנה
לא בהכרח מסכים. אני דווקא חושב שהוא יותר טוב כשהוא פותח מכשהוא עולה כמחליףRakMaccabi31 אמר:סופר סאב
תמיד שנכנס במחליף מעורב באיזה מצב קורץ
כשפותח.. דחליל על המגרש
Shocking4U אמר:לא בהכרח מסכים. אני דווקא חושב שהוא יותר טוב כשהוא פותח מכשהוא עולה כמחליףRakMaccabi31 אמר:סופר סאב
תמיד שנכנס במחליף מעורב באיזה מצב קורץ
כשפותח.. דחליל על המגרש
RakMaccabi31 אמר:אבל כמו עם סק הוא בא לכאן כדי להיות חלוץ מחליף
מסכים.Judokan אמר:RakMaccabi31 אמר:אבל כמו עם סק הוא בא לכאן כדי להיות חלוץ מחליף
סבבה. אבל בשונה מעמדות אחרות, חלוץ (בסגנון שלו בייחוד) חי על לסיים את מה שהקבוצה יוצרת עבורו. כשהשחקנים היוצרים הם דפרים או שהם לא מתפקדים, קשה מאוד לבוא לידי ביטוי.
בוא נניח שאני לא חושב שעם ההרכב השני שלנו, היית רואה את פיירו מגיע למצבים, כי אין מי שייצור אותם
Judokan אמר:RakMaccabi31 אמר:אבל כמו עם סק הוא בא לכאן כדי להיות חלוץ מחליף
סבבה. אבל בשונה מעמדות אחרות, חלוץ (בסגנון שלו בייחוד) חי על לסיים את מה שהקבוצה יוצרת עבורו. כשהשחקנים היוצרים הם דפרים או שהם לא מתפקדים, קשה מאוד לבוא לידי ביטוי.
בוא נניח שאני לא חושב שעם ההרכב השני שלנו, היית רואה את פיירו מגיע למצבים, כי אין מי שייצור אותם