• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ניקיטה רוקאביצה

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
לא צריך שום תירוץ. הוא החמיץ במשחק, קורה.

מעבר להחמצה הוא היה פשוט מצוין. הוריד יופי של כדורים פעם אחרי פעם בנגיעה מכדורי שוער, תפקד מצוין בהתקפה ובגדול היה חלק בלתי נפרד משטף המשחק ההתקפי שלנו ביחס למשחקים קודמים.

אחלה ניקיטה שבעולם
חשבתי שאני היחידי שחושב ככה. היו משחקים השנה שהוא היה חושך ולא קיים בכלל אבל אתמול הוא לגמרי היה חלק משמעותי בשטף המשחק שלנו. לחץ המון, עשה תנועה מצויינת ושיתף פעולה נהדר עם אצילי ושרי. חלוד מול השער אבל עדיין מאמין שגם זה יגיע. ראינו בדקות שהוא שיחק בדיוק את כל הדברים שהוא יכול לתרום לנו שהם שונים מהאיכויות של פיירו. מקווה שלא ינחיתו לו על הראש חלוץ בינואר

ההחמצה הייתה רעה (למרות שהיו לו כאלה גם בשיאו) אבל הסיומת עם ההחלקה אחורה בגול הייתה יפה מאוד. מעבר לזה מה שמעודד זה שהוא נוכח במשחק ומעורב בניגוד לתחילת העונה שהרגיש שהוא לא קרוב אפילו להבקיע. הוא מגיע למצבים, משתתף בבילדאפ. יאללה ניקי

זה לא מדויק. בתחילת העונה גם היו החמצות. רק מול אפולון יכל לעשות צמד. חלק מהחמצות נטו של חוסר מזל.

lemmacantor אמר:
זה לא מדויק. בתחילת העונה גם היו החמצות. רק מול אפולון יכל לעשות צמד. חלק מהחמצות נטו של חוסר מזל.
אני הייתי יותר מגדיר כחוסר מזל מהחמצות. הוא שיחרר שם כמה בעיטות מטורפות שהלכו לקורה ולאו דווקא ממצבים קורצים. בליגה בתחילת העונה מול נס ציונה וריינה הוא היה חלש (כמו כל הקבוצה בתכלס)

תחושה שזה אחד הגולים הכי חשובים שקיבלנו העונה. היה סופר חשוב שניקי יוריד את הקוף הזה מהגב וישתחרר מהלחץ.

כי כבר מול הפועל לפני הפגרה הוא שיחק טוב מאוד ותרם המון, אז זה המשך ישיר ליכולת הטובה ולחיבור משופר

סוף סוף נקווה שזה יכניס אותו לעיניינים קצת.

מקווה שהשער הזה יחזיר אותו לעניינים, חייבים אותו חד להמשך העונה

השער שלו לג'יט? מהפינה שלי היה נראה שהוא עושה רונאלדו/חן עזרא

RakMaccabi31 אמר:
השער שלו לג'יט? מהפינה שלי היה נראה שהוא עושה רונאלדו/חן עזרא
כן. בלי ההחלקה שלו אחורה זה לא נכנס

חשבתי שאחרי הגול זה ייפתח לו
זה באמת כבר לא היה הגיוני ההחמצות היום

זוכר לפחות 10 גולים קלילים שלו בדיוק באותו סגנון שהוא מכין את הרגל בצורה מושלמת ונותן פס קליל לפינה, מודה שהתחלתי לחגוג לפני שהוא בעט אפילו, לא להאמין שהוא החמיץ את זה, מאכזב דווקא כי היה נראה שנפתח לו, ועדיין היתי חושב לפתוח איתו נגד ב"ש, הוא טעון עליהם ואני חושב שצריך לשחק שני בלמים על המערך ההגנתי שלהם

דווקא הוא בסך הכל סיים סבבה, הלך לפינה כדי לא לבעוט על השוער. פשוט חוסר מזל. גם נראה סבבה מעבר להחמצה

הקורה זה סתם חוסר מזל וגם ככה היה בנבדל קטן, רוצה להמשיך לראות אותו, ללא ספק יכול לתרום

פעולה ראשונה כשהוא נכנס הוא סידר מצב לגול לדין, אחרי זה הקורה שגם הגיעה מריצה טובה שלו לעומק. פיירו לא הגיע למצבים האלה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה