• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן ניקיטה רוקאביצה

• יוצר הנושא יוצר הנושא MHFC4EVER
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ג׳ובאני עסוק מדי בהשקות וריאליטי ושופוני. מדבר על מישהו שאחראי באופן רציף על הקשר עם הזרים והמשפחות שלהם

הוא לדעתי גם לא כזה גרוע כמו שעושים אותו. יש לו משחקים טובים, אבל הכדור פשוט מסרב להיכנס לו.

Shocking4U אמר:
ג׳ובאני עסוק מדי בהשקות וריאליטי ושופוני. מדבר על מישהו שאחראי באופן רציף על הקשר עם הזרים והמשפחות שלהם

יש לנו אחד כזה לדעתי, מארח אותם גם בחגים

Amit Green אמר:
Shocking4U אמר:

יש לנו אחד כזה לדעתי, מארח אותם גם בחגים
היה. תום דוידוביץ שעבד בסושיאל ועזר עם הזרים בחגים אבל הוא כבר לא עובד במועדון אלא עבר לרדיו חיפה.

הוא כזה דחליל! זה מטורף כמה שהוא לא זז

עלי חוטף כדור טועה מתפרצת ממש של שניים על שניים, והוא נשאר בעמדה שלו בין הבלמים, לא עושה תנועה אלכסונית. תקוע בלי ליצור אופצית מסירה. פשוט מתחבא!
לא יכול לראות אותו!

שחקן שצריך להכנס כשמובילים ויש שטחים.

חילוף הזוי של בכר ששלח אותו להיות סוג של קיצוני במקום פשוט להעלות את צ'יבוטה שיודע לשחק את החלוץ השני שבורח לאגף

תודה על הכל ניקי יא מלך
אין אהבות כאלה
לא מצטער לרגע שהחזירו אותך
ובהצלחה בכל מה שתעשה
סמאוהב

מקווה שיפתח מול קטמון שנקבל דקות פרידה ואז שיפרוש במדים שלנו.

אם כבר הרעיון המבורך של "גידול מאמן מבית" , במקביל להארכת החוזה הצפויה בשנה הייתי רוצה שישלחו אותו לקורס מאמנים. מרגיש לי שיש לו את מה שצריך כדי להיות מאמן מוצלח

מה עם גיסו לא מחפש לו קבוצה בסין או משהו?

אם הוא מוכן להיות שלישי/רביעי ברוטציה אני בעד שהוא ישאר. הוא דמות מאוד משמעותית בחדר הלבשה במיוחד עם הזרים.

די עם הבית תמחוי הזה. גרשון סאן צ'יבוטה, כמה מעודדות אפשר בסגל אחד? מעדיף לתת את הדקות האלו לשחקני נוער אולי יצמח כאן משהו סופסוף

אני הייתי שמח שישאר למרות שכנראה לא יתרום כלום
במשכורת אפילו יותר נמוכה ממה שמקבל עכשיו ותמורת זה שהוא פורש בסוף העונה ומצטרף לצוות המקצועי (יכול להיות מאמן חלוצים אדיר)

אבל נשמע שזה לא הולך לקרות

Jerry אמר:
די עם הבית תמחוי הזה. גרשון סאן צ'יבוטה, כמה מעודדות אפשר בסגל אחד? מעדיף לתת את הדקות האלו לשחקני נוער אולי יצמח כאן משהו סופסוף
אם היית מבין כמה ניקיטה משמעותי בחדר הלבשה וכמה הוא משמעותי עם שרי וסונדגרן אז היית מבין למה שווה לשלם לו את ה120 אלף דולר האלה ושישאר כל עוד הוא מבין את המעמד שלו

Liberman אמר:
מה עם גיסו לא מחפש לו קבוצה בסין או משהו?

נראה לי שהוא למד את הלקח אחרי שעזב לב''ש בפעם הקודמת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה