נושא שחקן נייג'ל לונוויק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קשה לי להגיד את זה… ניב גבאי בתחילת המשחק בדיוק כמו בגביע הטוטו רק שהיה פה נבדל… פעם שניה כאשר חלף בריצה שלו עד לרחבה….
ניב גבאי יעשה המון צרות לכולם עם המהירות שלו במעברים, במיוחד כשיתנו לו שטחים כמו שאנחנו נתנו. אני לא חושב שיש בלם בליגה שמסוגל להתמודד אתו בשטח.

ראינו מה מדמון לדוגמה עשה לסק בקביעות במשחקים.

הוא התחיל קצת מהוסס במקרים שרשמת ואחרי זה הוא כבר הסתדר ושלט לגמרי במאבקים

שוב אתם אוכלים את הלוקשים האלה
יהיו העונה עוד הרבה משחקים שבהם תגידו שהוא גרוע ונראה נורא, בעיקר נגד הגדולות שם גם ילחצו אותנו ותהיה לו עבודה וגם הוא ישחק נגד חלוצים פיזיים ומהירים.

הוא היה נוראי מול ההתקפה של ק"ש, גם צונאמי, לא רק הוא, עד שהורחק להם שחקן ואז זה כבר היה משחק אחר. כבר שכחתם איזה נורא זה היה נגד מכבי תל אביב בבלומפילד. כמו שכתבתי בנושא אחר, כמעט כל הקטנות בליגה נחלשו לעומת שנה שעברה, הפערים בינם לגדולות הלכו וגדלו, וגם בשני משחקים ניצחנו בקושי, המשחק נגד מכבי תל אביב היה מבחינתי יותר מדד ליכולת של השחקנים מאשר המשחקים האלה נגד ק"ש, טבריה, ר"ג וכל היתר

יש לו ליקויים ברורים. לצערי, אני עדיין פסימי.

לצד זאת, גם צריך לתת לו זמן כשחקן זר, גם לקחת בחשבון שבלי קישור רציני רוב שחקני ההגנה שלנו יהיו מועדים לטעויות, וגם להחליט מה חוליית ההגנה הפותחת לעבוד על התיאום שלה.

חוליית ההגנה במשחקים עד כה לפי כמות משחקים, מבלי להתייחס לשינוי בקיצוני/ווינגבק שמצטרף לחוליה במעבר ל-3 בלמים:
זסנו, נאור, שטייפמן, גולדברג - 1 (טוטו)
אהוד, לונוויק, שטייפמן, צונאמי - 1 (טוטו)
בטאי, לונוויק, שטייפמן, גולדברג - 1 (טוטו)
בטאי, לונוויק, צונאמי, סייף - 2
בטאי, לונוויק, פדראו, צונאמי - 4

שוב אתם אוכלים את הלוקשים האלה
יהיו העונה עוד הרבה משחקים שבהם תגידו שהוא גרוע ונראה נורא, בעיקר נגד הגדולות שם גם ילחצו אותנו ותהיה לו עבודה וגם הוא ישחק נגד חלוצים פיזיים ומהירים.

הוא היה נוראי מול ההתקפה של ק"ש, גם צונאמי, לא רק הוא, עד שהורחק להם שחקן ואז זה כבר היה משחק אחר. כבר שכחתם איזה נורא זה היה נגד מכבי תל אביב בבלומפילד. כמו שכתבתי בנושא אחר, כמעט כל הקטנות בליגה נחלשו לעומת שנה שעברה, הפערים בינם לגדולות הלכו וגדלו, וגם בשני משחקים ניצחנו בקושי, המשחק נגד מכבי תל אביב היה מבחינתי יותר מדד ליכולת של השחקנים מאשר המשחקים האלה נגד ק"ש, טבריה, ר"ג וכל היתר
כל עונה אומרים שהליגה נחלשה והפערים גדלו ואז בסיבוב השני המספרים מתיישרים.

בתחילת העונה תמיד הקבוצות באירופה עם יתרון ויותר בכושר ויותר מחוברות לעומת קבוצות קטנות שעושות המון שינויים ולא מתואמות (להזכירך פתחנו עונה עם רביעיות וחמישיות שנה שעברה), זה תמיד מתאזן

כל עונה אומרים שהליגה נחלשה והפערים גדלו ואז בסיבוב השני המספרים מתיישרים.

בתחילת העונה תמיד הקבוצות באירופה עם יתרון ויותר בכושר ויותר מחוברות לעומת קבוצות קטנות שעושות המון שינויים ולא מתואמות (להזכירך פתחנו עונה עם רביעיות וחמישיות שנה שעברה), זה תמיד מתאזן
נראה בסיבוב השני, יש לי הרגשה שהפערים יגדלו הפעם. זה נראה לך ככה כי קבוצות גם הגדולות נכנסות למשברים. לכן אני גם לא מתלהב מהפתיחת עונה שלנו.

שנה שעברה עשינו 8 מ-12 וראינו איך זה נגמר

נראה בסיבוב השני, יש לי הרגשה שהפערים יגדלו הפעם. זה נראה לך ככה כי קבוצות גם הגדולות נכנסות למשברים. לכן אני גם לא מתלהב מהפתיחת עונה שלנו.

שנה שעברה עשינו 8 מ-12 וראינו איך זה נגמר
אתה מחזק אותי עם זה שהתחלנו ב8/12.

גם שנה שעברה אני זוכר שהיו רביעיות וחמישיות וכו' ב2-3 מחזורים הראשונים שלנו, מכבי ת''א, ב''ש, בית''ר וכו' (גם הפועל ת''א פתחה חזק) ואז אמרו שהליגה נחלשה וכו' וכו'

לדעתי נתניה והפועל חיפה של השנה יותר טובות משל שנה שעברה.

אכן נראה שהפועל פ''ת נחלשה אבל לגבי שאר הליגה צריך לראות.

אתה מחזק אותי עם זה שהתחלנו ב8/12.

גם שנה שעברה אני זוכר שהיו רביעיות וחמישיות וכו' ב2-3 מחזורים הראשונים שלנו, מכבי ת''א, ב''ש, בית''ר וכו' (גם הפועל ת''א פתחה חזק) ואז אמרו שהליגה נחלשה וכו' וכו'

לדעתי נתניה והפועל חיפה של השנה יותר טובות משל שנה שעברה.

אכן נראה שהפועל פ''ת נחלשה אבל לגבי שאר הליגה צריך לראות.
לא אתפלא אם שניים משלושת הניצחונות שלנו עד כה היו נגד היורדות: הפועל פ"ת והפועל ר"ג, למרות שנראה שגם סכנין וטבריה חלשות מאד. ק"ש במומנטום מאד שלילי.

הפועל חיפה ונתניה הם לא קבוצות קטנות, אלא כאלה שנאבקות כל שנה על הפלייאוף העליון ואכן נראה שהם התחזקו לעומת שנה שעברה וזו בשורה לא טובה בשבילנו

לא אתפלא אם שניים משלושת הניצחונות שלנו עד כה היו נגד היורדות: הפועל פ"ת והפועל ר"ג, למרות שנראה שגם סכנין וטבריה חלשות מאד. ק"ש במומנטום מאד שלילי.

הפועל חיפה ונתניה הם לא קבוצות קטנות, אלא כאלה שנאבקות כל שנה על הפלייאוף העליון ואכן נראה שהם התחזקו לעומת שנה שעברה וזו בשורה לא טובה בשבילנו
הפועל חיפה בשנה שעברה הייתה במאבקי ירידה, גם נתניה התחילה רע מאוד עד שהביאה את רוני לוי.

לכן כתבתי, שתיהן התחזקו לפי דעתי.

מישהו סופר כמה גולים קיבלנו עליו ישירות (כולל פנדלים שהוא גרם להם באופן ישיר)?
לדעתי כבר עברנו את ה 5.

אגב לדעתי יהיה אפשר להחביא את החסרונות שלו (ובטח של שטייפמן שטוב יותר) לצד בלם זר אכזר מעל הליגה סטייל סק או פלאניץ'.
הבעיה שלא הביאו אחד כזה, הביאו את צונאמי שלצערי מתחת לציפיות ומלכתחילה ציפיתי רק לשחקן טוב לא מעבר.
והשאירו את פדראו. אם פדראו לא היה אחד שנפצע שנתיים, הייתי עוד אומר שהוא יכול להיות כזה.

עשה פנדל הזוי אתמול (מי שולח ככה ידיים כשכדור נבעט לכיוונך??) אבל סך הכל היה בסדר.
אני חושב שאם מאמן נורמאלי שיודע להעמיד קבןצה הוא היה נראה משמעותית טוב יותר

חזרה
למעלה