ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile אמר:הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
אבל הייתי רוצה לראות מישהו ברמה מעליו ב11
KevinDurant אמר:אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile אמר:הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
הוא אולי לא נוצץ ולא כוכב אבל הוא עושה עבודה טובה בכנף, מחפש עומק, משלב פעולה יפה עם קורנו, עובד ובחור מאוד חיובי.
אני בסדר אתו בהרכב. שיטפלו בצד שני
KevinDurant אמר:אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile אמר:הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
הוא אולי לא נוצץ ולא כוכב אבל הוא עושה עבודה טובה בכנף, מחפש עומק, משלב פעולה יפה עם קורנו, עובד ובחור מאוד חיובי.
ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.Smile אמר:הוא סבבה וחייב לשמור עליו במיוחד בגלל העובדה שהוא לא נחשב זר.
אמת. אוסיף על זה - הוא היה מעורב בשער אחד לפחות בכל המשחקים מאז ריינה (מלבד ב-0-0 מול ב״ש).
וספציפית בנוגע לדיון, אני משער לעצמי שלאור המספרים שלו והרצון לתת צ׳אנס גם לחלאיילי, כנראה שלא נראה פה קיצוני שמאלי חדש בזמן הקרוב, בטח כשדון, חזיזה, קורנו ופיינגזיכט יודעים גם לתפוס את האגף.
כובע קש אמר:ברק.י אמר:KevinDurant אמר:אני אנתק את משחק הגביע נגד נצרת ואגיד שב6 משחקים האחרונים הוא עם 3 שערים ו3 בישולים.
אמת. אוסיף על זה - הוא היה מעורב בשער אחד לפחות בכל המשחקים מאז ריינה (מלבד ב-0-0 מול ב״ש).
וספציפית בנוגע לדיון, אני משער לעצמי שלאור המספרים שלו והרצון לתת צ׳אנס גם לחלאיילי, כנראה שלא נראה פה קיצוני שמאלי חדש בזמן הקרוב, בטח כשדון, חזיזה, קורנו ופיינגזיכט יודעים גם לתפוס את האגף.
צד שמאל של גורה וחלאיילי זה לא מספיק טוב