• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קנג'י חורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
ממשיך להשתפר ולהתקדם ממשחק למשחק
הוא טוב לנו בקו במיוחד שהוא ישראלי ועדיין צריך עוד עומק בעמדה הזאת.

אנדרייטד.

עושה מספרים. גורם בלאגן חיובי בהתקפה, לא מוריד את הראש אחרי פעולה רעה או פיגור, ומחזיר את התחושה של שחקנים גדולים שהכדור אצלם ש"הנה, תכף יקרה משהו".
אין לו תחליף בצד שמאל. וגם זה משהו שיצטרך לקבל מענה בסגל במחשבה לקראת העונה הבאה.

שחקן כזה כישראלי זה בונוס ענק. מהמהלכים הטובים שנעשו בקיץ.

מאז שבכר הגיע הוא עם 4 שערים ו6 בישולים ב14 משחקי ליגה ועוד שער ו3 בישולים בגביע.

סה''כ כבר הגיע ל5 שערים ו10 בישולים ב21 הופעות ו1,200 דק' בסה''כ בכל המסגרות. מספרים אדירים גם בניקוי הגביע.

משתפר ומשתפר

השיפור שלו זו רק עוד דוגמה לכך שצריך סבלנות עם שחקנים ממדינה זרה.
קטלו אותו כאן בהתחלה.

אנדרייטד. שחקן מעולה.
מעבר לזה, הוא ישראלי ויש לו אופי 10/10.

מול קטמון הוא לא נכנס מספיק למאבקים של אחד על אחד עם המגן אלא נכנס יותר מדי לאמצע. הצוות המקצועי צריך להגיד לו כמה שיותר ללכת באחד על אחד גם אם לפעמים לא הולך לו, כי בפעמים שכן הולך לו בדרך כלל זה נגמר במצב מסוכן עבור הקבוצה.

לקח לו קצת זמן להכנס לעיניינים אבל מהרגע שהוא התאקלם, הוא משחק טוב.
מלך הבישולים, אחלה קנג'י.

הכי חשוב: הוא ישראלי.
בלי זה לדעתי הוא כנראה היה זר שמתנדנד עד התקופה האחרונה וכבר היו שולחים אותו הביתה. העובדה שהוא ישראלי הופכת אותו להחתמה מצויינת.

החתמה מעולה ושחקן עם אישיות ומקצוען אמיתי.

אני בניגוד לאחרים בדעה שהוא יכול להיות כנף פותח בקבוצה שלוקחת אליפות. הייתי מביא לו תחרות וגיבוי אבל לא הייתי מביא נניח כנף זר.

KevinDurant אמר:

אני בניגוד לאחרים בדעה שהוא יכול להיות כנף פותח בקבוצה שלוקחת אליפות. הייתי מביא לו תחרות וגיבוי אבל לא הייתי מביא נניח כנף זר.

מסכים בהחלט. נכס אמיתי קנג'י.

KevinDurant אמר:

כל מילה. גם אני כתבתי דברים דומים בעמוד הקודם.
מה שכן, תחרות משמעותית הוא לא יקבל כי איאד יחזור וברור שינסו לשלב אותו.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

אמנם ריינה מאוד חלשים אבל לא ראיתי מספיק מאיאד כדי להצדיק חזרה שלו למכבי חיפה. הייתי מביא שם זר שיתחרה עם קנג׳י כי אין שחקני כנף ישראלים טובים

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

אמנם ריינה מאוד חלשים אבל לא ראיתי מספיק מאיאד כדי להצדיק חזרה שלו למכבי חיפה. הייתי מביא שם זר שיתחרה עם קנג׳י כי אין שחקני כנף ישראלים טובים

אני איתך לגבי איאד, אבל הוא חתום רק ל-3 שנים ובן למשפחת חלאיילי. לכן, סביר מאד שיקבל מקום בסגל, בתקווה שיפרוץ.

לגבי המחליף של גורה, אני מתקשה להאמין שיביאו לשם זר, אלא אם זה יהיה איזה פרוספקט שמכיר עוד עמדות.

בכלל, יש שאלה סביב הזרים לעונה הבאה - צפויים לעזוב בין 2-4 (פדראו, אגבה, יובאנוביץ׳ וסטיוארט), כשאנחנו נצטרך 10 וחלוץ, מדברים בתקשורת על 6 ויכול מאד להיות שגם לשוער/למגן השמאלי יכוונו לזר.

אחלה קנג׳י. יחד עם זאת אני חושב שצריך להביא קיצוני זר פותח סטייל בנסון לעונה הבאה כאשר קנג׳י יהיה הגיבוי שלו מהספסל.

חייב כנף שמאלי זר פותח
אני לא חושב שקנגי שחקן הרכב פה בעונת האליפויות.

חזרה
למעלה