נושא שחקן קנג'י חורה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
משחק רע שלו וזה על בכר, לא בושה להחליף אותו בדקה 60 ולהמשיך הלאה, הוא לא חייב לקבל 90 דק' והכל בסדר

משחק נוראי.
הוא גם איבד ביטחון. ראו את זה במהלך שהוא כבר עבר את בן הרוש ונפל בניסיון לסחוט פנדל, במקום לבעוט/למסור.

אני אמשיך ואגיד שהמערך הזה גומר אותו.
הוא לא יכול לשחק בלי מגן איתו ביחד. זה פשוט נראה רע. הוא לא יכול להחזיק קו לבד.

בלי קשר, לא יזיק לו לרדת לספסל, להיכנס כשהמגן כבר קצת עייף.
אשמח לראות את מרדכי/דון במקומו מול פ"ת.

חוץ מאיזה 20 דק' שעלה מול הסרדינים אחרי שהמשחק היה גמור (שוב מתעוררים בסוף?) הוא לא עשה כלום העונה.
אני עוד מהחובבים שלו, אבל דחוף ספסל - נראה נורא.

גורם לי להתגעגע לחזיזה ופדוגראנו. על מה הוא קפטן בדיוק?
מסתכלים על 2 בישולים בגביע הטוטו "שנתן באהלן אהלן" כמו שאחד המשתמשים פה כתב, רק שכחו לציין שה"בישולים" האלה היו מסירת רוחב על 10 מטר שהקשר בינם לבין בישול הוא מקרי בהחלט, בערך כמו לתת בישול לשחקן שמסר למראדונה לפני שעבר 7 שחקנים בדרך לשער.

הוא חייב מגן שיעזור לו
בלי קשר הוא חסר ביטחון ובכושר נוראי

טוב החלטות הזויות לשים אותו קפטן בעידן שחר?
לא יודע.

הוא לא נראה שחקן מוביל ומנהיג על המגרש, אבל ניכר שהוא אהוב ומוערך בחדר ההלבשה והוא דמות שיכולה להתאים לשחקנים הזרים ולצעירים. יכול להיות שבדומה לנטע בחרו בקפטן מהסוג שמשפיע על הקבוצה מחוץ למגרש יותר מאשר בו.

אני כן חושב שחסרים לנו, או לפחות, אנחנו אוהבים יותר, את הדמויות הרועשות במגרש כמנהיגים. התחושה היא שאזולאי יכול להיות קפטן (וזה אולי גם יסדר לו את הראש, כמו עם פאני) ושחסרים מנהיגים נוספים על המגרש, כשבפועל מרבית הזרים שלנו אמורים להיות שחקנים עם אופי דימננטי. לצורך העניין, אחרי שראינו את צונאמי, זה נראה מוזר לתת לו סרט קפטן. ומדובר בשחקן שהיה קפטן כבר.

ולמרות כל הדברים האלו, אני לא הייתי מהמר שיתנו לו את סרט הקפטן. לפחות כלפי חוץ, זה מהלך שמעורר תהיות ויצטרך להיבחן לאורך זמן.

הוא פתח גרוע את העונה, לאט לאט הוא חוזר לעצמו.

לא הצליח לעשות משהו נגד הגמורים האלה בעשרה שחקנים חוץ מפס חזק ומסוכן, על סמך מה אתם כותבים שהוא צריך לחזור להרכב? בגלל שלא יביאו קיצוני שמאלי אז נותן שם כמה משחקים למרדכי אולי ייצא ממנו משהו

ב
לא הצליח לעשות משהו נגד הגמורים האלה בעשרה שחקנים חוץ מפס חזק ומסוכן, על סמך מה אתם כותבים שהוא צריך לחזור להרכב? בגלל שלא יביאו קיצוני שמאלי אז נותן שם כמה משחקים למרדכי אולי ייצא ממנו משהו
באמת לא ברור, שחקן שעושה הכל כדי לחרבן בסוף המהלך. לא בוחר אותו בקטרגל בשכונה.

ב

באמת לא ברור, שחקן שעושה הכל כדי לחרבן בסוף המהלך. לא בוחר אותו בקטרגל בשכונה.
היית מופתע אם הוא היה משחק למשל באותה ק"ש? אני לא

בשיטה ששיחקנו היום הוא מרגיש הרבה יותר בנוח. ורואים את זה בבירור.

אם ממשיכים ב4-3-3 הוא צריך להיות השחקן בשמאל(כל עוד לא משחקים מול קבוצה עם אמצע יותר איכותי, ואז אפשר להסיט את ברוניניו שמאלה ולתת משולש קישור יותר חזק).

מהשניה שהוא נכנס לדשא ההתקפות שלנו זרמו יותר בקלות כי היו 2 אגפים לשחק דרכם.

עד עכשיו כל נטל ההתקפה היה כמעט בלעדית על האגף שלו כי בצד ימין לא היה שחקן כנף (עם כל הכבוד לסייף) וזה היה מאוד מורגש, פשוט שמירה כפולה עליו והיינו מסורסים התקפית.

עם ברזאו בצד השני נקבל איזון ואני חושב שהוא ימצא את עצמו פנוי הרבה מאוד פעמים.

חזרה
למעלה