• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
אם דגו הולך על רביעייה אחורית, ולא שלושה בלמים, פותח איתו על קו ימין ברביעי ע''ח חלאיילי.

רק מכבי אמר:
אם דגו הולך על רביעייה אחורית, ולא שלושה בלמים, פותח איתו על קו ימין ברביעי ע''ח חלאיילי.
לא פוסל אפשרות שזה יקרה, מניח שיש לו כושר ל60 דקות ויש לו טיפול טוב בכדור

הבעיה שבהנחה ופיירו לא ישחק אנחנו נצטרך הרבה מהירות בהתקפה כי יהיה לנו קשה להתמודד עם הלחץ שלהם בלי פיירו.

(בגלל זה אני גם מאמין שבסוף נשחק עם שלושה בלמים כדי להתמודד יותר טוב עם הלחץ הגבוה שלהם)

איזה יופי הוא עלה
גם תורם מאוד בלחץ
גם שומר על הכדור
אחלה רכש

עלה בסדר גמור. למרות שזו עמדה שלדעתי הוא פחות טוב בה ככנף שמאל. מעדיף אותו כנף ימין.
ועדיין, עשה לחץ מצוין, עזר בהנעת כדור, ואם היה בכושר משחק טוב יותר, היה נותן שם את הגול.

הוא כל כך רב גווני ויכול לתפקד בהרבה עמדות. זה רכש מצוין, ועוד נהנה ממנו עוד.

פותח איתו בראשון, ונותן לליאור לנוח.

אוהב שחקנים שבאים לעבוד ולתת את התחת מהרגע הראשון. סימן טוב

רק מכבי אמר:
עלה בסדר גמור. למרות שזו עמדה שלדעתי הוא פחות טוב בה ככנף שמאל. מעדיף אותו כנף ימין.
ועדיין, עשה לחץ מצוין, עזר בהנעת כדור, ואם היה בכושר משחק טוב יותר, היה נותן שם את הגול.

הוא כל כך רב גווני ויכול לתפקד בהרבה עמדות. זה רכש מצוין, ועוד נהנה ממנו עוד.

פותח איתו בראשון, ונותן לליאור לנוח.
אני מאוד התלהבתי מהמשחק שלו דווקא.

אומנם קצת פקשש בהתקפה ויכל להבקיע אבל היה אינטנסיבי מאוד, חטף המון כדורים, לא הצליחו לעשות כמעט אף פעולה מהצד שלו בקישור, הפתיע מאוד לטובה

אחלה קני.
נותן עבודה על המגרש, עושה לחץ טוב, מאוד ממושמע טקטית, שים אותו בימין או בשמאל הוא יתרום, למרות שברור שהוא טוב יותר בימין.
הוא קצת חלוד, אבל עושה פעולות טובות, והיה חייב שם לסיים עם בישול לדין בפתיחת המחצית, אבל דין זה דין.

רכש נהדר שיסתום לנו הרבה חורים.
אחלה קני.

רק מכבי אמר:
אחלה קני.
נותן עבודה על המגרש, עושה לחץ טוב, מאוד ממושמע טקטית, שים אותו בימין או בשמאל הוא יתרום, למרות שברור שהוא טוב יותר בימין.
הוא קצת חלוד, אבל עושה פעולות טובות, והיה חייב שם לסיים עם בישול לדין בפתיחת המחצית, אבל דין זה דין.

רכש נהדר שיסתום לנו הרבה חורים.
אחלה קני.

לרוב אני לא אוהבת לשפוט שחקנים במשחקים הראשונים שלהם בקבוצה, אבל נתן אחלה משחק אתמול

אולי מקצועית הוא עוד לא חד (הגיוני לגמרי) אבל הרגליים הטריות שהוא נותן לנו (מסאי גם דיבר על זה במסע''ת) זה נכס בלוח משחקים כזה

עובד, לוחץ, לא מזייף ונותן עבודה בכל עמדה על המגרש

היה מעולה היום, מאוד דינמי, נמצא בכל מקום
הייתי סקפטי לגביו אבל בינתיים נראה כמו רכש טוב

עשה היום עבודה מצוינת.
דגו שם אותו כסוג של שחקן משולש שעושה קצת עבודה של שחקן כנף עם קורנו, קצת עבודה של 8, וקצת 10.
זה גרם לו להיות בכל מקום במגרש, מאוד אגרסיבי, משחק חכם ופשוט, לא מסתבך, עזר היום המון לאמצע עם גוני הפרווה ועלי העייף.

היכולת של סייף לשחק בכל כך הרבה תפקידים מגוונים ושונים בחורה טובה שווה זהב ונותנת לדגו המון אפשרויות.

לוחץ, עובד, דינאמי. אבל לא רואה ממנו ניצוצות התקפיים יותר מידי.

פחות כדורגל יותר אנרגיות
זה גם סבבה
לאורך זמן זה בדר"כ לא מחזיק, ואני לא הבנתי על תקן מה מחתימים אותו, אבל כמו שאמרו זה עוד זוג רגליים שנותנות עבודה ומנוחה לאחרים אז לפחות זה
גם על קנדיל הייתי מאוד נגד אבל מאותה הסיבה נראה שהוא עושה את שלו

נראה שהוא עובד קשה אבל מבחינת תכלס אין שם הרבה כדורגל

חזרה
למעלה