• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
כל ההתקפות של נתניה במשחק (אבל כולם) הגיעו מצד שמאל שלו ושל חזיזה

יפה ניתח אחד ממשתמשי הפורום(בלי לעשות אאוטינג).

https://twitter.com/porgcupinetree/status/1981401618819006801?t=qrnWk4UMYp2X-cjyHNgHUg&s=19

לא אתפלא אם בכר ינסה לשנות את השיטה במשחקים הקרובים גם בגלל ענייני הפציעה של קורנו.

מעבר לשערים (שכולם הגיעו מצד שמאל), כל משחק ההתקפה של נתניה היה אך ורק מאגף שמאל ועם יתרון מספרי (ואפילו איכותי) בלתי פוסק של נתניה על סייף וחזיזה.

Shocking4U אמר:
אחד מהסמלים של הדעיכה של מכבי חיפה

לא מסכים איתך.
טוב שיש בסגל שחקן כלבויניק שיכול לסתום חורים. במיוחד במועדון תחרותי ששואף להשתתף ביותר ממסגרת אחת.
אם הוא היה מיועד להיות שחקן קבוע ב11 זה סיפור אחר, אבל הוא סה"כ שחקן משלים בסגל.

איפה קני? רבאק לאן אתה הולך? אזוגי על הקו ואתה בכלל לא באיזור

Smile אמר:
Shocking4U אמר:
אחד מהסמלים של הדעיכה של מכבי חיפה

לא מסכים איתך.
טוב שיש בסגל שחקן כלבויניק שיכול לסתום חורים. במיוחד במועדון תחרותי ששואף להשתתף ביותר ממסגרת אחת.
אם הוא היה מיועד להיות שחקן קבוע ב11 זה סיפור אחר, אבל הוא סה"כ שחקן משלים בסגל.
הוא משחק לא מעט משחקים כי כבר שנתיים שהמגן השמאלי שלנו או פציע או גרוע ועושה עבודה גרועה. תראה את החורים היום נגד אזוגי

עושה חורים בלי הפסקה. גם במשחק נגד נתניה וגם במשחק נגד סכנין נראה שכל תכנית המשחק של היריבה זה לשחק על הצד שלו והחורים שהוא משאיר.

בעבודת הגנה 1 על 1 הוא עוד בסדר אבל הוא המון פעמים יוצא מהעמדה ומשאיר חורים מאחוריו ואנחנו נענשים על זה בלי הפסקה

מפה לשם יש שחקן אחד בסגל שיודע לעשות תנועה מהכנף לרחבה וזה קני סייף. Say no more.

נ. ב. הוא עם 3 שערי שדה העונה.

משחק נוראי שלו. אבל זה שאדון סילבה קאני בצליח להיראות לא יותר טוב… זה מדהים

משחק מזעזע שלו היום.
הוא צריך לשחק כרגע ב-8 במקום אזולאי (רטנר עדיין לא בשל להיות שחקן הרכב. עדיף לשלב אותו בהדרגה. ולמרות המסירה היפה היום, מאז שהוא נכנס היו המון בורות באמצע).

רק מכבי אמר:
משחק מזעזע שלו היום.
הוא צריך לשחק כרגע ב-8 במקום אזולאי (רטנר עדיין לא בשל להיות שחקן הרכב. עדיף לשלב אותו בהדרגה. ולמרות המסירה היפה היום, מאז שהוא נכנס היו המון בורות באמצע).
לפי טרנספרמרקט סייף שיחק לאורך הקריירה ארוכת השנים שלו:
138 משחקים על כנף שמאל
63 כנף ימין
43 מגן שמאלי
26 קשר 10
11 משחקים חלוץ
2 משחקים מגן ימני
2 משחקים קשר אחורי

להגיד שהוא לא יכול לשחק 8? הוא יכול, אני בטוח שאם יבקשו ממנו לשחק בלם או שוער הוא ינסה לעשות על הצד הטוב ביותר. לדעתי מקומו בסגל זה להיות שחקן ספסל ולסתום חורים איפה שצריך

benrey אמר:
רק מכבי אמר:
משחק מזעזע שלו היום.
לפי טרנספרמרקט סייף שיחק לאורך הקריירה ארוכת השנים שלו:
138 משחקים על כנף שמאל
63 כנף ימין
43 מגן שמאלי
26 קשר 10
11 משחקים חלוץ
2 משחקים מגן ימני
2 משחקים קשר אחורי

להגיד שהוא לא יכול לשחק 8? הוא יכול, אני בטוח שאם יבקשו ממנו לשחק בלם או שוער הוא ינסה לעשות על הצד הטוב ביותר. לדעתי מקומו בסגל זה להיות שחקן ספסל ולסתום חורים איפה שצריך

אני אסביר את ההודעה שלי. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאזולאי פצוע לתקופה ארוכה וצריך שחקן במקומו ל-8.
במצב הסגל כיום, סייף הוא אופציה טובה ב-8.
לא שהייתי בוחר לעשות את זה, אבל כרגע זה אילוץ.
הוא שיחק בקריירה כ-8 בכמה סיטואציות. גם בבאקו וגם בגנט. אפילו דגו שיחק איתו ככה בכמה משחקים.

שייתנו לילד, מה כבר יכול לקרות? מקסימום יגדל שחקן
בורות היו גם עם אזולאי ומוחמד

הרס כל התקפה טובה שלנו בחצי הראשון

אם מסתכלים על השחקנים המחויבים ביותר ששיחקו במכבי הוא מאלה שאני הכי פחות סובל

משהו בו משדר בינוניות בתדר גבוה ולא משנה כמה פעמים הוא יהיה זה שישים את הגול החשוב

חזרה
למעלה