נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הפציעה שלו זה בושה וחרפה וביזיון של כל הצוות.

שחקן שירד מהדשא עם רגישות במפשעה אחרי 88 דק ביום שבת ופותח ביום שלישי זה רשלנות רפואית.

הייתי רוצה שיהיה פה סגל מספיק טוב שיוריד אותו לספסל...
אבל לא הייתי משחרר שחקן כזה!

רק מכבי אמר:
מהיחידים שמחויב לחולצה.

נחמת עניים.

לא מסכים.

השחקנים הותיקים שלנו, גם אם הם לא ברמה, מאד מחויבים ומערכתיים. אלו לא המבוגרים שהיו פה בעבר והסתכלו רק על טובתם האישית.

אני מאד מקווה שמשהו מהגישה שלהם יחלחל לצעירים כי מהזרים שהגיעו למדינה במלחמה ולקבוצה בהתרסקות זה לא יבוא.

אני מעריך את המאמץ שלו אבל אני חושב שזה לא מקרי שהמועדון בירידה די במקביל לעובדה שהוא הפך להיות אחד מהעוגנים הישראלים שלנו. הוא לעולם לא יהיה פה יותר משחקן סגל משלים, אבל בשביל זה הוא אחלה.

אחלה קני עם הלב. היה חלש מאוד מחצית ראשונה, נתן את הכדור יפה לאזולאי עם הראש במהלך של הגול השני.

יופי של שחקן משלים, לא יכול להיות שהוא יהיה כנף ימין פותח.

גרם לגול השני בגלל שנגמר לו האוויר
היה צריך לראות את זה מראש. חוץ מזה משחק רגיל שלו לחלוטין לא משהו יוצא מן הכלל. אחלה קני

עוד מאותו דבר.

מנסה
נלחם
נאבק

אבל לא יותר מזה.

היו לו כמה הזדמנויות שהוא ממש חירב התקפות מעבר, ועושה רושם שהוא ובטאי לא בדיוק מסתדרים.

אני רוצה לראות אותו מגן שמאל.

סמל הבינוניות של הסגל, נלחם, רוצה, רץ, אבל זה פשוט לא זה. הוא לא יכול להיות שחקן הרכב בכנף.

אני מתחיל לשנוא את כל ה-"שחקני כלבו" האלה שזה פשוט שם קוד לקמצנות. אין לך מגן שמאלי, אז תביא מגן שמאלי, לא בלם שיכול לשחק מגן שמאלי. חסר לך קשר 6, אז תביא קשר 6, לא אחד שיכול לשחק גם 6 וגם 8. חסר לך שחקן כנף, אז תביא אחד כזה, לא שחקן שיכול לשחק גם בכנף וגם באמצע. חלאס זה באמת נמאס כבר. מה יותר קל מלהביא שחקן בתפקיד הטבעי שלו?

סמל הבינוניות של הסגל, נלחם, רוצה, רץ, אבל זה פשוט לא זה. הוא לא יכול להיות שחקן הרכב בכנף.

אני מתחיל לשנוא את כל ה-"שחקני כלבו" האלה שזה פשוט שם קוד לקמצנות. אין לך מגן שמאלי, אז תביא מגן שמאלי, לא בלם שיכול לשחק מגן שמאלי. חסר לך קשר 6, אז תביא קשר 6, לא אחד שיכול לשחק גם 6 וגם 8. חסר לך שחקן כנף, אז תביא אחד כזה, לא שחקן שיכול לשחק גם בכנף וגם באמצע. חלאס זה באמת נמאס כבר. מה יותר קל מלהביא שחקן בתפקיד הטבעי שלו?
זה עולה כסף.

הוא מקבל כדור באגף ימין עם שחקן אחד שומר עליו הוא פאקינג לא יודע לעשות את הדבר הזה שעושה שחקן כדורגל שזה התפקיד שלו של לחתוך לימין או לחתוך לשמאל על פיזיות מהירות או דריבל ולנסות לעקוף ולהוציא רוחב או לאיים בבעיטה לשער או להגביה כמו שצריך

פעם אחר פעם אחר פעם

זה בלתי נסבל שמשחקים עם שחקן שאין לו את היכולות בעמדה הזאת, בין אם זה דון (שעוד איכשהו יכול לנסות משהו שם) או סייף. תביאו כבר שחקנים נורמלים בחייאת.

וסייף לא היה שחקן התקפה בתקופה שהוא נחשב ללגיונר בכיר (הזייה לחשוב על תקופה כזאת)? איך הוא כזה נגר?
מזכיר לי שהיו אומרים על רז מאיר שהוא גדל כשחקן התקפה.

הוא מקבל כדור באגף ימין עם שחקן אחד שומר עליו הוא פאקינג לא יודע לעשות את הדבר הזה שעושה שחקן כדורגל שזה התפקיד שלו של לחתוך לימין או לחתוך לשמאל על פיזיות מהירות או דריבל ולנסות לעקוף ולהוציא רוחב או לאיים בבעיטה לשער או להגביה כמו שצריך

פעם אחר פעם אחר פעם

זה בלתי נסבל שמשחקים עם שחקן שאין לו את היכולות בעמדה הזאת, בין אם זה דון (שעוד איכשהו יכול לנסות משהו שם) או סייף. תביאו כבר שחקנים נורמלים בחייאת.

וסייף לא היה שחקן התקפה בתקופה שהוא נחשב ללגיונר בכיר (הזייה לחשוב על תקופה כזאת)? איך הוא כזה נגר?
מזכיר לי שהיו אומרים על רז מאיר שהוא גדל כשחקן התקפה.
לא ממש שחקן התקפה, בשיאו שיחק על קו שמאל ב3 בלמים. אני חושב שבאזרבייגן הוא שיחק ככנף אבל הוא אמר בעצמו שהוא רואה את עצמו יותר מגן

לא ממש שחקן התקפה, בשיאו שיחק על קו שמאל ב3 בלמים. אני חושב שבאזרבייגן הוא שיחק ככנף אבל הוא אמר בעצמו שהוא רואה את עצמו יותר מגן
בבאקו הוא שיחק משהו בין כנף ל-10. לא ממש שחקן קו מובהק.

בכל מקרה, היו לו מאז פציעות וגם בסוף הוא כבר בן 32.

גם הגולים שכבש כאן זה לא מפעולות של שחקן קו שעובר מגן, זה הרבה נחישות והצטרפות טובה מקו שני.

בגדול מאז שירד הקוקו תש כוחו ההתקפי. ממש שמשון הדרוזי.

שיישחק מגן שמאל. שחקן קן שמאל ב-3 בלמים, שיישחק קשר נוסף באמצע. אבל לא בכנף ימין. זה פשוט נראה רע ולא עובד.

הניסיון מסירה הכושל שלו בתחילת המשחק היה מביך ברמות קיצון. טיפול כל כך לקוי בכדור ובאופן ה"מכה" הנדרשת.

נערך לאחרונה:
בבאקו הוא שיחק משהו בין כנף ל-10. לא ממש שחקן קו מובהק.

בכל מקרה, היו לו מאז פציעות וגם בסוף הוא כבר בן 32.

גם הגולים שכבש כאן זה לא מפעולות של שחקן קו שעובר מגן, זה הרבה נחישות והצטרפות טובה מקו שני.

בגדול מאז שירד הקוקו תש כוחו ההתקפי. ממש שמשון הדרוזי.

שיישחק מגן שמאל. שחקן קן שמאל ב-3 בלמים, שיישחק קשר נוסף באמצע. אבל לא בכנף ימין. זה פשוט נראה רע ולא עובד.

הניסיון מסירה הכושל שלו בתחילת המשחק היה מביך ברמות קיצון. טיפול כל כך לקוי בכדור ובאופן ה"מכה" הנדרשת.
מי ישחק כנף ימין? חלאיילי? דון? זה היינו הך.
זה מה שסגל השחקנים מסוגל להציע כרגע.
כל ההחלפות האלה לא ישנו הרבה את האיכות והרמה של הקבוצה. קצת יותר טוב או פחות טוב, לא יותר מזה ובטח לא משהו שמשנה עונה.

מי ישחק כנף ימין? חלאיילי? דון? זה היינו הך.
זה מה שסגל השחקנים מסוגל להציע כרגע.
כל ההחלפות האלה לא ישנו הרבה את האיכות והרמה של הקבוצה. קצת יותר טוב או פחות טוב, לא יותר מזה ובטח לא משהו שמשנה עונה.
אז תן ללוסקי גם ככה לא תצא משהו מהעונה הזאת.

חזרה
למעלה