רק מכבי אמר:מהיחידים שמחויב לחולצה.
נחמת עניים.
זה עולה כסף.סמל הבינוניות של הסגל, נלחם, רוצה, רץ, אבל זה פשוט לא זה. הוא לא יכול להיות שחקן הרכב בכנף.
אני מתחיל לשנוא את כל ה-"שחקני כלבו" האלה שזה פשוט שם קוד לקמצנות. אין לך מגן שמאלי, אז תביא מגן שמאלי, לא בלם שיכול לשחק מגן שמאלי. חסר לך קשר 6, אז תביא קשר 6, לא אחד שיכול לשחק גם 6 וגם 8. חסר לך שחקן כנף, אז תביא אחד כזה, לא שחקן שיכול לשחק גם בכנף וגם באמצע. חלאס זה באמת נמאס כבר. מה יותר קל מלהביא שחקן בתפקיד הטבעי שלו?
לא ממש שחקן התקפה, בשיאו שיחק על קו שמאל ב3 בלמים. אני חושב שבאזרבייגן הוא שיחק ככנף אבל הוא אמר בעצמו שהוא רואה את עצמו יותר מגןהוא מקבל כדור באגף ימין עם שחקן אחד שומר עליו הוא פאקינג לא יודע לעשות את הדבר הזה שעושה שחקן כדורגל שזה התפקיד שלו של לחתוך לימין או לחתוך לשמאל על פיזיות מהירות או דריבל ולנסות לעקוף ולהוציא רוחב או לאיים בבעיטה לשער או להגביה כמו שצריך
פעם אחר פעם אחר פעם
זה בלתי נסבל שמשחקים עם שחקן שאין לו את היכולות בעמדה הזאת, בין אם זה דון (שעוד איכשהו יכול לנסות משהו שם) או סייף. תביאו כבר שחקנים נורמלים בחייאת.
וסייף לא היה שחקן התקפה בתקופה שהוא נחשב ללגיונר בכיר (הזייה לחשוב על תקופה כזאת)? איך הוא כזה נגר?
מזכיר לי שהיו אומרים על רז מאיר שהוא גדל כשחקן התקפה.
בבאקו הוא שיחק משהו בין כנף ל-10. לא ממש שחקן קו מובהק.לא ממש שחקן התקפה, בשיאו שיחק על קו שמאל ב3 בלמים. אני חושב שבאזרבייגן הוא שיחק ככנף אבל הוא אמר בעצמו שהוא רואה את עצמו יותר מגן
מי ישחק כנף ימין? חלאיילי? דון? זה היינו הך.בבאקו הוא שיחק משהו בין כנף ל-10. לא ממש שחקן קו מובהק.
בכל מקרה, היו לו מאז פציעות וגם בסוף הוא כבר בן 32.
גם הגולים שכבש כאן זה לא מפעולות של שחקן קו שעובר מגן, זה הרבה נחישות והצטרפות טובה מקו שני.
בגדול מאז שירד הקוקו תש כוחו ההתקפי. ממש שמשון הדרוזי.
שיישחק מגן שמאל. שחקן קן שמאל ב-3 בלמים, שיישחק קשר נוסף באמצע. אבל לא בכנף ימין. זה פשוט נראה רע ולא עובד.
הניסיון מסירה הכושל שלו בתחילת המשחק היה מביך ברמות קיצון. טיפול כל כך לקוי בכדור ובאופן ה"מכה" הנדרשת.
אז תן ללוסקי גם ככה לא תצא משהו מהעונה הזאת.מי ישחק כנף ימין? חלאיילי? דון? זה היינו הך.
זה מה שסגל השחקנים מסוגל להציע כרגע.
כל ההחלפות האלה לא ישנו הרבה את האיכות והרמה של הקבוצה. קצת יותר טוב או פחות טוב, לא יותר מזה ובטח לא משהו שמשנה עונה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!