נושא שחקן קני סייף

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אז תן ללוסקי גם ככה לא תצא משהו מהעונה הזאת.
גרימברג לא יביא אליפות לנוער לבד.

וברצינות, ראיתי אותו לא מעט. הוא כישרון גדול, אבל אני לא חושב שהוא בשל ואין טעם לשרוף אותו ואת הקבוצה רק בשם השילוב שלו בבוגרים. ככה בדיוק מתחילים קמפיינים של homemade בעונות של אמצע טבלה.

אם כבר, אז דווקא כי העונה הזו גמורה עדיף שיתפתח כמו שצריך במקום אחר (נוער/השאלה) וישתלב בבוגרים כשהוא בשל יותר.

הוא לא שחקן כנף, במקסימום מגן שיודע להצטרף.
הייתי מנסה אותו במקום צונאמי ומזיז את צונאמי לאמצע על חשבון פדראו.

שיישחק מגן שמאל. שחקן קן שמאל ב-3 בלמים, שיישחק קשר נוסף באמצע. אבל לא בכנף ימין. זה פשוט נראה רע ולא עובד.
אני אצטט את ההודעה הזאת בכל משחק שהוא משחק קו ימין(ברגע שברזאו הגיע, אין סיבה שזה יקרה).

משחק לא טוב שלו, ויש הרבה שחקנים שהייתי כועס עליהם לפניו. כנל לגבי אזולאי

הוא עדיף על צונאמי כמגן.
לא תמך מספיק בהתקפה.

הרעיון להכניס אותו מהצד לאמצע הוא רעיון טוב במהות כי הוא יודע לעשות את זה לא רע, והוא נותן אגרסיביות שחסרה. זה כן דורש ממנו המון מאמץ, והוא התעייף ונחלש בשלב יחסית מוקדם.

מצחיק אותי שאומרים שהוא לא מגן שמאלי כי זאת לא העמדה שלו. מה כן העמדה שלו ב-2026? הוא היה מגן כנף שמאל בשנים שלו בבלגיה, הוא לא יכול לשחק שם יותר כי אין לו את הכושר הגופני לזה. כנף ימין ראינו שלא, אז חוץ ממגן שמאלי איפה אתם רוצים שהוא ישחק?

מצחיק אותי שאומרים שהוא לא מגן שמאלי כי זאת לא העמדה שלו. מה כן העמדה שלו ב-2026? הוא היה מגן כנף שמאל בשנים שלו בבלגיה, הוא לא יכול לשחק שם יותר כי אין לו את הכושר הגופני לזה. כנף ימין ראינו שלא, אז חוץ ממגן שמאלי איפה אתם רוצים שהוא ישחק?
בבלגיה הוא שיחק בכל תפקיד
אין לו מקום בהרכב, גם לא צריך להיות מחליף ראשון, צריך אותו בסגל כי טוב שיש שחקן כזה אבל זה שהוא צבר כל כך הרבה דקות מעיד על הבעיה

אני אמשיך להגיד שאני אוהב אותו וזה שחקן שכל קבוצה צריכה בסגל, בעולם אידיאלי הוא צריך להיות שחקן משלים וסוג של ממלא חורים כשצריך, מן הסתם שלהרכב הוא לא מתאים באף עמדה.

חזרה
למעלה