ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
פוטנציאל למה? לעבור פעם במשחק 2 שחקנים ולבעוט במקום למסור?Hulk אמר:אחרי המהלך היום ברור שיש פטונציאל, זה לא שפגע בו כדור ונכנס.
צריך להמשיך בהרכב ולבנות לו את הביטחון יש לו כדורגל
חוץ מהמהלך היה חלש נכון, לדעתי הוא חסר ביטחון ולא חד וזה דברים שכמה משחקים רצופים בהרכב יפתרו.Shocking4U אמר:פוטנציאל למה? לעבור פעם במשחק 2 שחקנים ולבעוט במקום למסור?Hulk אמר:אחרי המהלך היום ברור שיש פטונציאל, זה לא שפגע בו כדור ונכנס.
צריך להמשיך בהרכב ולבנות לו את הביטחון יש לו כדורגל
שאר המשחק היה גרוע, כולל ניסיון הבעיטה הפתטי שהפך למסירה לסבע
KevinDurant אמר:אני חושב שכמעט כל מהלך שהוא היה מעורב בו היום הוא היה בסדר ועשה פעולות טובות אבל הוא בקושי מעורב במשחק ונוגע בכדור.
הוא גם לא "בא" לכדור וכופה את עצמו על המשחק והקבוצה נוטה ללכת שמאלה לצד הדומיננטי של סייף וחזיזה.
אפשר להמשיך להריץ אותו ולתת לו בין היתר כי אין לנו שחקן כנף ימין כרגע (אולי עם מלמד ודין יהיה אפשר לתת לסבע לשחק בימין נניח) אבל הוא פשוט לא עושה מספיק כרגע.
שחקן שכל הטיקט שלו היה דריבל וללכת על השחקן ששומר עליו בלי הפסקה והוא בקושי עושה את זה אצלנו
אני חושב שבגלל שהוא זר ושילמו עליו הרבה כסף שוכחים שהוא בסה''כ בן 23 ושהוא שחקן די צעיר והיה ברור מהרגע הראשון שהוא לא שחקן "מוכן" או כוכב על אלא שחקן עם פוטנציאל די גבוה.Smile אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שכמעט כל מהלך שהוא היה מעורב בו היום הוא היה בסדר ועשה פעולות טובות אבל הוא בקושי מעורב במשחק ונוגע בכדור.
הוא גם לא "בא" לכדור וכופה את עצמו על המשחק והקבוצה נוטה ללכת שמאלה לצד הדומיננטי של סייף וחזיזה.
אפשר להמשיך להריץ אותו ולתת לו בין היתר כי אין לנו שחקן כנף ימין כרגע (אולי עם מלמד ודין יהיה אפשר לתת לסבע לשחק בימין נניח) אבל הוא פשוט לא עושה מספיק כרגע.
שחקן שכל הטיקט שלו היה דריבל וללכת על השחקן ששומר עליו בלי הפסקה והוא בקושי עושה את זה אצלנו
יש מילה אחת לתאר את מה שאתה אומר - אדיש.
ואמרו את זה עליו כבר הרבה.
יש לו כדורגל, הראה לנו היום מהלך שאם היה מסתיים בשער יכל בקלות להיות שער העונה.
כדורגל יש לו, אבל זה פשוט לא הולך כרגע ואני לא יודע לשים את האצבע על הסיבה.
עשה כמה דק' רעות ואח''כ התחבר למשחק וגם הצליח לקבל כדור טוב על הגב ולהוציא התקפות ולעשות מהלכיםdyarok אמר:הכי דומה לכיוף- לא תורם, פוגע בקבוצה ואז מביא משהו משום מקום ויש כאלה שחושבים שיש לו פוטנציאל.
איבודי הכדור שלו ב 20 דקות הראשונות הם עילה לועדת חקירה.
greenguy אמר:שחקן שמאבד כל כך הרבה כדורים זה שחקן לא מחוייב ומנותק לחלוטין מאיפה שהוא נמצא. מבחינתי זה זר לקריית שמונה לא למכבי חיפה.