ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:מה הקשר בין שניהם?כובע קש אמר:אין שום סיבה שהוא יהיה בכלל בסגל. שיריצו את חלאילי במקומו
חלאיילי שחקן קו שמאל שצריך לשחק אך ורק בקו שמאל. סברינה שחקן קו ימין שמשחק רק בקו ימין.
זה כמו שאני אגיד שנסימבה משחק לפני אלימלך
את מי תשים בימין? אין בימין אף שחקן ורק בגלל זה סברינה משחק. אם סברינה היה בשמאל הוא לא היה בסגל אפילו.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:מה הקשר בין שניהם?כובע קש אמר:אין שום סיבה שהוא יהיה בכלל בסגל. שיריצו את חלאילי במקומו
חלאיילי שחקן קו שמאל שצריך לשחק אך ורק בקו שמאל. סברינה שחקן קו ימין שמשחק רק בקו ימין.
ברור שיש קשר כי הוא לוקח דקות משחקנים אחרים.
אז שחלאילי במגרש שים מישהו אחר בימין מה זה משנה
KevinDurant אמר:את מי תשים בימין? אין בימין אף שחקן ורק בגלל זה סברינה משחק. אם סברינה היה בשמאל הוא לא היה בסגל אפילו.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:מה הקשר בין שניהם?
ברור שיש קשר כי הוא לוקח דקות משחקנים אחרים.
אם כבר חזיזה תופס דק' לחלאיילי.
כי הוא לא טוב ומנסים לאלתר שיטות אחרות שלא מצריכות כנף ימין. לפעמים 3 בלמים, לפעמים שמים שם את חזיזה (שגם הוא לא טוב)כובע קש אמר:KevinDurant אמר:את מי תשים בימין? אין בימין אף שחקן ורק בגלל זה סברינה משחק. אם סברינה היה בשמאל הוא לא היה בסגל אפילו.כובע קש אמר:ברור שיש קשר כי הוא לוקח דקות משחקנים אחרים.
אם אין אף אחד בימין למה סברינה לא ממוסמר להרכב?
KevinDurant אמר:כי הוא לא טוב ומנסים לאלתר שיטות אחרות שלא מצריכות כנף ימין. לפעמים 3 בלמים, לפעמים שמים שם את חזיזה (שגם הוא לא טוב)כובע קש אמר:KevinDurant אמר:את מי תשים בימין? אין בימין אף שחקן ורק בגלל זה סברינה משחק. אם סברינה היה בשמאל הוא לא היה בסגל אפילו.
אם אין אף אחד בימין למה סברינה לא ממוסמר להרכב?
ראינו את חלאיילי בימין בתחילת השנה, זה לא מתאים לו ומסרס אותו לגמרי
הרבה שחקנים שמקבלים דק' היום לא יהיו פה בעונה הבאה, הוא סה''כ נכנס 10-20 דק' למשחק נקודתי, זה לא שהוא פותח בהרכב באופן קבוע.כובע קש אמר:KevinDurant אמר:כי הוא לא טוב ומנסים לאלתר שיטות אחרות שלא מצריכות כנף ימין. לפעמים 3 בלמים, לפעמים שמים שם את חזיזה (שגם הוא לא טוב)כובע קש אמר:אם אין אף אחד בימין למה סברינה לא ממוסמר להרכב?
ראינו את חלאיילי בימין בתחילת השנה, זה לא מתאים לו ומסרס אותו לגמרי
בדיוק, הוא לא טוב.
ויותר מזה הוא גם לא יהיה פה בעונה הבאה, אז למה לתת לו דקות?
סתם זרקתי את השם של חלאילי לדוגמא, זאת לא הייתה הנקודה שלי.
הוא הגיע מאוחר, נפצע איזה 3 פעמים בערך לדעתי, שיחק איזה 700 דק' וגם לא היה טוב בדק' שהוא שיחק ואתה רואה שגם מנטלית הוא לא שחקן רעב ובטח גם באימונים זה לא הולך וואוsilvas אמר:באופן כללי אני לא מבין את המחיקה שלו ברוב העונה.
שחקן זר, צעיר, התקפי (לא שאנחנו משופעים בשחקני התקפה).
למה אין סבלנות במדינה הזאת?
כאילו בלעדיו רצנו לאליפות וכשהוא שיחק הוא מנע מאיתנו להתמודד.
תנו לו לרוץ, ילד זר שצריך התאקלמות. אולי נרוויח שחקן? (ואולי לא, אבל לפחות תנו לו הזדמנות הוגנת)
אני לא בטוח לגבי רעב, לדעתי הסגנון שלו הוא "אדיש", אבל נראה שהוא כן מרוצה בקבוצה.KevinDurant אמר:הוא הגיע מאוחר, נפצע איזה 3 פעמים בערך לדעתי, שיחק איזה 700 דק' וגם לא היה טוב בדק' שהוא שיחק ואתה רואה שגם מנטלית הוא לא שחקן רעב ובטח גם באימונים זה לא הולך וואוsilvas אמר:באופן כללי אני לא מבין את המחיקה שלו ברוב העונה.
שחקן זר, צעיר, התקפי (לא שאנחנו משופעים בשחקני התקפה).
למה אין סבלנות במדינה הזאת?
כאילו בלעדיו רצנו לאליפות וכשהוא שיחק הוא מנע מאיתנו להתמודד.
תנו לו לרוץ, ילד זר שצריך התאקלמות. אולי נרוויח שחקן? (ואולי לא, אבל לפחות תנו לו הזדמנות הוגנת)
דם ירוק!!! אמר:אף לא מילה על המשחקים האחרונים...
דם ירוק!!! אמר:אף לא מילה על המשחקים האחרונים...