• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:
אשכרה אלפונס בליגה הצרפתית הבכירה, איזה הזייה
תעודת כבוד למכבי חיפה שהמועדון צריך גם לנסות לשווק. אם זרים יראו שהם יכולים להתקדם מפה לליגות גדולות זה יתרום לרמת הזרים שיגיעו. הבן אדם מחצי שנה במכבי חיפה עבר מליגה שנייה לצרפת לליגה ראשונה.

.

בסוף יום, גם אם לא היה שחקן איכותי מספיק, הוא הראה שהוא מצליח להשתלב במהירות באמצע עונה ולהיכנס ישר להרכב של קבוצה שלוקחת אליפות. מבחינה מנטלית, הוא שחקן נהדר (לא שזה מספק כמובן).
גם הראה כשירות פיזית נהדרת שזה היה קריטי עם כל הפציעות בעמדה הזאת.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
תעודת כבוד למכבי חיפה שהמועדון צריך גם לנסות לשווק. אם זרים יראו שהם יכולים להתקדם מפה לליגות גדולות זה יתרום לרמת הזרים שיגיעו. הבן אדם מחצי שנה במכבי חיפה עבר מליגה שנייה לצרפת לליגה ראשונה.

.

בסוף יום, גם אם לא היה שחקן איכותי מספיק, הוא הראה שהוא מצליח להשתלב במהירות באמצע עונה ולהיכנס ישר להרכב של קבוצה שלוקחת אליפות. מבחינה מנטלית, הוא שחקן נהדר (לא שזה מספק כמובן).
זה שחקן שאיבד את מקומו בליגה צרפתית שנייה וקפץ מפה לאחר מכן תוך חצי עונה לליגה צרפתית ראשונה (וברור שהוא לא היה ברמה לא פה ולא שם)

הישג גדול של המועדון

זה לא ממש קשור. הוא לא איבד את מקומו בהרכב מסיבות מקצועיותץ
בכל מקרה, גם אם מקצועית היה חלש - מבחינת אישיות הוא היה אחלה התאמה לקבוצה. מקווה שהזרים שהבאנו יתאימו כמוהו.

ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
.

זה שחקן שאיבד את מקומו בליגה צרפתית שנייה וקפץ מפה לאחר מכן תוך חצי עונה לליגה צרפתית ראשונה (וברור שהוא לא היה ברמה לא פה ולא שם)

הישג גדול של המועדון

בכל מקרה, גם אם מקצועית היה חלש - מבחינת אישיות הוא היה אחלה התאמה לקבוצה. מקווה שהזרים שהבאנו יתאימו כמוהו.
הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.

בכל אופן, מבחינתו, המעבר לפה היה שיחוק והחלטה מצוינת (גם עשה פה אחלה כסף, חוויה, לקח אליפות ועוד לאחר מכן קפץ לליגה הראשונה בצרפת).

אם אני המועדון זה סיפור שאני מספר בכל מו''מ עם זר

KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:

הישג גדול של המועדון

הוא איבד גם מסיבות מקצועיות, נכנס במקומו שחקן צעיר שהיה יותר טוב ותפס את מקומו, זה היה חלק מהעניין.

בכל אופן, מבחינתו, המעבר לפה היה שיחוק והחלטה מצוינת (גם עשה פה אחלה כסף, חוויה, לקח אליפות ועוד לאחר מכן קפץ לליגה הראשונה בצרפת).

הוא הסתכסך עם המאמן ולכן נמחק. משחקן שמשחק 90 דקות כל משחק לשחקן שלא נמצא בסגל.
אין שם קשר לסיבות מקצועיות.

כמובן שבגילו ומעמדו המעבר לכאן הייתה אחלה החלטה - גם אם לא היה משיג חוזה בליגה הראשונה.
אני חושב שרוב הזרים רואים את החוויה כאן כנהדרת, ואני יודע על עוד מקרים בהם המועדון משתמש בהם כשגרירים כדי לשכנע זרים להגיע לכאן.

ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:

כמובן שבגילו ומעמדו המעבר לכאן הייתה אחלה החלטה - גם אם לא היה משיג חוזה בליגה הראשונה.
אני חושב שרוב הזרים רואים את החוויה כאן כנהדרת, ואני יודע על עוד מקרים בהם המועדון משתמש בהם כשגרירים כדי לשכנע זרים להגיע לכאן.
אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.

בכל אופן זה לא משנה, עובדתית, הייתה לו חצי שנה אדירה לקריירה

KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:

אני זוכר שבאותה תקופה גם דיברו על כך שהחליף אותו שחקן צעיר ותפס את מקומו והיה טוב יותר.

אני לא סותר את הטענה שאחרי שנזרק התגלה שם שחקן צעיר שהיה טוב כטוב יותר.
בכל מקרה, שחקן לא עובר ממצב של שחקן הרכב קבוע שלא מוחלף לשחקן שלא מתלבש מסיבות מקצועיות.

זה לא משנה באמת, אבל זה כן מעיד על כך שלא מדובר בשחקן זניח שבזכותינו עשה קפיצה מקצועית לליגה הבכירה, אלא שחקן שהיה שחקן בכיר בליגה השניה ועבר לקבוצת תחתית בליגה הראשונה.

בלי קשר, אין ספק שמבחינת החוויה מדובר בשדרוג.
אגב - הסתכלתי במספרים. ממוצע הקהל שלנו הוא במקום השישי בליגה הצרפתית הראשונה!

ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:

בכל מקרה, שחקן לא עובר ממצב של שחקן הרכב קבוע שלא מוחלף לשחקן שלא מתלבש מסיבות מקצועיות.

זה לא משנה באמת, אבל זה כן מעיד על כך שלא מדובר בשחקן זניח שבזכותינו עשה קפיצה מקצועית לליגה הבכירה, אלא שחקן שהיה שחקן בכיר בליגה השניה ועבר לקבוצת תחתית בליגה הראשונה.

לא הייתי קורא לזה שחקן בכיר בליגה השנייה, הוא היה שחקן הרכב בקבוצת תחתית שכמעט ירדה ליגה

KevinDurant אמר:
ab1729 אמר:
KevinDurant אמר:

לא הייתי קורא לזה שחקן בכיר בליגה השנייה, הוא היה שחקן הרכב בקבוצת תחתית שכמעט ירדה ליגה

לא מכיר את הליגה הצרפתית. ברזומה הוא הגיע אחרי שנתיים כשחקן רוטציה בליגה הראשונה אז הנחתי שהוא נחשב לבכיר.
בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה. לא היה מספיק טוב מקצועית, אבל אחלה גבר.

הסוכן שהחתים את אלפונס עכשיו בליגה הראשונה בצרפת וגם תיווך בעסקת אלפונס יונתן בן ברון אמר שהוא היה מעדיף להישאר במכבי חיפה על פני ליגה ראשונה בצרפת ושהוא מאוד רצה להישאר כאן

Shocking4U אמר:
הסוכן שהחתים את אלפונס עכשיו בליגה הראשונה בצרפת וגם תיווך בעסקת אלפונס יונתן בן ברון אמר שהוא היה מעדיף להישאר במכבי חיפה על פני ליגה ראשונה בצרפת ושהוא מאוד רצה להישאר כאן

מבחינה כספית ואיכות חיים - אין לי ספק שאנחנו יכולים להתמודד גם מול קבוצות מרכז טבלה בליגה הצרפתית הראשונה.
החיסרון הגדול שלנו הוא במידת החשיפה ואפשרויות הקידום, ושחקן בן 25 יודע ששנה טובה כאן לא מתקרבת אפילו לשנה טובה בקבוצת תחתית בליגה הצפרתית.

ab1729 אמר:
Shocking4U אמר:

מבחינה כספית ואיכות חיים - אין לי ספק שאנחנו יכולים להתמודד גם מול קבוצות מרכז טבלה בליגה הצרפתית הראשונה.
החיסרון הגדול שלנו הוא במידת החשיפה ואפשרויות הקידום, ושחקן בן 25 יודע ששנה טובה כאן לא מתקרבת אפילו לשנה טובה בקבוצת תחתית בליגה הצפרתית.

זה בכלל לא מובן מאליו. עונה כאן עם אפשרות לשחק באירופה היא חשיפה ניכרת יותר מאשר להיות שחקן בקבוצה שלאף אחד לא אכפת ממנה בליגה הצרפתית הראשונה כי גם ככה הפוקוס הוא על 5 הבכירות וזהו.

https://www.one.co.il/article/283435.html

הילד של מולנסטיין שהתאמן אז עם הקבוצה, חתם שלשום בויטסה.

הרוסים רצחו את סרגיי בלנצ'וק, אקס מכבי חיפה

איזה קלאס של שחקן! איזה חמד של בחור!
לא רק שהוא גדול מימדים והתעלה על שון בכמעט כל מאבק
לא רק נתן בישול שהזכיר את האחד ההוא ב-3-3 המפורסם נגד פורטוגל
זה המנהיגות הורסטאליות הלחץ

איזה פספוס ענק
ובמקום זאת קיבלנו חזרה איזה דחליל עם עיניים כחולות שמתחבא מאחורי הבלמים

RakMaccabi31 אמר:
איזה קלאס של שחקן! איזה חמד של בחור!
לא רק שהוא גדול מימדים והתעלה על שון בכמעט כל מאבק
לא רק נתן בישול שהזכיר את האחד ההוא ב-3-3 המפורסם נגד פורטוגל
זה המנהיגות הורסטאליות הלחץ

איזה פספוס ענק
ובמקום זאת קיבלנו חזרה איזה דחליל עם עיניים כחולות שמתחבא מאחורי הבלמים

בוא נדבר בסוף העונה מה ה״דחליל עם עיניים כחולות״ יעשה.

GKagelmacher אמר:
בוא נדבר בסוף העונה מה ה״דחליל עם עיניים כחולות״ יעשה.

נדבר על זה כל שבוע
עם המזל שלי הוא החלוץ הראשון שלנו

מרכז הגנה כמו שלנו זה טרף קל לחלוצים מהסגנון של חמד
לגולדברג ופלאניץ' אין מושג קלוש מול חלוצים מהסגנון הזה
חמד ייבחן מול בלמים שיודעים להתמודד מול חלוצים מהסגנון שלו.

קובי מיכאלי שהיה דאטה אנליסט שלנו בתקופת אלאך ועזב איתו לויטסה חתם בימים האחרונים באולימפיאקוס.

חזרה
למעלה