• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
benrey אמר:
״ מה אתה היית עושה אם חלום חייך היה מתגשם? מאז שהתחלתי לשחק כדורגל חלמתי לקבל חוזה כזה״

אני הייתי בטוח שהוא הולך להגיד
״תמיד חלמתי לשחק באלופות״
בסוף עדיין מדובר על שחקן בן 30 שבחלק ניכר מהקריירה שלו הרוויח או סכומים זעומים או סבל מהלנת שכר בסטיוואה. מדובר פה על סכומים משני חיים שיסדרו את המשפחה שלו כנראה עד סוף חייהם.

יש לזה דוגמא נהדרת העונה גם בטופ. קזמירו. כידוע אני אוהד יונייטד, אבל גם אני מבקר את המעבר הזה.
אם עיריית ב"ש תשלם לי יותר כסף כדי לעבוד בתברואה ממה שאני מקבל עכשיו, אני לא אסכים לעבור לעבוד שם. השחקנים חושבים אחרת.

lemmacantor אמר:
יש לזה דוגמא נהדרת העונה גם בטופ. קזמירו. כידוע אני אוהד יונייטד, אבל גם אני מבקר את המעבר הזה.
אם עיריית ב"ש תשלם לי יותר כסף כדי לעבוד בתברואה ממה שאני מקבל עכשיו, אני לא אסכים לעבור לעבוד שם. השחקנים חושבים אחרת.

אבל זו השוואה לא נכונה. לא הציעו לו להפסיק לשחק כדורגל ולעבור להיות איש תחזוקה באיצטדיון של אל אהלי.
אם כבר ההקבלה היותר טובה היא אם עיריית באר שבע תציע לך פי 4 כדי לעבוד במקצוע שלך רק בעירייה עצמה במקום בחברה מצליחה

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

אבל זו השוואה לא נכונה. לא הציעו לו להפסיק לשחק כדורגל ולעבור להיות איש תחזוקה באיצטדיון של אל אהלי.
אם כבר ההקבלה היותר טובה היא אם עיריית באר שבע תציע לך פי 4 כדי לעבוד במקצוע שלך רק בעירייה עצמה במקום בחברה מצליחה
גם פלאניץ' רגיל בעבודה שלו לעבור ממקום למקום ולא באמת להשתקע, זה חלק מהמקצוע

אלכס זה כמו שהיו מציעים לך לעבוד באיזה עיר הזויה בחו''ל בתפקיד יותר קל ממה שאתה עושה ולקבל בעבור זה פי 3-4 כסף ממה שהיית מקבל עד עכשיו

311268210_3075482826076209_6105330583272187684_n.jpg

יפתח במקום סונדגרן בפריז?

Adi81 אמר:
בשיא שלו הוא לא היה יותר טוב
אין מה להשוות בכלל. ינון אליהו בקושי שחקן לגיטימי לליגת העל

אם הוא לא היה משחק אצלנו הוא היה ממשיך לקריירה מדשדשת בכפר סבא

אחלה דוניו שבעולם

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=417811

אך סרגיי כמה גדול היית
https://www.israelhayom.co.il/sport/israeli-soccer/article/13237256

איזה שחקן זה חמד, איזה מסירות נתן עם חטואל עד שהגיע הגול השני
איזה פספוס

4 קבוצות בלגיות עלו מהבתים שלהם במפעלים האירופיים השונים, שני אקסים של מכבי חיפה שותפו להישג הזה - ליאור רפאלוב וחוסה רודריגס. רפאלוב אפילו כבש שער מכריע.
רפאלוב עם שערו ה - 20 היום במפעלים האירופיים, שער מכריע בקרב ישיר על העפלה לשלב הבא. הישראלי הרביעי שמגיע לציון דרך הזה. שלושת האחרים זהבי, דאבור ונאתכו.
19 משעריו היו במדי קבוצות בלגיות, אחד במדי מכבי חיפה מול גלנטורן ב - 2009.

lemmacantor אמר:
https://twitter.com/AsafPatay/status/1589192582487474181

חוזר ואומר שהוא היה בחירה טובה מאוד של מחלקת הסקאוטינג ובאמת היה לנו חוסר מזל איתו.
מזל שהגיע הוויקינג העונה אז מי זוכר אותו בכלל :)

למה איפה הוא כבר משחק? בקבוצה ברמה של ליגה לאומית?

חזרה
למעלה