GKagelmacher
מכונת תארים
benrey אמר:מוחמד עאווד ״אני חושב שאני בין השחקנים הטובים בארץ, אין לי ספק בזה, ואני אחזור לבמה המרכזית, ועוד אחוזר לטופ של הכדורגל״
ליצן כדול
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:מוחמד עאווד ״אני חושב שאני בין השחקנים הטובים בארץ, אין לי ספק בזה, ואני אחזור לבמה המרכזית, ועוד אחוזר לטופ של הכדורגל״
קודם שיחזור להיראות כמו ספורטאי. הבן אדם במשקל עודף כבר שנתייםbenrey אמר:מוחמד עאווד ״אני חושב שאני בין השחקנים הטובים בארץ, אין לי ספק בזה, ואני אחזור לבמה המרכזית, ועוד אחוזר לטופ של הכדורגל״
ברק.י אמר:בטובינסיקה עם ראיון מאד כן ויפה לוואלה.
מתייחס שם לפלאניץ׳, סק, אלברמן והבנייה להמשך, בכר וכמובן, מבהיר שהרצון לפרידה היה חד צדדי ובא ממנו.
Judokan אמר:ברק.י אמר:בטובינסיקה עם ראיון מאד כן ויפה לוואלה.
מתייחס שם לפלאניץ׳, סק, אלברמן והבנייה להמשך, בכר וכמובן, מבהיר שהרצון לפרידה היה חד צדדי ובא ממנו.
לא, מה פתאום. המועדון הכתיב לו לומר את זה
@אליאור @ליברמן
אפשר אולי לשמוע מכם הודעה בטעות הפעם?
Judokan אמר:ברק.י אמר:בטובינסיקה עם ראיון מאד כן ויפה לוואלה.
@אליאור @ליברמן
אליאור אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:בטובינסיקה עם ראיון מאד כן ויפה לוואלה.
@אליאור @ליברמן
כתבתי את מה שאני חושב בנושא של ההעברות.
מציע לך לקרוא לפני שאתה מבקש ממני הודאה.
Judokan אמר:אליאור אמר:Judokan אמר:לא, מה פתאום. המועדון הכתיב לו לומר את זה
@אליאור @ליברמן
כתבתי את מה שאני חושב בנושא של ההעברות.
מציע לך לקרוא לפני שאתה מבקש ממני הודאה.
קראתי את הנושא ההוא אחרי שהגבתי פה. ואחרי הדיון שהיה לנו, כן - היה לגיטימי לגמרי מבחינתי לציין אותך ברגע שקראתי את הראיון של דילן.
ועדיין לא הצלחתי להבין את התגובה שלך. הבנאדם תיאר את הסיטואציה בצורה הכי ברורה, במילים שלו, באופן שלא משאיר שום מקום לספק.
ואתה תמשיך לטעון שהוא משקר בבוטות בשביל לקדם אג'נדה של המועדון? אחרי שבכל יתר הראיון הוא הכי גלוי ופתוח שאפשר בכל שאלה?
בסיבוב הראשון…Shocking4U אמר:https://twitter.com/edenroit/status/1681708287756992512?s=46
3-0 לקבוצה מאיי פארו על פנצווארוש ואבו פאני בדרך הביתה כבר בסיבוב השני. קידום מקצועי!
היה רציך שעוד קבוצות מדורגות יודחוdsgreen4 אמר:זה טוב לנו לא?
הבנתי שאם הקבוצות המדורגות לא יעלו לשלב הבא אז במידה ונעבור את שאריף אנחנו נהיה מדורגים בסיבוב השלישי.
Adi81 אמר:https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,35029/445507.html?ref=hp
כזה עולב