ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:דל"פ
לא יודע עד כמה אני רוצה פה את אבו פאני
אבל זה לא אישי. אני לא זוכר הרבה שחקנים ששיחקו בחול כמה שנים וחזרו לפה עם יכולת טובה. היחיד שעולה לי בראש זה ברדה.
MH13 TILL I DIE אמר:אם מכבי חיפה יכולה לעשות הכל כדי להחזיר אותו אבל תעשה לו פוזות ותגרום לו להגיע לוולפסון זה אות קלון למועדון הזהרק מכבי אמר:https://twitter.com/TheHunLad1/status/2050969913250975866?t=Ga4tD4nQuP_CeZa_di-l_Q&s=19
קצת אבו-פאני לנשמה.
בן שהר, מאור בוזגלו, ערן זהבי (פעמיים), אלמוג כהן,אייל גולסה, ניר ביטון ( יחסית ) ,בירם כיאל, עומר אציליAdi81 אמר:דל"פ
אבל זה לא אישי. אני לא זוכר הרבה שחקנים ששיחקו בחול כמה שנים וחזרו לפה עם יכולת טובה. היחיד שעולה לי בראש זה ברדה.
benrey אמר:בן שהר, מאור בוזגלו, ערן זהבי (פעמיים), אלמוג כהן,אייל גולסה, ניר ביטון ( יחסית ) ,בירם כיאל, עומר אציליAdi81 אמר:דל"פ
אם תקח עוד קצת אחורה כמובן שיש את עידן טל שזה גם מסתדר עם הגיל +-
כמובן שיש המון דוגמאות סותרות כמו גרשון, קהת, בניון
אבל בשורה התחתונה, אם יש אופציה להחזיר אז אין שאלה בכלל
מקווה שלא ננבח והשיירה תעבורSmile אמר:MH13 TILL I DIE אמר:אם מכבי חיפה יכולה לעשות הכל כדי להחזיר אותו אבל תעשה לו פוזות ותגרום לו להגיע לוולפסון זה אות קלון למועדון הזהרק מכבי אמר:https://twitter.com/TheHunLad1/status/2050969913250975866?t=Ga4tD4nQuP_CeZa_di-l_Q&s=19
קצת אבו-פאני לנשמה.
קונה תסריט כזה וששחר הולך אחרי כי כל הקהל כבר יבין מי הבעיה האמיתית
Shocking4U אמר:איפה ענאן ואיפה גלוך
אותו דבר על דניאל פרץ שכל נשימה שלו מקבלת 3 כתבות לעומת ענאןRmc אמר:Shocking4U אמר:איפה ענאן ואיפה גלוך
אם היו מדברים על גלוך בסכום כזה היה פה מופע של התקשורת הישראלית במיטבה. שידורים מתפרצים, 700 פושים בשעה, ריאיון עם המורה הראשונה שלו.
יש לו מכונת יח״צ משומנת, מהגדולות שנראו פה אי פעם, שלעומת מה שהוא הביא באמת עד עכשיו היא גם מהמביכות שהיו אי פעם. שחקן מוכשר אבל מאוד בעייתי בהרבה אלמנטים שיכולים להגביל אותו מלהיות השחקן שקיוו שהוא יהיה וזה נראה היטב באייאקס.
כל הכבוד לחלאיילי, גם מוכשר מאוד, אבל גם צנוע ועובד קשה.
Shocking4U אמר:אותו דבר על דניאל פרץ שכל נשימה שלו מקבלת 3 כתבות לעומת ענאןRmc אמר:Shocking4U אמר:איפה ענאן ואיפה גלוך
אם היו מדברים על גלוך בסכום כזה היה פה מופע של התקשורת הישראלית במיטבה. שידורים מתפרצים, 700 פושים בשעה, ריאיון עם המורה הראשונה שלו.
יש לו מכונת יח״צ משומנת, מהגדולות שנראו פה אי פעם, שלעומת מה שהוא הביא באמת עד עכשיו היא גם מהמביכות שהיו אי פעם. שחקן מוכשר אבל מאוד בעייתי בהרבה אלמנטים שיכולים להגביל אותו מלהיות השחקן שקיוו שהוא יהיה וזה נראה היטב באייאקס.
כל הכבוד לחלאיילי, גם מוכשר מאוד, אבל גם צנוע ועובד קשה.