• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
דל"פ
לא יודע עד כמה אני רוצה פה את אבו פאני
אבל זה לא אישי. אני לא זוכר הרבה שחקנים ששיחקו בחול כמה שנים וחזרו לפה עם יכולת טובה. היחיד שעולה לי בראש זה ברדה.

לא שיש ספק…. אבל נראה שהפועל תא יעשו הכל שפאני ינחת שם.

Adi81 אמר:
דל"פ
אבל זה לא אישי. אני לא זוכר הרבה שחקנים ששיחקו בחול כמה שנים וחזרו לפה עם יכולת טובה. היחיד שעולה לי בראש זה ברדה.

אתה זוכר שחקנים שהגיעו בגיל מבוגר אחרי באמת הרבה שנים כמו שכתבת (ובהרבה מקרים גם בקושי שיחקו). אצל אבו פאני זה שונה לגמרי, הוא כן משחק והוא בגיל שאם הוא חוזר הוא חייב לשחק פה

MH13 TILL I DIE אמר:
רק מכבי אמר:
https://twitter.com/TheHunLad1/status/2050969913250975866?t=Ga4tD4nQuP_CeZa_di-l_Q&s=19

קצת אבו-פאני לנשמה.
אם מכבי חיפה יכולה לעשות הכל כדי להחזיר אותו אבל תעשה לו פוזות ותגרום לו להגיע לוולפסון זה אות קלון למועדון הזה

קונה תסריט כזה וששחר הולך אחרי כי כל הקהל כבר יבין מי הבעיה האמיתית

Adi81 אמר:
דל"פ
בן שהר, מאור בוזגלו, ערן זהבי (פעמיים), אלמוג כהן,אייל גולסה, ניר ביטון ( יחסית ) ,בירם כיאל, עומר אצילי
אם תקח עוד קצת אחורה כמובן שיש את עידן טל שזה גם מסתדר עם הגיל +-
כמובן שיש המון דוגמאות סותרות כמו גרשון, קהת, בניון

אבל בשורה התחתונה, אם יש אופציה להחזיר אז אין שאלה בכלל

benrey אמר:
Adi81 אמר:
דל"פ
בן שהר, מאור בוזגלו, ערן זהבי (פעמיים), אלמוג כהן,אייל גולסה, ניר ביטון ( יחסית ) ,בירם כיאל, עומר אצילי
אם תקח עוד קצת אחורה כמובן שיש את עידן טל שזה גם מסתדר עם הגיל +-
כמובן שיש המון דוגמאות סותרות כמו גרשון, קהת, בניון

אבל בשורה התחתונה, אם יש אופציה להחזיר אז אין שאלה בכלל

יש כמה קטגוריות של שחקנים שחזרו.

יש שחקנים שחזרו בגיל מאוחר, היו גמורים מקצועית וכאלה שחזרו גמורים בריאותית ונראו לא טוב.

ברקו. רביבו. חמד. דמארי. טל בן חיים הבלם וכד'.

יש שחקנים שאף פעם לא היו שחקנים גדולים, עשו שנה אחת טובה, מקסימום צמד עונות ואז רכבו עליה ומינפו את זה לחוזים הבאים. בקטגוריות האלה נכנסים שחקנים כמו בן בסט, רועי קהת, בלטקסה, מלדה, עדן שמיר, ליידנר בהפועל ת"א של העונה מאוד ממחיש את זה. יונתן כהן גם דוגמא טובה.

חלק גדול מהליגיונרים שהם באמת "כוכבים", וגם חזרו בגיל סביר, חזרו טוב והשפיעו על הליגה.
ברדה, בוזגלו, מליקסון, בן שהר (חלק גדול מהשושלת רשום על שמם), זהבי, פרץ, אצילי, עידן טל, קטן(היו לו כמה עונות טובות. לפני שהפך לנטל), אלברמן.

ויש גם כאלה שחזרו, אבל היו בינוניים + אחרי החזרה:
טל בן חיים החלוץ, מיכה, שכטר, עטר, יצחקי, ריקן.
לא כישלון, אבל לא הצלחתה אדירה.

בקיצור, אם היית כוכב כאן כמה שנים, ואתה חוזר בגיל סביר בלי פציעות משמעותית, בסבירות גבוהה אתה תצליח.

אבו פאני אם חוזר שולט כאן בליגה. לדעתי זה לא רלוונטי בכלל מצידו.

בשורה התחתונה לא צריך לפחד להחזיר ליגיונירים. הכל תלוי סיטאוציה.

Smile אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
רק מכבי אמר:
https://twitter.com/TheHunLad1/status/2050969913250975866?t=Ga4tD4nQuP_CeZa_di-l_Q&s=19

קצת אבו-פאני לנשמה.
אם מכבי חיפה יכולה לעשות הכל כדי להחזיר אותו אבל תעשה לו פוזות ותגרום לו להגיע לוולפסון זה אות קלון למועדון הזה

קונה תסריט כזה וששחר הולך אחרי כי כל הקהל כבר יבין מי הבעיה האמיתית
מקווה שלא ננבח והשיירה תעבור

חלאיילי ממשיך את העונה המצוינת שלו. אתמול בישל את הבישול הרביעי שלו בפלייאוף המטורף בבלגיה.

ובמקביל, דיווחים שנאפולי במו"מ מתקדם עם סן סילואז' על ההעברה בקיץ הקרוב. סביב סכום של 20-25 מיליון יורו.

איזה כוכב אתה ענאן חלאיילי

https://twitter.com/Erfaina1988/status/2053524422657442049?t=tNb0XJej0vUnz5VN95tzxQ&s=19

אם זה ייסגר על 25 מיליון, זאת הכנסה של 2.6 מ' יורו למועדון.
משמעותי מאוד.

בועז גורן ממשיך לעשות את ההחלטות הנכונות. יעד מושלם עבור חלאיילי. מבחינת ליגה. מבחינת קבוצה, סגנון משחק, מערך, מאמן.

Shocking4U אמר:
איפה ענאן ואיפה גלוך

אם היו מדברים על גלוך בסכום כזה היה פה מופע של התקשורת הישראלית במיטבה. שידורים מתפרצים, 700 פושים בשעה, ריאיון עם המורה הראשונה שלו.
יש לו מכונת יח״צ משומנת, מהגדולות שנראו פה אי פעם, שלעומת מה שהוא הביא באמת עד עכשיו היא גם מהמביכות שהיו אי פעם. שחקן מוכשר אבל מאוד בעייתי בהרבה אלמנטים שיכולים להגביל אותו מלהיות השחקן שקיוו שהוא יהיה וזה נראה היטב באייאקס.

כל הכבוד לחלאיילי, גם מוכשר מאוד, אבל גם צנוע ועובד קשה.

גלוך האוברייטד הכי גדול שהיה בכדורגל הישראלי אי פעם.
שחקן מצויין, אבל רחוק מאוד ממה שעשו ממנו.

הצהבת ניפחה אותו בעזרת התקשורת. איאקס אכלה את הלקרדה העיקרית כי זלצבורג לפחות עשתה רווח כלשהו.
איאקס בעונת מכבי חיפה ובכלל בתקופה שחורה. היה להם מאמן מצוין עונה שעברה והם גמרו לו לעזוב.

Rmc אמר:
Shocking4U אמר:
איפה ענאן ואיפה גלוך

אם היו מדברים על גלוך בסכום כזה היה פה מופע של התקשורת הישראלית במיטבה. שידורים מתפרצים, 700 פושים בשעה, ריאיון עם המורה הראשונה שלו.
יש לו מכונת יח״צ משומנת, מהגדולות שנראו פה אי פעם, שלעומת מה שהוא הביא באמת עד עכשיו היא גם מהמביכות שהיו אי פעם. שחקן מוכשר אבל מאוד בעייתי בהרבה אלמנטים שיכולים להגביל אותו מלהיות השחקן שקיוו שהוא יהיה וזה נראה היטב באייאקס.

אותו דבר על דניאל פרץ שכל נשימה שלו מקבלת 3 כתבות לעומת ענאן

Shocking4U אמר:
Rmc אמר:
Shocking4U אמר:
איפה ענאן ואיפה גלוך

אותו דבר על דניאל פרץ שכל נשימה שלו מקבלת 3 כתבות לעומת ענאן

ואגב אני מקווה שמידלסברו תעלה רק בשביל לראות עוד אולטראס בפרמייר ליג

https://twitter.com/EdenRoit/status/2053837448774406342?t=qTGwsB0HD-vZ2QM5YHsvQA&s=19

לסובוי מיודענו עם שער חביב. אגב, הוא בדרך לירידת ליגה.
אם לא יקרה נס, ניזני תרד במחזור הבא לליגת המשנה ברוסיה.

לסובוי עד כה העונה ב25 משחקים עם 3 שערים ובישול(ניזני ההתקפה ה-2 הכי גרועה).

מקווה מאוד שמישהו ירכוש את ירין לוי בסיום העונה. אף פעם לא הבנתי מה תפסו ממנו כל כך בשנתיים האחרונות, אבל במשחקים האחרונים הוא פשוט רע מאוד ולא ברמה

חזרה
למעלה