אקסים של מכבי חיפה - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נדבר על מה שגבאי עשה אתמול לשני הבלמים שלנו אתמול? למרות ההחמצות
יש לו יכולות אדירות בשטח.

זה לא רק מהירות בקו ישר, יש לו גם דריבל טוב עם המהירות והוא מאוד מוכשר.

אני לא חושב שיש בלם בליגה שיכול להתמודד אתו בשטח.

ראית לדוגמה מה עשו לקמארה באירופה כשהיה נגדו שטחים (וגם סילבה קאני בליגה בגול שנפסל) וגם מה דאבו עשה לקרבאלי במשחק בין הקבוצות ששניהם נחשבים לבלמים מאוד מהירים ופיזיים ואולי מהטובים בליגה (לזה אפשר לצרף גם את מדמון למאיימבו אני חושב במשחק האחרון).

קשה מאוד לשחקני הגנה מול שחקן התקפה מהיר שיש לו שטח לא נגמר.

ירמקוב קיבל זימון לקראת המשחקים הקרובים של אוקראינה בליגת האומות.
ביחד איתו זומנו טרובין של בנפיקה כמובן, וריזניק של שחטאר. קיצר, הבחור מבסס את עצמו כשוער שלישי/שני בנבחרת. לא רע בכלל.

עופר פביאן מונה למנהלה המקצועי של בני אילת​

לאחר הפרידה מרפואה: שחקן העבר, ששימש בעברו כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער במכבי חיפה וכמאמן בנבחרות הצעירות, מצטרף לקבוצה בגזרת הבוגרים והנוער

עיסאת זומן (שוב) לנבחרת רומניה. לפי הדיווחים בתקשורת הרומנית הוא גם צפוי לפתוח בהרכב.

זה פשוט מדהים איך ויתרו עליו בנבחרת שגם ככה לא משופעת בבלמים.
פשע של כל הנוגעים בדבר.

הוא גם דיי הזדרז לעזוב. לדעתי ברור שכבר עונה שעברה היה הופך לבלם מוביל בנבחרת ובטח עכשיו. נשמע שהוא פשוט רצה לייצג את רומניה כי זו נבחרת יותר מצליחה שיש לה יותר סיכוי לעשות טורניר גדול.

הוא גם דיי הזדרז לעזוב. לדעתי ברור שכבר עונה שעברה היה הופך לבלם מוביל בנבחרת ובטח עכשיו. נשמע שהוא פשוט רצה לייצג את רומניה כי זו נבחרת יותר מצליחה שיש לה יותר סיכוי לעשות טורניר גדול.
אני ממליץ להקשיב לאבא שלו בראיון לפני כמה חודשים. הוא די מפרט שם את ההשתלשלות. ממה שעולה שם זה הרבה יותר שויתרו עליו(גם במפורש וגם במשתמע), מאשר רצון מראש ללכת לייצג נבחרת אחרת. ואני גם נוטה להאמין לו. במיוחד עם כל העניין סביב שחקנים לא יהודים בנבחרת.
לפני איזה חודש עיסאת בעצמו דיבר ברדיו, הוא התייחס לעניין של הנבחרת:
"פשוט לא הייתי מרוצה מהדרך ואנשים מסוימים גרמו לי להרגיש לא רצוי. אני לא אוהב להזכיר שמות. אנשים שפגעו בי וגרמו לי להרגיש לא רצוי".

"מאוד חשוב לי הכבוד והיחס האישי לפני כל דבר אחר, אני רוצה לסמוך על הבן אדם בעיניים עצומות וזה לא קרה. לא נתנו לי תחושה שאני שייך, שיש לי את המפתחות להרכב. אני תמיד עובד קשה, אני לא אומר שמגיע לי הכול. באותה תקופה שהייתי שום דבר, היה קצת יותר קשה. אני יודע שכדורגל הוא תחרותי, אבל זו תחושה שאני לא יכול להסביר".

יכול להיות שהוא עשה את הצעד מהר. אבל צריך להגיד שאתה לא יודע האם ההזדמנות תחזור, וכשמציעים לך ללכת על תהליך כזה, ואתה מוותר, אתה יכול להתחרט על זה בדיעבד.

אגב, לא יודע אם זה דבר מוכר, גם לשטייפמן בגיל 15-16 הייתה הצעה לשחק עבור נבחרת אוסטריה.

אני ממליץ להקשיב לאבא שלו בראיון לפני כמה חודשים. הוא די מפרט שם את ההשתלשלות. ממה שעולה שם זה הרבה יותר שויתרו עליו(גם במפורש וגם במשתמע), מאשר רצון מראש ללכת לייצג נבחרת אחרת. ואני גם נוטה להאמין לו. במיוחד עם כל העניין סביב שחקנים לא יהודים בנבחרת.
לפני איזה חודש עיסאת בעצמו דיבר ברדיו, הוא התייחס לעניין של הנבחרת:
"פשוט לא הייתי מרוצה מהדרך ואנשים מסוימים גרמו לי להרגיש לא רצוי. אני לא אוהב להזכיר שמות. אנשים שפגעו בי וגרמו לי להרגיש לא רצוי".

"מאוד חשוב לי הכבוד והיחס האישי לפני כל דבר אחר, אני רוצה לסמוך על הבן אדם בעיניים עצומות וזה לא קרה. לא נתנו לי תחושה שאני שייך, שיש לי את המפתחות להרכב. אני תמיד עובד קשה, אני לא אומר שמגיע לי הכול. באותה תקופה שהייתי שום דבר, היה קצת יותר קשה. אני יודע שכדורגל הוא תחרותי, אבל זו תחושה שאני לא יכול להסביר".

יכול להיות שהוא עשה את הצעד מהר. אבל צריך להגיד שאתה לא יודע האם ההזדמנות תחזור, וכשמציעים לך ללכת על תהליך כזה, ואתה מוותר, אתה יכול להתחרט על זה בדיעבד.

אגב, לא יודע אם זה דבר מוכר, גם לשטייפמן בגיל 15-16 הייתה הצעה לשחק עבור נבחרת אוסטריה.
ברור לך שהוא יגיד את זה אבל נכון?
כל שחקן שיבחר לייצג מדינה אחרת יגיד שהוא הרגיש לא רצוי, ולא יבוא ויגיד "אני רציתי לדאוג לתחת של עצמי".
טוב כל שחקן חוץ מסייף שהתראיין לתקשורת אמריקאית ופשוט אמר את זה.

בכל מקרה אני לא בטוח שהנבחרת עשתה פה משהו לא בסדר. עיסאת פרץ בחדרה ולא היה שווה נבחרת אז. עונה שעברה כבר היה שווה נבחרת אבל כמו שאמרתי הוא כבר הזדרז לקשור את גורלו ברומניה. אגב בלי קשר, הוא דווקא יהודי ממה שזכור לי מצד האמא שבאה מרקע מעורב.

ברור לך שהוא יגיד את זה אבל נכון?
כל שחקן שיבחר לייצג מדינה אחרת יגיד שהוא הרגיש לא רצוי, ולא יבוא ויגיד "אני רציתי לדאוג לתחת של עצמי".
טוב כל שחקן חוץ מסייף שהתראיין לתקשורת אמריקאית ופשוט אמר את זה.

בכל מקרה אני לא בטוח שהנבחרת עשתה פה משהו לא בסדר. עיסאת פרץ בחדרה ולא היה שווה נבחרת אז. עונה שעברה כבר היה שווה נבחרת אבל כמו שאמרתי הוא כבר הזדרז לקשור את גורלו ברומניה. אגב בלי קשר, הוא דווקא יהודי ממה שזכור לי מצד האמא שבאה מרקע מעורב.
אמא יהודיה ואבא בדואי.
גם שני האחים הקטנים שלו כדורגלנים. ליאם (2007) הושאל השנה לאחי נצרת ודין (2012) בנערים ג' שלנו

חזרה
למעלה