Shocking4U אמר:נהואל עוזר לי במה?Nirgreen אמר:Shocking4U אמר:סבע לא ישחק בדרבי. אין לנו בט
נהואל ורפאלוב אמורים לחזור. יש אפשרות לעקוץ גולים
מרווח לך את המשחק
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:נהואל עוזר לי במה?Nirgreen אמר:Shocking4U אמר:סבע לא ישחק בדרבי. אין לנו בט
נהואל ורפאלוב אמורים לחזור. יש אפשרות לעקוץ גולים
Kandaurov אמר:מברוק לסק על השער.
אם נעזוב לרגע חילוקי דעות על הפן המקצועי ולשפוט לפי החגיגות של שערים שהוא מעורב בהם, בחדר הלבשה מדובר בסלע איתן.
NOSFERATU ZODD אמר:Kandaurov אמר:מברוק לסק על השער.
אם נעזוב לרגע חילוקי דעות על הפן המקצועי ולשפוט לפי החגיגות של שערים שהוא מעורב בהם, בחדר הלבשה מדובר בסלע איתן.
מבחינה מקצועית השחקן הכי טוב בהגנה.
הציל אותנו כמה פעמים גם היום.
אין משחק ראש בלעדיו בקרנות מולנו.
העונה אצלנו אף שחקן לא מתמודד טוב במשחקי צמרת.Kandaurov אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Kandaurov אמר:מברוק לסק על השער.
מבחינה מקצועית השחקן הכי טוב בהגנה.
הציל אותנו כמה פעמים גם היום.
אין משחק ראש בלעדיו בקרנות מולנו.
אני נוטה להסכים, אבל לא יכול שלא להתייחס לזהות היריבה.
גם היה לו את העקב הזה שהוא נתן כי רצה שהכדור ישאר שלנו במקום לתת לזה לצאת, שים שחקנים של תל אביב או ב"ש במקום חדרה וזה נגמר בגול.
על המשחק ראש אין עוררין.
adoram אמר:לפי איך שדין דוד דיבר בראיון על הפציעה שלו, אכן מדובר בהמצאה. גם לשקר הוא לא יודע.
Smile אמר:adoram אמר:לפי איך שדין דוד דיבר בראיון על הפציעה שלו, אכן מדובר בהמצאה. גם לשקר הוא לא יודע.
מה הוא אמר?
Shocking4U אמר:ראיתם את שון העונה? תגידו תודה שיש סק. הבלם היחיד שהגיע לעונה הזאת. שון מזעזע פשוט