ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:הוא לא צריך לשחק נגדם, תמיד מתסכלים אותו ומנטרלים אותו. אדום מוצדק, גם העבירה הראשונה אדום גבולי
Shocking4U אמר:כבר 3 משחקים ברצף שדגו מציג תצוגות אימון ברמה נמוכה ביותר
בחירת הרכב
ניהול משחק
הכנה וטקטיקה
הכל חלש מאוד
ממש לא, נכון הוא שם נגדם שני שערי ניצחון אבל ויטור תמיד יודע להסתדר נגדו והוא לא מצליח אף פעם להרוויח כדוריםApoc אמר:The real Tsepo אמר:הוא לא צריך לשחק נגדם, תמיד מתסכלים אותו ומנטרלים אותו. אדום מוצדק, גם העבירה הראשונה אדום גבולי
מה הקשר, הוא דווקא ניצח אותם פעמיים, עד היום הייתי אומר שנגדם הוא הכי טוב
The real Tsepo אמר:ממש לא, נכון הוא שם נגדם שני שערי ניצחון אבל ויטור תמיד יודע להסתדר נגדו והוא לא מצליח אף פעם להרוויח כדוריםApoc אמר:The real Tsepo אמר:הוא לא צריך לשחק נגדם, תמיד מתסכלים אותו ומנטרלים אותו. אדום מוצדק, גם העבירה הראשונה אדום גבולי
מה הקשר, הוא דווקא ניצח אותם פעמיים, עד היום הייתי אומר שנגדם הוא הכי טוב
Apoc אמר:The real Tsepo אמר:ממש לא, נכון הוא שם נגדם שני שערי ניצחון אבל ויטור תמיד יודע להסתדר נגדו והוא לא מצליח אף פעם להרוויח כדוריםApoc אמר:מה הקשר, הוא דווקא ניצח אותם פעמיים, עד היום הייתי אומר שנגדם הוא הכי טוב
לא דיברתי רק על השערי ניצחון, היה משחק עם צמד של דין דוד שהבקיע בעיקר בגלל עבודה של פיירו, בכללי הוא היה הכי טוב נגדם מנגד שאר היריבות בליגה עונה שעברה אז אני לא מבין על מה אתה מדבר
כרמליסט ירוק אמר:אפשר כבר לומר שהמומנטום של העונה הזאת התהפך שוב?
בשבוע יחזור ל 6 הפרש בדיוק כמו שהוא ירד לנוקדהכרמליסט ירוק אמר:אפשר כבר לומר שהמומנטום של העונה הזאת התהפך שוב?
Daniel123 אמר:כרמליסט ירוק אמר:אפשר כבר לומר שהמומנטום של העונה הזאת התהפך שוב?
ממש לא.
אם ננצח בשבוע הבא אנחנו עולים למקום הראשון.
אם.
ToniKroos אמר:הריג'נים של באר שבע עושים לנו בית ספר