• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק קונפרנס ליג: מכבי חיפה VS גנט, טייק 1:

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
טוב, יש הרכב.
מסאיי לדעתי הלך פה צעד אחד יותר מידי עם הרוטציות. בטח בהתחשב בכך שהמשחק האחרון היה בשבת. אפשר היה לתת היום מספר מנוחות, ולעשות עוד מספר מנוחות בראשון, ולחלק את זה בצורה יותר סבירה ושוויונית, ולא במשחק אחד כל כך הרבה שינויים. במיוחד שבשבוע הבא מעבר לדרבי (בית עם 30K ירוקים שאתה פייבוריט מובהק) יש גומלין בבלגיה. זה משחק ראשון אצלך ''בבית'', ואתה אמור לבוא עם מקדמה, וגם אם שבוע הבא אין קהל בבלגיה, עדיין ציפיתי לפוש יותר רציני במשחק הזה. לא יודע, לא עובר לי חלק בגרון.

מבחינה מקצועית מפריע לי שבניגוד לכל התקופה האחרונה, זה הרכב שיכול לשחק רק שיטה אחת. אי אפשר לעבור ל-4 בהגנה לפתע. כי זה לא יכול לעבוד עם השחקנים שבהרכב.
יהיה מעניין לראות את לסובוי כחלוץ שני לצד פיירו, ואת השילוב של השניים. הרבה יהיה על קינדה שמקבל את ה-10 לבד.
צד שמאל עם גרשון וסוף יהיה מאוד בעייתי. בטח מול מאמן שמכיר את גרשון ויודע איך לתקוף אותו.

רק מכבי אמר:
טוב, יש הרכב.
מסאיי לדעתי הלך פה צעד אחד יותר מידי עם הרוטציות. בטח בהתחשב בכך שהמשחק האחרון היה בשבת. אפשר היה לתת היום מספר מנוחות, ולעשות עוד מספר מנוחות בראשון, ולחלק את זה בצורה יותר סבירה ושוויונית, ולא במשחק אחד כל כך הרבה שינויים. במיוחד שבשבוע הבא מעבר לדרבי (בית עם 30K ירוקים שאתה פייבוריט מובהק) יש גומלין בבלגיה. זה משחק ראשון אצלך ''בבית'', ואתה אמור לבוא עם מקדמה, וגם אם שבוע הבא אין קהל בבלגיה, עדיין ציפיתי לפוש יותר רציני במשחק הזה. לא יודע, לא עובר לי חלק בגרון.

מבחינה מקצועית מפריע לי שבניגוד לכל התקופה האחרונה, זה הרכב שיכול לשחק רק שיטה אחת. אי אפשר לעבור ל-4 בהגנה לפתע. כי זה לא יכול לעבוד עם השחקנים שבהרכב.
יהיה מעניין לראות את לסובוי כחלוץ שני לצד פיירו, ואת השילוב של השניים. הרבה יהיה על קינדה שמקבל את ה-10 לבד.
צד שמאל עם גרשון וסוף יהיה מאוד בעייתי. בטח מול מאמן שמכיר את גרשון ויודע איך לתקוף אותו.

אני לא מסכים. אתה יכול לעבור לשחק 4 מאחור עם קנדיל או פיינגולד בשמאל. שניהם שיחקו שם בעבר, גם אם לא מדהים.
ואז סוף יכול לשחק בכל אחד משני האגפים מקדימה, קינדה כ10 ולסובוי באגף האחר.

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
טוב, יש הרכב.

אני לא מסכים. אתה יכול לעבור לשחק 4 מאחור עם קנדיל או פיינגולד בשמאל. שניהם שיחקו שם בעבר, גם אם לא מדהים.
ואז סוף יכול לשחק בכל אחד משני האגפים מקדימה, קינדה כ10 ולסובוי באגף האחר.

אני אפשט לך מה אתה מציע.
אתה אומר בוא ניקח את סוף שהוא שחקן קו שמאל, ונשים אותו קו ימין שהוא פחות טוב שם. או שאתה רוצה לקחת את לסובוי שהוא קו שמאל מובהק, ולשים אותו קו ימין ולאבד את האיכות שלו.
לפיינגולד יש 2 משחקים בקריירה כמגן שמאל, לקנדיל 3 ולרוב הם היו לכמה דקות של אלתור כי מגן שמאל נפצע, ולא היה מי שיכנס במקומו. זה לא רציני להעביר אותם לשם.
לא רוצה לחשוב בכלל על איך נראה צד שמאל שיש לך את גרשון בלם שמאל בלי חיפוי כי זה 2 בלמים, ולצידו פיינגולד/קנדיל.
זה אלתור מארץ האלתורים.
זה לא חכמה להגיד אפשר לעשות את זה, גם אפשר לשים את לסובוי קשר מרכזי כי היה לו חצי משחק לפני 5 שנים ככה. זה לא רציני. ודגו גם לא ייעשה את זה, כי זה רק יפגע בקבוצה לעבור לשחק ככה.

הרכב די מגזים בזלזול שלו לדעתי. היה אפשר לעשות פחות שינויים

אפשר היה גם להגיד שסונגדרן שיחק 10 משחקים בקריירה כקשר אחורי, ושון גולדברג שיחק בלם בפעם האחרונה בנוער. וחזיזה לא חלם להיות מגן בצמפיונס ליג.

קנדיל לא שיחק 3 פעמין כמגן שמאלי בדקות סיום. בבני יהודה הוא פתח בעמדה הזו כמה פעמים. פיינגולד שחקן מאוד רבגוני ביכולות שלו, וגם אם לא שיחק בעמדה הזו הרבה הוא מספיק אינטליגנטי כדי לעשות את ההתאמה במידת הצורך. הוא גם יכול לשחק נמוך יותר בזמן שקנדיל משחק גבוה וככה לחפות על גרשון.

אגב, לא ברור למה בפישוט שלך החלפת צדדים לסוף ולסובוי. רוצה לפשט, שים כל אחד מהם בצד החזק שלו והכל בסדר.

בוא נראה אם דגו יעשה או לא יעשה. לזכותו ייאמר שהוא חזק בגמישות מחשבתית ולא מקובע.

Judokan אמר:
אפשר היה גם להגיד שסונגדרן שיחק 10 משחקים בקריירה כקשר אחורי, ושון גולדברג שיחק בלם בפעם האחרונה בנוער. וחזיזה לא חלם להיות מגן בצמפיונס ליג.

קנדיל לא שיחק 3 פעמין כמגן שמאלי בדקות סיום. בבני יהודה הוא פתח בעמדה הזו כמה פעמים. פיינגולד שחקן מאוד רבגוני ביכולות שלו, וגם אם לא שיחק בעמדה הזו הרבה הוא מספיק אינטליגנטי כדי לעשות את ההתאמה במידת הצורך. הוא גם יכול לשחק נמוך יותר בזמן שקנדיל משחק גבוה וככה לחפות על גרשון.

אגב, לא ברור למה בפישוט שלך החלפת צדדים לסוף ולסובוי. רוצה לפשט, שים כל אחד מהם בצד החזק שלו והכל בסדר.

בוא נראה אם דגו יעשה או לא יעשה. לזכותו ייאמר שהוא חזק בגמישות מחשבתית ולא מקובע.

הצד החזק גם של סוף וגם של לסובוי הוא שמאל. כשאתה הולך לעבור ל-4 בהגנה, בהכרח אחד מהם יהיה בימין. ככה שאתה מאבד את העמדה המועדפת על אחד מהם.

אני לא זוכר את מה שאתה אומר לגבי קנדיל ובני יהודה. לא זכור לי כמות משחקים גדולה שלו כמגן. אולי אתה מתכוון כשחקן על כל קו שמאל ב-3 בלמים? אבל גם בזה אני לא בטוח.
במכבי ת''א היו 3 פעמים שהוא שיחק ככה כמגן. והיה גם פעם אחת בנבחרת ששיחק ווינגר על כל קו שמאל, ולא מגן שמאלי ב-4.

גולדברג היה ניסיון שהצליח. אתה לא עושה ניסיונות בנוק אאוט אירופי.

להזכיר לך איך סונדגרן היה נראה כשהוא שיחק אחורי במשחק הראשון בטוטו? רק אחרי זה זה התחיל להיראות יותר טוב. גם לעמדה ישנה לוקח לך זמן לחזור.

גמישות זה גם לדעת איפה הגבול, ואיפה אתה כבר פוגע בקבוצה. וגם את זה ראינו אצל דגו, שהוא יודע איפה יש גבולות שבהם אתה ממציא את עצמך מחדש, ולא הולך ראש בקיר.

שורה תחתונה: לדעתי אם ירצה לעבור לקו 4, ייעשה חילוף חיצוני.

מוגזם מוגזם מוגזם.
נתחיל מהבסיס- פיינגולד בלם בקו 3 לא נראה טוב- לא בנבחרת ולא אצלינו. משחק הראש שלו לא טוב ובהעדר שימיץ זו נקודת תורפה בולטת.
סוף לא הראה יותר מדי עד עכשיו, לשים אותו על הקן יחד עם גרשון זה ממש איכות לא מספקת.
ירידה חדה באיכות ההרכב.

הרכב מוזר, יותר מדי רוטציה ויותר מדי שחקנים שלא ממש בתפקיד שלהם.
אני מקווה שזה יעבוד, אבל אני בספק רב.

אחלה הרכב.
הייתי מוריד גם את עלי מוחמד לספסל, מלחיץ אותי מאוד שהוא פותח גם היום וגם בראשון.
דגו רוצה לעבור את המחצית הראשונה בשלום ובמחצית השניה להכניס את שחקני ההרכב הראשון.

GGZitaRWQAATfTF

זה או 5-3-2 מוזר בלי שחקן כנף ימין, או 4-3-3 עם גרשון מגן שמאל, או משהו בין לבין.

בשולי הדברים, ספסל מביך מאוד:
2 שוערים, דהן, לוי, בן שימול. 3 שחקנים בלי דקה בליגת העל יושבים בספסל בנוק-אוט אירופי (נכון שהרבה זה בגלל הפצועים, ושאי אפשר לרשום את חמד וקאסה, ועדיין זה נראה מגוחך).

רק רפאלוב וחלאיילי יכולים לעשות משהו. כשאנחנו לא יודעים מה בדיוק הכשירות של חלאיילי, ואם להסתמך על מקרי העבר של שחקנים שהיו בספק ועלו בסוף בספסל כמו מה שהיה עם פיירו ורפאלוב, אז יכול להיות שגם חלאיילי יושב סתם על הספסל, מבלי יכולת להיכנס. וזה משאיר אותנו רק עם רפאלוב בספסל כאופציה התקפית.

הרכב חזק מאוד של גנט. ותנחשו מה? אין שום שחקן נוער. לכל מי שאכל את המשחק הפסיכולוגי הזה.

GGZkyCuXcAA7bnB

גנדלמן בהרכב במקום הונג. סונקו הכישרון הגדול, כשיר ופותח.
בעמדת השוער רואף חוזר לשער ע''ח שמידט שלא היה נראה טוב במשחקים האחרונים.

יהיה קשה מאוד.

כמה צפוי שהמאמן של גנט חירטט ומדובר במלחמה פסיכולוגית.
רק בישראל זורקים זין על משחק בנוק-אאוט אירופי ואחרי זה בוכים שלא מצליחים לעלות בדירוג ולהעפיל לשלבים גבוהים.
מילא היה מדובר במשחק מול בש או הגרמנים עוד היה אפשר להבין אבל כולה הפועל חיפה קבוצה שאף שחקן שלה לא נכנס אצלנו ל11 עם מאמן שיבוא להחנות את קו 1 של המטרונית ולא יעבור את החצי..

אליאור אמר:
זה או 5-3-2 מוזר בלי שחקן כנף ימין, או 4-3-3 עם גרשון מגן שמאל, או משהו בין לבין.

אני מעריך שזה יהיה 5-3-2 כשקנדיל ישחק ככנף ימין במתכונת שחזיזה היה עושה בשנה שעברה, כשמאחוריו פיינגולד.
קינדה הוא 10 מעל שואו ומוחמד. ולסובוי מעיין חלוץ שני שימשוך מעט שמאלה.

Hulk אמר:
כמה צפוי שהמאמן של גנט חירטט ומדובר במלחמה פסיכולוגית.
רק בישראל זורקים זין על משחק בנוק-אאוט אירופי ואחרי זה בוכים שלא מצליחים לעלות בדירוג ולהעפיל לשלבים גבוהים.
מילא היה מדובר במשחק מול בש או הגרמנים עוד היה אפשר להבין אבל כולה הפועל חיפה קבוצה שאף שחקן שלה לא נכנס אצלנו ל11 עם מאמן שיבוא להחנות את קו 1 של המטרונית ולא יעבור את החצי..

100%

לא יודע למה אתם מצפים שדגו יעלה את ההרכב הכי חזק שלו, אתם מודעים לכך שאנחנו במרחק פציעה אחת של שחקן משמעותי מלסיים את העונה? כמות הפצועים לא מאפשרת לנו לעלות בהרכב בכי חזק במפעל הזה עם כל הכבוד

ToniKroos אמר:
לא יודע למה אתם מצפים שדגו יעלה את ההרכב הכי חזק שלו, אתם מודעים לכך שאנחנו במרחק פציעה אחת של שחקן משמעותי מלסיים את העונה? כמות הפצועים לא מאפשרת לנו לעלות בהרכב בכי חזק במפעל הזה עם כל הכבוד

אנחנו לא מרחק פציעה מלסיים את העונה די עם ההיסטריה היינו כבר עם יותר חיסורים והתמודדנו.
רוב העומס מאחורינו ויש לנו עוד שני שחקנים בליגה שיכולים לתרום ולא רשומים לאירופה.
וזה שנותנים להפועל חיפה כבוד כאילו זה קבוצה כלכך חזקה נותן להם ביטחון ומקטין אותנו התנהלות מביכה

רק מכבי אמר:
בשולי הדברים, ספסל מביך מאוד:
2 שוערים, דהן, לוי, בן שימול. 3 שחקנים בלי דקה בליגת העל יושבים בספסל בנוק-אוט אירופי (נכון שהרבה זה בגלל הפצועים, ושאי אפשר לרשום את חמד וקאסה, ועדיין זה נראה מגוחך).

רק רפאלוב וחלאיילי יכולים לעשות משהו. כשאנחנו לא יודעים מה בדיוק הכשירות של חלאיילי, ואם להסתמך על מקרי העבר של שחקנים שהיו בספק ועלו בסוף בספסל כמו מה שהיה עם פיירו ורפאלוב, אז יכול להיות שגם חלאיילי יושב סתם על הספסל, מבלי יכולת להיכנס. וזה משאיר אותנו רק עם רפאלוב בספסל כאופציה התקפית.
כל הזמן מדברים על העומס ועל הכאב ראש של דגו ובסוף חוזרים ל2 שוערים ושחקני נוער בסגל

Hulk אמר:
ToniKroos אמר:

אנחנו לא מרחק פציעה מלסיים את העונה די עם ההיסטריה היינו כבר עם יותר חיסורים והתמודדנו.
רוב העומס מאחורינו ויש לנו עוד שני שחקנים בליגה שיכולים לתרום ולא רשומים לאירופה.
וזה שנותנים להפועל חיפה כבוד כאילו זה קבוצה כלכך חזקה נותן להם ביטחון ומקטין אותנו התנהלות מביכה

רוב העומס ממש לא מאחורינו, הוא בדיוק לפנינו.
תקופה ממש קריטית.
השחקנים סחוטים והליגה יותר חשובה, אליפות יותר חשוב לי מאשר לעבור את גנט ולהעפיל לשמינית הגמר ששם רוב הסיכויים גם ככה נעוף ואז גם נפסיד שחקנים להמשך העונה בליגה.

חזרה
למעלה