• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק קונפרנס ליג: מכבי חיפה VS גנט. טייק 2

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
למרות יכולת לא מרשימה בכלל בצמד המשחקים מגיעים לשמינית.
מראה כמה גנט חלשים.

וואו כיוף
איזו הצלה

רמי גרשון עם משחק ציון 10.
גם שואו היה גדול.

ודגו שוב מביך בניהול משחק.

דגו במשחקים האחרונים פשוט מזעזע לא יודע מה עובר עליו אבל חייב ניעור דחוף

יופי של תוצאה.
0 בניהול משחק לדגו.
לא מוכן לפרשן תוצאה, כי החילופים המאוחרים, הכדורים שהסתובבו ברחבה בלי סוף זה לא תוכנית משחק.
גרשון היה ענק אבל בשלב מסוים הוא היה מיותר כי כולם בלמים ואין לו יכולת לתת מסירה.
להשאיר כל פעם רק שחקן אחד שמסוגל לתת פס (ליאור או קינדה) הפך את שניהם ךחסרי תועלת.
(ליאור עוד נתן כמה פעולות הגנתיות).
לא היה שום ניסיון לצאת להתקפת מעבר, רק תפילות חזקות ונגריות של הבלגים.

בחצי השני היה לנו יותר מזל משכל, בכמויות ממש.
אבל העיקר שעברנו שלב.

דגו צריך לתת את הדעת על התקופה האחרונה.
עלינו היום למרות היותו מאמן, ולא בגלל.

אני לא מסכים אתכם ולדעתי אתם מגזימים וקיצוניים.

יש ירידה ברורה וחד משמעית בכושר של הקבוצה במחציות השניות במשחקים האחרונים והיא נובעת מעייפות.

החילופים אחרי האדום היו במקום כולל החילוף של שימיץ' בפיירו, גם עם פיירו לא הצלחנו לצאת קדימה ושימיץ' תורם מולם ברחבה.

שהשחקנים עם אוויר בריאות נראינו טוב מאוד והחזקנו את גנט על 0 מצבים, אנחנו כבר אחרי האדים, לצפות מהשחקנים לבוא לגנט ולתת הצגה זה מצחיק

כרגיל שימיץ' כוח סופר משמעותי בהתמודדות עם כדורי גובה. הוא פשוט באנקר.

חלום לקבל את אסטון וילה (ולקבל בראש כמובן).

KevinDurant אמר:

יש ירידה ברורה וחד משמעית בכושר של הקבוצה במחציות השניות במשחקים האחרונים והיא נובעת מעייפות.

החילופים אחרי האדום היו במקום כולל החילוף של שימיץ' בפיירו, גם עם פיירו לא הצלחנו לצאת קדימה ושימיץ' תורם מולם ברחבה.

שהשחקנים עם אוויר בריאות נראינו טוב מאוד והחזקנו את גנט על 0 מצבים, אנחנו כבר אחרי האדים, לצפות מהשחקנים לבוא לגנט ולתת הצגה זה מצחיק

אבל איפה היו החילופים עד אז? למה לחכות לרע ואז להגיב?
כמו נגד הפועל חיפה. מחכים ומחכים לספוג, זה כבר דפוס חוזר.
האדום היה בפאקינג דקה 72, החילופים היו בדקה 74. איפה הוא היה עד אז?
דגו מגיע עם תוכניות מהבית, ולא מגיב להתפתחויות של המשחק.
שלא לדבר על זה שהוא התעכב עם ההוצאה של סונדגרן שהיה הכי חלש בהגנה, איבד שחקנים, ואת הכדור, היה לא מרוכז, היה עם צהוב, ההמתנה בחילוף שלו הביאה בין היתר את האדום. אז זה גם עליו.

אחר כך החילופים היו במקום, אבל זה היה יכול לקרות הרבה לפני, ולחסוך הרבה כאב ראש וסיכונים.

אף אחד לא ציפה לתת הצגה. מחצית ראשונה היינו טובים מאוד. אבל היה ברור שהם ילחצו יותר במחצית השנייה, ואנחנו קצת נתעייף, אז אפשר היה לעשות חילוף הרבה לפני כן. ולא לעשות חילוף של קינדה בליאור שלא באמת השפיע. לא ברור למה עשה אז רק חילוף אחד.

ההכנה למשחק הזה הייתה מצוינת, אבל הניהול היה לא נכון. וזה קורה שוב ושוב.

בכל מקרה, הישג גדול שלו. אבל כל הביקורת פה היא לקראת ההמשך, אי אפשר להמשיך עם החילופים המאוחרים הללו בטח כשאתה בתקופה עמוסה, ובטח כשצריך להגיב.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

אבל איפה היו החילופים עד אז? למה לחכות לרע ואז להגיב?
כמו נגד הפועל חיפה. מחכים ומחכים לספוג, זה כבר דפוס חוזר.
האדום היה בפאקינג דקה 72, החילופים היו בדקה 74. איפה הוא היה עד אז?
דגו מגיע עם תוכניות מהבית, ולא מגיב להתפתחויות של המשחק.
שלא לדבר על זה שהוא התעכב עם ההוצאה של סונדגרן שהיה הכי חלש בהגנה, איבד שחקנים, ואת הכדור, היה לא מרוכז, היה עם צהוב, ההמתנה בחילוף שלו הביאה בין היתר את האדום. אז זה גם עליו.

אחר כך החילופים היו במקום, אבל זה היה יכול לקרות הרבה לפני, ולחסוך הרבה כאב ראש וסיכונים.

אף אחד לא ציפה לתת הצגה. מחצית ראשונה היינו טובים מאוד. אבל היה ברור שהם ילחצו יותר במחצית השנייה, ואנחנו קצת נתעייף, אז אפשר היה לעשות חילוף הרבה לפני כן. ולא לעשות חילוף של קינדה בליאור שלא באמת השפיע. לא ברור למה עשה אז רק חילוף אחד.

ההכנה למשחק הזה הייתה מצוינת, אבל הניהול היה לא נכון. וזה קורה שוב ושוב.

בכל מקרה, הישג גדול שלו. אבל כל הביקורת פה היא לקראת ההמשך, אי אפשר להמשיך עם החילופים המאוחרים הללו בטח כשאתה בתקופה עמוסה, ובטח כשצריך להגיב.
כל מילה.
החילופים היו צריכים להתחיל דקה 55-60, כשדניאל הראשון שהיה צריך לצאת.
כמה דקות של קינדה וליאור ביחד יכלו לתת לקבוצה קצת החזקת כדור ומרווח נשימה להגנה.
דגו מגיב אחרי שאחרון האוהדים צועק חילוף ואחרי שהיריב משתלט לגמרי על המשחק, לפעמים גם כובש.
הוא חייב ליזום את השינוי כשהמשחק מתחרבש ולא לחכות לניסים.
היום היה נס.
בשבת היה נס (חלאילי ושון מהקו), עוד משחקים עם הצלות הירואיות כשכדורים מסתובבים ברחבה.
אפשר למנוע חלק מהנפילה הזאת בניהול משחק טוב יותר.

הביקורת נגד דגו מוצדקת ברובה, אבל צריך לזכור שגם בכר היה אוהב להתבנקר כשצריך, היה לו תמיד חילוף קבוע של בלם שלישי כשאנחנו מובילים בשער אחד,כמובן גם בשיווין מספרי, ובמשחקים מסוימים בקושי היינו עוברים את החצי.

adoram אמר:
הביקורת נגד דגו מוצדקת ברובה, אבל צריך לזכור שגם בכר היה אוהב להתבנקר כשצריך, היה לו תמיד חילוף קבוע של בלם שלישי כשאנחנו מובילים בשער אחד,כמובן גם בשיווין מספרי, ובמשחקים מסוימים בקושי היינו עוברים את החצי.

לא מבקרים את דגו על ההחלטה לעשות בונקר.
מבקרים אותו על חוסר ההחלטה לבצע חילופים בזמן (או לבצע שינויים טקטיים) כשהקבוצה לא מתפקדת על המגרש.
מה שהוביל גם לגול נגדנו וגם לאדום של סונדגרן

אני עדיין מתאוששת מהמשחק, 20 דקות של סבל שהרגישו כמו נצח
למה אנחנו צריכים לחטוף גול כדי שהמאמן יערוך שינויים?!

דובר על זה פה כבר, אבל דגו לא בא לשחק יפה באירופה.
אפשר להתווכח על הדרך הזו, אבל את התוצאות זה מביא לו.
אתמול הקבוצה הייתה טובה מאד עד שהגיעה העייפות ואז המשחק הפך בכל רגע ליותר ויותר קשה. כל הכבוד לשחקנים שעמדו בלחץ וסגרו טוב. בכלל, אני חושב שתחת דגו ההגנה עומדת כמו שלא עמדה שנים. מגיע לו הרבה קרדיט על זה.

אני רק מקווה שזה ייתן תנופה מחודשת לקבוצה ונכנס לרצף תוצאות טוב.

ברק.י אמר:
אתמול הקבוצה הייתה טובה מאד עד שהגיעה העייפות ואז המשחק הפך בכל רגע ליותר ויותר קשה. כל הכבוד לשחקנים שעמדו בלחץ וסגרו טוב. בכלל, אני חושב שתחת דגו ההגנה עומדת כמו שלא עמדה שנים. מגיע לו הרבה קרדיט על זה.

הביקורת היא לא על צורת או סגנון המשחק.
הביקורת היא על זה שהוא לא מגיב לשינויים במשחק ומאחר עם החילופים.

hezildo אמר:
ברק.י אמר:

הביקורת היא לא על צורת או סגנון המשחק.
הביקורת היא על זה שהוא לא מגיב לשינויים במשחק ומאחר עם החילופים.

האמת שכתבתי את זה כסיכום שלי בלי לקרוא את התגובות לגבי המשחק בפורום.

ברק.י אמר:

מסכים אמנם זה לא כיף לצפייה אבל מקטין את הסיכוי של התפרקויות כמו נגד פסז בנפיקה וטונהאם.

חוץ מהאיחור בחילופים אין משהו שאפשר לבוא אליו בטענות לדגו. נכון שהיה לזה מחיר אבל מצד שני צריך לזכור שהוא עמד במבחן התוצאה. חוץ מזה זו ביקורת די נפוצה על מאמנים. גם על בכר אני חושב שהיו לא מעט ביקורות כאלה פה, ככה שלא הייתי מקצין את זה.

Hulk אמר:
ברק.י אמר:

מסכים אמנם זה לא כיף לצפייה אבל מקטין את הסיכוי של התפרקויות כמו נגד פסז בנפיקה וטונהאם.

זה הטרייד אוף - תוצאות אל מול אטרקטיביות.
אני אישית מעדיף להפסיד באירופה עם כדורגל יפה, אבל אני לא חלק מהמועדון ומן הסתם השיקולים בו ושל דגו ספציפית הם אחרים.

חזרה
למעלה