• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רכש עד סוף החלון

כמה שחקני רכש יחתמו עד סגירת החלון?

• סך המצביעים
    10
  • הסקר הזה ייסגר: .

Smile

מנהל הבורד
איש צוות
חלון הקיץ לעונת 26/27 צפוי להיסגר ב-16/9, זה משאיר אותנו עם 35 ימים, או 29 ימים אם מורידים שבתות ואת ערב ראש השנה לרכש נוסף ולהשלמת הסגל לעונה הנוכחית.
אחרי לא מעט שינויים שכבר נעשו הקיץ, הסגל הזה עדיין לוקה בחסר ונראה שיש עוד כמה עמדות שבהן חייבים להתחזק אם רוצים להיות פקטור העונה ולהתחרות על תארים.
מצד שני, כולנו כבר מכירים את המועדון:
"נבחר בפינצטה", "לא נביא כדי להגיד שהבאנו", "פערים כספיים"...
והימים חולפים להם ובסוף מגיע איזה דיפולט או שלא מגיע בכלל.

אז עם קצת יותר מחודש על השעון, כמה שחקני רכש אתם באמת חושבים שיחתמו עד סגירת החלון?
מה מידת האופטימיות שלכם לגבי הרכש שעוד יגיע?

הסקר ייסגר בעוד שבוע.
בין הפותרים נכונה תוגרל פינצטה מקורית ממחלקת הסקאוטינג של המועדון.

אני יודע שהמועדון מנהל מו"מ עם לפחות שחקן אחד.
מצד שני, גם שנה שעברה היו מגעים עם שחקנים (למשל פטקוב). ולא הגיע בסוף הזר הנוסף.

כרגע אני אומר את זה בתור ההערכה: יגיע עוד רכש מעבר לשוער שני.

מצד שני, גם שנה שעברה היו מגעים עם שחקנים (למשל פטקוב). ולא הגיע בסוף הזר הנוסף.

מעבר לניראון הכוונה? (המו''מ שמנוהל עם לפחות שחקן אחד)

יכול להיות שהם מחפשים "מציאות" ואומרים שאם יהיה להם איזה שובר שוויון או עסקה שאי אפשר לוותר עליה ילכו עליה, אבל לא נראה שיביאו מישהו בלחץ.

מעבר לניראון הכוונה? (המו''מ שמנוהל עם לפחות שחקן אחד)

יכול להיות שהם מחפשים "מציאות" ואומרים שאם יהיה להם איזה שובר שוויון או עסקה שאי אפשר לוותר עליה ילכו עליה, אבל לא נראה שיביאו מישהו בלחץ.
כן.
מעבר לניראון.

כרגע העונה נראת אבודה מראש, צריך לפחות 3-4 שוברי שיוויון להרכב. לא רואה את זה קורה ומקווה שאם יביאו שחקן הרכב שיהיה בפרופיל של ברוניניו שאפשר לבנות עליו שנה הבאה.
בהצלחה לנו

כרגע העונה נראת אבודה מראש, צריך לפחות 3-4 שוברי שיוויון להרכב. לא רואה את זה קורה ומקווה שאם יביאו שחקן הרכב שיהיה בפרופיל של ברוניניו שאפשר לבנות עליו שנה הבאה.
בהצלחה לנו
אני לא מסכים שצריך לפחות 3-4 שוברי שוויון להרכב.

הגיעו שחקנים חדשים, שאנחנו לא באמת יודעים מה הם שווים (אפשר להעריך ולחשוב, אבל גם עם שחקנים אחרים שהיו מגיעים יכולנו להגיד אותו דבר).

יש פה כמה סימני שאלה, כמו כל זר שמגיע (גם ברוניניו היה פה סימן שאלה ענק בפורום החל מחודש ינואר והיום כבר מסמנים אותו כשובר שוויון והדבר הבא), צריך לראות מה השחקנים שהגיעו שווים.

ישראלי או זר?

אני לא מסכים שצריך לפחות 3-4 שוברי שוויון להרכב.

הגיעו שחקנים חדשים, שאנחנו לא באמת יודעים מה הם שווים (אפשר להעריך ולחשוב, אבל גם עם שחקנים אחרים שהיו מגיעים יכולנו להגיד אותו דבר).

יש פה כמה סימני שאלה, כמו כל זר שמגיע (גם ברוניניו היה פה סימן שאלה ענק בפורום החל מחודש ינואר והיום כבר מסמנים אותו כשובר שוויון והדבר הבא), צריך לראות מה השחקנים שהגיעו שווים.
חסרים מגן שמאלי, כנף ימין וקשר אחורי.
חלוץ שאין לנו מושג מה נקבל וקנג'י חורה כנף שמאל, זה בלי לדעת מה הרכש שהגיע שווה. כמו שזה נראה כרגע הקבוצה תתמודד על מקום חמישי בלחץ.
אנחנו כבר ככ רגילים לבינוניים ששכחנו מה זה כוכבי כדורגל, עם מי אתה מתכוון לרוץ פה לאליפות?

חסרים מגן שמאלי, כנף ימין וקשר אחורי.
חלוץ שאין לנו מושג מה נקבל וקנג'י חורה כנף שמאל, זה בלי לדעת מה הרכש שהגיע שווה. כמו שזה נראה כרגע הקבוצה תתמודד על מקום חמישי בלחץ.
אנחנו כבר ככ רגילים לבינוניים ששכחנו מה זה כוכבי כדורגל, עם מי אתה מתכוון לרוץ פה לאליפות?
בסגל בעונה של מרקו חשבת שנרוץ לאליפות? שראית את הסגל של ב''ש עונה שעברה חשבת שהם ירוצו לאליפות?

גורה לדעתי טופ 3 שחקני כנף שמאל בארץ, יותר טוב ממה שיש לב''ש שם שלקחה אליפות ומה שיש להפועל ת''א ואפשר להתווכח גם לגבי שאר הליגה.

לגבי מגן שמאלי, על הנייר צונאמי יכול לשחק גם כמגן שמאלי וזו העמדה העיקרית שלו בקריירה, אני לא יודע מה בכר יבחר לעשות, אבל זה שחקן רכש.

ב''ש רצה פה שנתיים לאליפויות עם כל מיני בלטקסות ובלוריאנים ומזרחים וזאהי אחמד וגנאח שהמאמן שלהם שדרג והביא לשיטה ואתה מדבר איתי על עוד 3-4 שוברי שוויון?

לגבי כנף ימין, הם מאוד מחזיקים מבנסון (מספיק לראות את בכר מדבר עליו), אני לא שותף לדעה הזו אבל זה מה שהם חושבים.

לגבי קשר אחורי, אני מסכים אתך.

ולגבי אליפות, אני חושב שזה להשלות את עצמנו ולהיות לא ריאליים לדבר על זה עם העונה האחרונה שעשינו ועם זה שנהיה פה ליגה של 4-5 קבוצות גדולות ולא 1-2 כמו שהיה קודם.

קודם שיתחילו מיסודות של קבוצה, לנצח כמה משחקים ברצף, להיראות טוב ולעשות עונה יותר תחרותית

בסגל בעונה של מרקו חשבת שנרוץ לאליפות? שראית את הסגל של ב''ש עונה שעברה חשבת שהם ירוצו לאליפות?

גורה לדעתי טופ 3 שחקני כנף שמאל בארץ, יותר טוב ממה שיש לב''ש שם שלקחה אליפות ומה שיש להפועל ת''א ואפשר להתווכח גם לגבי שאר הליגה.

לגבי מגן שמאלי, על הנייר צונאמי יכול לשחק גם כמגן שמאלי וזו העמדה העיקרית שלו בקריירה, אני לא יודע מה בכר יבחר לעשות, אבל זה שחקן רכש.

ב''ש רצה פה שנתיים לאליפויות עם כל מיני בלטקסות ובלוריאנים ומזרחים וזאהי אחמד וגנאח שהמאמן שלהם שדרג והביא לשיטה ואתה מדבר איתי על עוד 3-4 שוברי שוויון?

לגבי כנף ימין, הם מאוד מחזיקים מבנסון (מספיק לראות את בכר מדבר עליו), אני לא שותף לדעה הזו אבל זה מה שהם חושבים.

לגבי קשר אחורי, אני מסכים אתך.

ולגבי אליפות, אני חושב שזה להשלות את עצמנו ולהיות לא ריאליים לדבר על זה עם העונה האחרונה שעשינו ועם זה שנהיה פה ליגה של 4-5 קבוצות גדולות ולא 1-2 כמו שהיה קודם.

קודם שיתחילו מיסודות של קבוצה, לנצח כמה משחקים ברצף, להיראות טוב ולעשות עונה יותר תחרותית
לצערי אני לא רואה שברק מצליח לגשר על איכות השחקנים בטקטיקה כמו שקוזוך או ברדה עושים למשל אז להשוות אותו לקבוצות האלה זה בכלל לא בא בחשבון.
לגבי קנג'י הוא שחקן חמוד שיכול להיות מחליף ראשון לעמדה הזו אצלנו בימים מתוקנים וזה הסיפור של כל הקבוצה הזאת, העמיסו על ה11 הרבה שחקנים בינוניים שיכולים להיות שחקנים משלמים... אז אם אתה רוצה לרוץ לאליפות אתה חייב כמה כוכבים! בוא נוציא את ברוניניו, גלזר ובטאי שזו הרמה שאני מצפה לשחקן פותח במכבי חיפה אני לא רואה כוכבים נוספים.
בוא תעזור לי ותגיד לי איפה אני מפספס פה עוד כוכבים כי אני רואה פה הרבה בינוניים ואני לא רואה איך המערכת מדביקה אותם לקבוצה שמתמודדת על אליפות או אפילו קרוב לכך.

חזרה
למעלה