• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רמי גרשון - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אחד הסיפורים המוזרים שזכורים לי
שחקן שהיה נחשב לפלופ הגדול בהיסטוריה של המועדון וכזה שכל דקה שלו על המגרש זה שני שערים ליריבה בנוהל, שרד במועדון עונה אחרי עונה וכמעט הועזב לבני יהודה ודווקא לקראת גיל פרישה התחיל לתת את התועלת בתור שחקן גיבוי שאפשר לסמוך עליו
לא רק זה, הקפטן של הקבוצה

הופעה הירואית שלו בצמד המשחקים. לא פחות מזה.
בכלל, הוא אחד היחידים שפתח בכל 4 המשחקים האחרונים באירופה (שאנחנו בלי הפסד בהם) - ויאריאל, פנא, גנט X2

אחלה גרשון. אישיות נדירה, הקבוצה חשובה לו יותר מהאגו שלו ומתברר שגם היכולת טובה. מגיעה לו התנצלות מכל מי שירד עליו פה.

אני חושב שבגלל שכבר אין לו טייטל של הבלם היקר שהגיע מבלגיה ואין עליו לחץ להוכיח משהו זה גורם לו לשקט ובעצם שם אותו במשבצת שהכי מתאימה לו - אחלה שחקן מסייע שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר ובשקט

Greengo אמר:
אני חושב שבגלל שכבר אין לו טייטל של הבלם היקר שהגיע מבלגיה ואין עליו לחץ להוכיח משהו זה גורם לו לשקט ובעצם שם אותו במשבצת שהכי מתאימה לו - אחלה שחקן מסייע שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר ובשקט

סיכום נכון

רק מכבי אמר:
בסבירות גבוהה ייפתח בחמישי לאור הפציעה של גולדברג.

לדעתי, היה פותח בכל מקרה.

adoram אמר:
רק מכבי אמר:
בסבירות גבוהה ייפתח בחמישי לאור הפציעה של גולדברג.

לדעתי, היה פותח בכל מקרה.
אני גם חושב. דגו אוהב אותו במשחקים האלה באירופה שצריך בעיקר לטאטא את הכדורים מהרחבה

גם אין סיבה שלא. עם הפיזיות והגובה שלו הוא תפור למשחקים האלה, ואנחנו פחות צריכים להניע בהם כדור.
שימיץ, גרשון וסק יכולים לפתוח יחד במרכז ההגנה כשלישיית מגדלים

למי שתהה מה רמי עושה בימים אלו
https://www.facebook.com/share/r/12BeLTCkF5p/?mibextid=WC7FNe

חבר מהעבודה הוא שכן של רמי והגברת, פגש אותו בחדר כושר של הבניין לפני כמה ימים, אמר שרמי נראה טופ ובכושר.
אין ממה לחשוש במידה וימצא את עצמו בהרכב פתאום :)

התחיל את העונה בתור בלם שביעי אחרי סק סונדגרן פיינגולד גולדברג סירוטה ופדראו.
רוב העונה לא היה בסגל.
וביום שני הולך לפתוח במשחק שעלול לשלוח אותנו סופית לים.

benrey אמר:
התחיל את העונה בתור בלם שביעי אחרי סק סונדגרן פיינגולד גולדברג סירוטה ופדראו.
רוב העונה לא היה בסגל.
וביום שני הולך לפתוח במשחק שעלול לשלוח אותנו סופית לים.

כמו כל עונה של גרשון

איך זה תמיד קורה? ג'יאנדו פוקס פותח במשחק הזדמנות אחרונה נגד הצהבת אחרי שהיה במקפיא, ועכשיו אותו סיפור עם גרשון.

חזרה
למעלה