• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן רמי גרשון

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא אתפלא אם נראה אותו לא מעט בהרכב בשבועיים הקרובים עם ההשעיות של קורנו ודילן והפציעה של גולדברג

כל הכבוד לו עשה אחלה עבודה גם ברביעיית הגנה ועדיין לפתוח איתו מרגיש כמו להתגרות בגורל

הפתיחת רגליים בבעיטה חופשית של כנעאן....
זה היה יכול להגמר באסון אם ג'וש היה פחות עירני או אם זה היה פוגע לגרשון באחת הרגליים ומטעה את ג'וש.
לא מבין מה כזה מסובך בלהעמיד חומה כמו שצריך

benrey אמר:
הפתיחת רגליים בבעיטה חופשית של כנעאן....
זה היה יכול להגמר באסון אם ג'וש היה פחות עירני או אם זה היה פוגע לגרשון באחת הרגליים ומטעה את ג'וש.
לא מבין מה כזה מסובך בלהעמיד חומה כמו שצריך
החומה התפרקה גם מול ריינה כשהפסדנו. צריך לעבוד על זה

אחלה גרשון.
אמנם היו לו כמה פלטות קטנות אבל סך הכל עוד משחק טוב שלו

סאק כל כך גדול שהוא הצליח להפוך גם אותו לבלם סביר.
עדיין היו לו היום שתי כניסות גם בפנדל (שלמזלנו היתה עבירה קודם של שרי) וגם ממש בסוף המשחק כשהשופט לא שרק, שהוא הזכיר לנו שזה עדיין רמי גרשון..
אבל אחרי שלא שיחק לאורך כל השנה.. בהחלט מעל המצופה

פתח רך מדי בתיקולים ובתגובות, אח"כ השתפר מאד, לקראת הסוף שוב חזר להיות גרשון.

אתם רציניים? אלוהים הציל אותנו מ3 אדומים שךו לפחות היום, הוא מעיף כל כדור שמגיע אליו כמו מבוהל, אין לי שום בעיה איתו שחקן מחויב ואחלה אבל כל דקה שהוא מקבל על חשבון שחקן נוער היא מעצבנת

לא היה שום אדום שלו, אתה אולי ראית משחק אחר
אם את הדקות שלו היה מקבל שחקן נוער או אפילו עופרי ארד שהיה נשאר פה כנראה שהיינו עכשיו לכל היותר ביתרון של נקודה ולא 7

Jerry אמר:
אתם רציניים? אלוהים הציל אותנו מ3 אדומים שךו לפחות היום, הוא מעיף כל כדור שמגיע אליו כמו מבוהל, אין לי שום בעיה איתו שחקן מחויב ואחלה אבל כל דקה שהוא מקבל על חשבון שחקן נוער היא מעצבנת

What?

Apoc אמר:
אם את הדקות שלו היה מקבל שחקן נוער או אפילו עופרי ארד שהיה נשאר פה כנראה שהיינו עכשיו לכל היותר ביתרון של נקודה ולא 7
אני מדבר על הגליץ' שהוא נתן שבמזל לא נלקח בחשבון כי לופז עשה עבירה מוקדמת וגם בסוף זאת עבירה של צהוב שני, הוא לא יודע איך לגשת לתאקלים ומעיף כדורים כמו שחקן נוער, יש לכם ציפיות ממנו כאילו זה ילד בן 15 שנזרק להרכב. ארד היה פח זבל בשנתיים האחרונות שלו ועדיין הוא עשר רמות מעליו זה בכלל לא אותו מקצוע

Jerry אמר:
Apoc אמר:
אני מדבר על הגליץ' שהוא נתן שבמזל לא נלקח בחשבון כי לופז עשה עבירה מוקדמת וגם בסוף זאת עבירה של צהוב שני, הוא לא יודע איך לגשת לתאקלים ומעיף כדורים כמו שחקן נוער, יש לכם ציפיות ממנו כאילו זה ילד בן 15 שנזרק להרכב. ארד היה פח זבל בשנתיים האחרונות שלו ועדיין הוא עשר רמות מעליו זה בכלל לא אותו מקצוע

אחלה גליץ'. מה אתה גרינפלד שראית שם פנדל? לא היה שום דבר.
ארד 10 רמות מעל התחת שלי אולי. שחקן פח ותמיד העדפתי את גרשון (וגם בכר, בצדק).

מבחינת אישיות הוא האנטיתזה לכדורגלן הישראלי הטיפוסי

פשוט תענוג. יותר אחראי מדילן של המשחקים האחרונים.

אם הינו מתמודדים רוב המשחק עם שחקנים ברמה ולא אנסה פואן ושאר הזבל מהדרום, כנראה שב"ש היתה מעמללת את ההגנה שלנו יותר מרק הקישור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה