ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
החומה התפרקה גם מול ריינה כשהפסדנו. צריך לעבוד על זהbenrey אמר:הפתיחת רגליים בבעיטה חופשית של כנעאן....
זה היה יכול להגמר באסון אם ג'וש היה פחות עירני או אם זה היה פוגע לגרשון באחת הרגליים ומטעה את ג'וש.
לא מבין מה כזה מסובך בלהעמיד חומה כמו שצריך
Jerry אמר:אתם רציניים? אלוהים הציל אותנו מ3 אדומים שךו לפחות היום, הוא מעיף כל כדור שמגיע אליו כמו מבוהל, אין לי שום בעיה איתו שחקן מחויב ואחלה אבל כל דקה שהוא מקבל על חשבון שחקן נוער היא מעצבנת
אני מדבר על הגליץ' שהוא נתן שבמזל לא נלקח בחשבון כי לופז עשה עבירה מוקדמת וגם בסוף זאת עבירה של צהוב שני, הוא לא יודע איך לגשת לתאקלים ומעיף כדורים כמו שחקן נוער, יש לכם ציפיות ממנו כאילו זה ילד בן 15 שנזרק להרכב. ארד היה פח זבל בשנתיים האחרונות שלו ועדיין הוא עשר רמות מעליו זה בכלל לא אותו מקצועApoc אמר:לא היה שום אדום שלו, אתה אולי ראית משחק אחר
אם את הדקות שלו היה מקבל שחקן נוער או אפילו עופרי ארד שהיה נשאר פה כנראה שהיינו עכשיו לכל היותר ביתרון של נקודה ולא 7
Jerry אמר:אני מדבר על הגליץ' שהוא נתן שבמזל לא נלקח בחשבון כי לופז עשה עבירה מוקדמת וגם בסוף זאת עבירה של צהוב שני, הוא לא יודע איך לגשת לתאקלים ומעיף כדורים כמו שחקן נוער, יש לכם ציפיות ממנו כאילו זה ילד בן 15 שנזרק להרכב. ארד היה פח זבל בשנתיים האחרונות שלו ועדיין הוא עשר רמות מעליו זה בכלל לא אותו מקצועApoc אמר:לא היה שום אדום שלו, אתה אולי ראית משחק אחר
אם את הדקות שלו היה מקבל שחקן נוער או אפילו עופרי ארד שהיה נשאר פה כנראה שהיינו עכשיו לכל היותר ביתרון של נקודה ולא 7