Shocking4U אמר:פיינגולד מראה במשחקים האחרונים שיש לו עוד הרבה עבודה עד שהוא יגיע לרמה של סונדגרן. לכל הסטייקים למיניהם
לא בטוח שהוא אי פעם יגיע לרמה שלו. סונדגרן זה רמה מעל הליגה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:פיינגולד מראה במשחקים האחרונים שיש לו עוד הרבה עבודה עד שהוא יגיע לרמה של סונדגרן. לכל הסטייקים למיניהם
Shocking4U אמר:חייבים להשאיר. נותן פלייאוף אדיר. השתיק את כל המבקרים.רק מכבי אמר:פיירו עצום. בניגוד לדוד שהולך ראש בקיר כבר חודש בשביל להיות מלך שערים, ופרנזי לא עושה חשבונות.
אצלו טובת הקבוצה לפני הכל. מלך
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:חייבים להשאיר. נותן פלייאוף אדיר. השתיק את כל המבקרים.רק מכבי אמר:פיירו עצום. בניגוד לדוד שהולך ראש בקיר כבר חודש בשביל להיות מלך שערים, ופרנזי לא עושה חשבונות.
אצלו טובת הקבוצה לפני הכל. מלך
אין צורך לשכנע את המשוכנעים.
אני הייתי מהבודדים שהגנו עליו לאורך כל הדרך, וידעו להעריך אותו כל הזמן.
חושב שזה יותר תלוי בשחקן מאשר במועדוןdyarok אמר:פיירו חייב חייב להשאר.
כמעט 20 שערים בליגה, עוד כמה באירופה, כמה בישולים. לא יגיע לכאן חלוץ יותר טוב.
השנה גם שיפר מאד את שיתוף הפעולה עם החברים, המשחק עם הגב לשער.
בליגה הוא שובר שיוויון ולהערכתי חוליאן אלברס לא יגיע במקומו.
לגמרי. מה שכן המועדון יכול לא להסכים למכור בסכום שהוא לא רווח משמעותי. אין סיבה למכור בפחות מ4 מיליון יורו ומעלה.רק מכבי אמר:אני חושב שאתם מפספסים את הנקודה לגבי פיירו.
זה לא האם אנחנו רוצים שהוא יישאר. כי התשובה די ברורה שכן. ויש לו חוזה וישנה אופציה.
השאלה היא האם הוא רוצה להישאר כאן. וזה מוטל בספק. תלוי בעיקר בהצעות שיגיעו.
Shocking4U אמר:טוב זהו קינדה גמר אצל דגו
יהיה מעניין מה יהיה איתו בקיץ
בסדר אבל זה לא ברמה של לא להיכנס כמחליף. למה שואו הראה משהו שמצדיק לקבל דקות? גוני?אליאור אמר:קינדה פשוט לא היה מספיק טוב בחצי העונה שלו פה. היו לו הברקות פה ושם, ואין ספק שהוא שחקן ברמה גבוהה מאוד שעשה אחלה דברים בליגה טובה יותר. מאמין שהוא יהיה משמעותי יותר ברוטציה בעונה הבאה.
גם אני חושב אבל השאלה אם יש פה משהו מערכתי מעבר.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:טוב זהו קינדה גמר אצל דגו
יהיה מעניין מה יהיה איתו בקיץ
בכר יעשה ממנו שחקן