הנה גם בן שימול לפני קינדה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:גם אני חושב אבל השאלה אם יש פה משהו מערכתי מעבר.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:טוב זהו קינדה גמר אצל דגו
יהיה מעניין מה יהיה איתו בקיץ
בכר יעשה ממנו שחקן
Shocking4U אמר:בסדר אבל זה לא ברמה של לא להיכנס כמחליף. למה שואו הראה משהו שמצדיק לקבל דקות? גוני?אליאור אמר:קינדה פשוט לא היה מספיק טוב בחצי העונה שלו פה. היו לו הברקות פה ושם, ואין ספק שהוא שחקן ברמה גבוהה מאוד שעשה אחלה דברים בליגה טובה יותר. מאמין שהוא יהיה משמעותי יותר ברוטציה בעונה הבאה.
יש פה משהו מעבר
אני גם חושב. רקרק מכבי אמר:גם אם הוא לא מסתדר איתו, שים אותו מחוץ לסגל.
לדגו יש בעיה חמורה בניהול סגל. הוא יצטרך לשפר את זה אם הוא רוצה באמת לאמן שוב באחת הגדולות.
בכל מקרה, בקיץ מגיע מאמן חדש והכל מתחיל מאפס. מאמין שבכר ידע להוציא מקינדה הרבה יותר, והוא גם יודע לגשת לשחקנים בצורה טובה. סומך עליו. קינדה חייב להיות משמעותי בעונה הבאה. הוא שחקן עם יכולות.
Liberman אמר:קינדה לא נכנס
זה אומר שיש משהו בין דגו לבינו בוודאות
אין הסבר אחר
מסתבר שלא הייתי רחוק בכלל לגבי שואוKevinDurant אמר:התגובה לרק מכבי, יש לי בעיה כלשהי בלצטט:
שחקן כמו שואו לא צריך לשחק פה יותר, בטח שאנחנו בגארבג' ואני גם לא אתפלא אם הוא "יברח" היום מהמשחק באיזה פציעה או אדום כמו שהוא עשה קודם.
היה אפשר וצריך לפתוח עם סייף במשבצת שלו לדוגמה ולתת לקינדה את הדקות שלו או אפילו לבן שימול/סוף/גוני נאור.
אין שום סיבה לא להריץ את קינדה בדקות משמעותיות לקראת העונה הבאה.
גם את השיבוץ של קנדיל אני לא אוהב (היה אפשר לפתוח עם סייף בכנף), אנחנו לא צריכים פה נקודות בכוח ובאופן כללי ההרכב מאוד הגנתי ולא יצירתי.