Apoc יו״ר הבורד 7/12/24 #42 Apoc אמר: הייתי בטוח דינדה מחטיא את זה יופי לחץ להרחבה... הפעם הוא לא הפתיע אחלה כדור של סבע
H HaifaWave חבר בבורד 7/12/24 #43 צריך להביא מגן שמאלי במקום אנסימבה. אם מעדיפים את סייף עליו במשחק כזה אז אין לנו צורך בו.
Smile מנהל הבורד איש צוות 7/12/24 #48 קינדה עם עוד איבוד שמוביל ל1 על 1 שחקן חסר אחריות וחסר מוח להיפטר ממנו כל עוד אפשר
D Daniel123 חבר בבורד 7/12/24 #54 זה פשוט לא נורמלי קבלת ההחלטות בחלק בקדמי. למה שחקני כדורגל ישראלים כל כך מטומטמים למה?
Smile מנהל הבורד איש צוות 7/12/24 #55 שיעשה חילופים מוקדמים לשם שינוי וינסה להכניס את נהואל וסברינה לעניינים
D Daniel123 חבר בבורד 7/12/24 #58 נקודת האור היום, היא שלפחות אנחנו מגיעים למצבים מסוכנים ומאיימים על השער מה שלא היה כבר כמה מחזורים טובים.
נקודת האור היום, היא שלפחות אנחנו מגיעים למצבים מסוכנים ומאיימים על השער מה שלא היה כבר כמה מחזורים טובים.
G gargy קודם כל נאמנות 7/12/24 #59 בשידור הישיר עוד ראיתי שלא היה נבדל של סבע, מה הם בדקו שם רבע שעה? מחפשים אותנו בציציות, על מה אפשר לפסול לנו.. אבל זה ברור לי, אחרי הבלאגן בתקשורת שמכבי תא עשתה ביומיים האחרונים.
בשידור הישיר עוד ראיתי שלא היה נבדל של סבע, מה הם בדקו שם רבע שעה? מחפשים אותנו בציציות, על מה אפשר לפסול לנו.. אבל זה ברור לי, אחרי הבלאגן בתקשורת שמכבי תא עשתה ביומיים האחרונים.