הוא קריטי בטירוף להנעת הכדור והשתחררות מלחץ. בלי קשר סאן מזעזע. היום נכנס ותוך דקה עשה 2 חורים שהובילו להתקפה הראשונה שלהםApoc אמר:קורנו השחקן הכי יציב שלנו, אבידה עצומה ביחד עם נטע לביא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא קריטי בטירוף להנעת הכדור והשתחררות מלחץ. בלי קשר סאן מזעזע. היום נכנס ותוך דקה עשה 2 חורים שהובילו להתקפה הראשונה שלהםApoc אמר:קורנו השחקן הכי יציב שלנו, אבידה עצומה ביחד עם נטע לביא
גם חזיזה ישר הפסיק את החימום מול ריינה בחוץ כשהרגיש משהו ובסוף היה חודשיים+ בחוץSmile אמר:הדבר היחיד שמעודד שהוא יצא בדיוק בשניה שהוא הרגיש משהו. לא החמיר את הפציעה.
עכשיו רק טיפול נכון (כן בטח) והוא יכול לחזור בתוך חודש אולי קצת פחות.
אבל עם הצוות הרפואי שלנו נקבל אותו חזרה בפלייאוף
Shocking4U אמר:הקבוצה משחקת הרבה יותר טוב התקפית כשניקיטה או דין בחוד מאשר פיירו
NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:אם קורנו לא כשיר לבלומפילד אני מאמין שחזיזה יפתח בשלושה בלמים בשמאל. הוא לא ילך עם סאן.
אני לא אתפלא אם שון ישחק דווקא.
Shocking4U אמר:יגאל גולדשטיין אומר שכנראה יפעילו את העונש על תנאי נגדנו ויסגרו את הצפוני מול הפועל ירושלים
נכון אבל אני מדבר על משהו יותר גדול מהיום. פיירו מכריח אותך לשחק בצורה אחרת ועם דין וניקיטה אפשר לשחק בסגנון יותר שוטף, עם יותר תנועה וצירופי מסירות.Judokan אמר:Shocking4U אמר:הקבוצה משחקת הרבה יותר טוב התקפית כשניקיטה או דין בחוד מאשר פיירו
זה נכון, אבל אתה לא יכול לבטל את העובדה שזה מערך שונה ויריבה מפורקת.
במערך הזה גם פיירו היה מעולה בתחילת העונה
Shocking4U אמר:לא יאמן שרצנו עם סאן מנחם בהרכב ולקחנו אליפות
איזה שחקן חלש. הוא וקורנו לא באותו מקצוע
מאז דרבי ה״סמרטוטים״ הוא חושך עלי אדמותApoc אמר:Shocking4U אמר:לא יאמן שרצנו עם סאן מנחם בהרכב ולקחנו אליפות
איזה שחקן חלש. הוא וקורנו לא באותו מקצוע
הייתה לו תקופה קצרה שהוא שכח לרגע שהוא סאן מנחם ושתפקידו זה תמיד למצוא את הדרך לזיין אותנו
עבר לו