• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רשימת העדרויות וצפי חזרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אתם חולמים על ג׳אבר. מדובר בשחקן הפריך בהיסטוריה,לדעתי לא יחזור בקרוב

ירוק רפואי אמר:
לא הבנתי, ג'אבר חוזר לאימונים רק עוד שלושה שבועות?!
הוא נפצע לפני חודש וחצי אם לא יותר

אני כבר נמאס לי להגיד

בן דור:
"בגזרת הפצועים, בשורות האלופה מייחלים לחזרתם בתקופה הקרובה של עילאי חג'ג’ ומחמוד ג'אבר שמתאוששים מפציעות ארוכות ויוכלו לחזור לסגל לקראת משחקי הפלייאוף.

התמונה בקשר לדולב חזיזה פסימית יותר, שכן הקיצוני טרם חזר אפילו לנעול נעלי כדורגל וגם כך ייקח לו שישה שבועות של הכנה עד שיחזור לעניינים אחרי שלא שיחק חצי שנה. לא מן הנמנע שחזיזה יעדיף בעצמו שלא להאיץ את חזרתו למגרשים, לקחת פסק זמן נוסף ובטוח של החלמה והתאוששות עד שיחלים באופן סופי ויהיה מוכן לתחילת ההכנות לעונה הבאה."

בקיצור, חוץ מחזיזה שסיים את העונה כל השאר יחזרו לפלייאוף.
מקווה שנעבור בשלום את המשחקים שנותרו לנו בליגה.

אגב, רפאלוב גם לדעתי לא ישחק בזמן הקרוב.

Daniel123 אמר:
בן דור:
"בגזרת הפצועים, בשורות האלופה מייחלים לחזרתם בתקופה הקרובה של עילאי חג'ג’ ומחמוד ג'אבר שמתאוששים מפציעות ארוכות ויוכלו לחזור לסגל לקראת משחקי הפלייאוף.

התמונה בקשר לדולב חזיזה פסימית יותר, שכן הקיצוני טרם חזר אפילו לנעול נעלי כדורגל וגם כך ייקח לו שישה שבועות של הכנה עד שיחזור לעניינים אחרי שלא שיחק חצי שנה. לא מן הנמנע שחזיזה יעדיף בעצמו שלא להאיץ את חזרתו למגרשים, לקחת פסק זמן נוסף ובטוח של החלמה והתאוששות עד שיחלים באופן סופי ויהיה מוכן לתחילת ההכנות לעונה הבאה."

בקיצור, חוץ מחזיזה שסיים את העונה כל השאר יחזרו לפלייאוף.
מקווה שנעבור בשלום את המשחקים שנותרו לנו בליגה.

אגב, רפאלוב גם לדעתי לא ישחק בזמן הקרוב.

כשאני שומע שהם מייחלים לחזרה קרובה, זה כמו שאני קורא שהם אופטימים לפני חתימה - אני ישר חושב שההפך הולך לקרות..
הלוואי והפעם זה יהיה אחרת..

במלא קבוצות אני קורא כותרות כאלה
"החלים לפני הזמן"
"הפתיע וערך אימון מלא"
"שללו פציעה משמעותית"
רק אצלנו כל פציעה או החלמה הופכת להיות תקופה של נצח.

חחחח לא ייאמן ממה הוא נפצע אם לא שיחק
השחקנים נופלים פה כמו זבובים

חמד ורפאלוב מבוגרים אז זה לגמרי הגיוני שיהיו להם פציעות במהלך העונה גם אם הם לא היו משחקים (ורפאלוב משחק הרבה) ואולי דווקא בגלל חוסר בכושר משחק ובדקות כמו במקרה של חמד.

הגיע הזמן להתחיל להריץ את סוף בתור חלוץ. כבר במשחק מול אום אל פאחם.

מישהו מכל מחלקת פנימית ג' שלנו התחיל אימונים עם כדור או שהם בשלב של הקביים עדיין?

צריך לשים את זה על השולחן כמו שבעונה הראשונה של בכר התלוננו פה על עניין הפציעות, יש פה בעיה קשה בצוות הפיזיולוגי. לא הגיוני שכל משחק נצא עם 2-3 פצועים שרובם פציעות שריר. זה חלק מהעובדה שחלוקת הדקות לא נכונה, האבחנות שגויות ופשוט השחקנים לא מסוגלים לשחק באינטנסיביות לאורך זמן

ToniKroos אמר:
צריך לשים את זה על השולחן כמו שבעונה הראשונה של בכר התלוננו פה על עניין הפציעות, יש פה בעיה קשה בצוות הפיזיולוגי. לא הגיוני שכל משחק נצא עם 2-3 פצועים שרובם פציעות שריר. זה חלק מהעובדה שחלוקת הדקות לא נכונה, האבחנות שגויות ופשוט השחקנים לא מסוגלים לשחק באינטנסיביות לאורך זמן

אני מסכים שיש מכת פציעות חריגה. אבל צריך לסייג פה כמה דברים:
א. כרגע למשל 2 שחקנים (סונדגרן ומוחמד) סובלים מפציעות בצלעות שאין לזה כושר לצוות רפואי/פיזיולגי. הכניסה של גלזר במוחמד לא קשורה לרוטציית דקות/עומס אימונים. כנ''ל הפציעה של סונדגרן. וכנ''ל אם שחקנים נעדרו בגלל שפעת/מחלה כמו סייף אתמול, וכמו עוד מספר שחקנים שראינו בשבועות האחרונים שנעדרו בגלל דברים כאלה. גם חזיזה בסוף זה פשוט ניהול לא נכון של הפציעה, וזה גם הרבה עליו שלא הסכים לצאת לניתוח, ודחה את זה, ורצה להשתתף בנבחרת, משהו שדי גמר לו את העונה.
ב. זאת העונה הכי מורכבת מבחינת לו''ז מאז שאני זוכר את הכדורגל. המלחמה, וההחלטה המזעזעת של המנהלת לדחוף את כל המשחקים בתקופה קצרה, במקום לפרוס את זה + המשחקים באירופה שהיה צריך להשלים, הביאו לכך שזה משהו שאף פעם לא התמודדו איתו בארץ, ולדעתי גם בעולם זה די חריג. וזה מביא פציעות, אין מה לעשות. מה גם שבוא נודה על האמת, חוסרים בעמדות מסוימות גרמו לשחקנים אחרים אי אפשרות לקבל מנוחה, וגם זה הוביל לפציעות כי שחקו שחקנים הרבה מעבר למה שצריך, ושוב, לאור הסגל הקצר (משהו שניסו לתקן בינואר עם הבאת מספר שחקנים).

ועדיין, יש המון לקחים מהתקופות הזאת שצריך להפיק, וצריך להשתפר גם בנושא הזה. אין ספק. ולא רק לקראת העונה הבאה, אלא אפילו לתקופה הקרובה שעמוסה, וכמובן לקראת הפלייאוף.

דווקא במשחק היום לדעתי כל הפציעות היו פציעות של מאבקים, כולל הפציעה של סונדגרן שמדברת על מכה בצלעות.

המועדון מעדכן:

שון גולדברג - אחרי הפגיעה במשחק אתמול, ישנה בצקת בקרסול שמאל וכאב חזק מאוד. על רקע הפציעה הקודמת שלו, ינסה לחזור לפעילות בעוד 7-10 ימים.
עלי מוחמד – ספג מכה באזור הצלעות בצד שמאל, אין שבר אך הוא סובל מכאבים חזקים. יתאמן לפי רגישות וכאב והצוות הרפואי ינסה להכשיר אותו למשחק ביום חמישי.
מחמוד ג'אבר - חזר לאימונים אתלטיים במגרש, בשבוע הבא יתחיל באימונים חלקיים עם הקבוצה. צפוי להיות בסגל למשחק מול הפועל תל אביב.
עילאי חג'ג' - מתקדם בשיקום אתלטי, צפוי לקחת חלק באימוני הקבוצה כבר בשבוע הבא.
תומר חמד - מתקדם בשיקום מפשעה ימין. צפוי לחזור לאימונים בסוף השבוע.
דין דוד - שבועיים לאחר הארתרוסקופיה בברך ימין, מתקדם בשיקום. החל באימוני ריצה וצפוי להיות כשיר בעוד ארבעה שבועות.
דניאל סונדגרן - יהיה בסגל למשחק מול בני ריינה ביום ראשון.

שימו לב שחזיזה אפילו לא מוזכר.

חבל על זה שמנסים להכשיר את מוחמד ליום חמישי, תנו לו להחלים כמו שצריך ותשמרו אותו למה שחשוב באמת, קרי ריינה.

Shocking4U אמר:
הם די אמרו שג׳אבר חוזר עוד שבועיים 😂

ג׳אבר לא חוזר לפני הפלייאוף וזה הכי ברור בעולם.
גם גולדברג.
מוחמד לדעתי לא יהיה כשיר לפיורנטינה.
בקיצור, הרוב יחזרו לפלייאוף ונחזיק אצבעות לנס נגד ריינה כי אני לא רואה אותנו חוזרים משם עם 3 נקודות במצבנו.

חזרה
למעלה