• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רשימת העדרויות וצפי חזרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
silvas אמר:
מישהו יכול לעשות סדר לגבי מהות הפציעה של כל שחקן?
גולדברג - מכה בקרסול במקום שהייתה לו פציעה בעבר, אומרים שחזר לאימונים מלאים
ג'אבר - קרע בירך אחורי, אומרים שהתאושש מהפציעה ועכשיו מכשירים אותו והוא חוזר לאימונים מלאים
מוחמד - סובל מכאבים בצלעות מהפציעה בדרבי, מתמודד עם כאבים ומכשירים אותו לכל משחק
רפאלוב - פגיעה בעצם המסרק בכף הרגל, סובל מכאבים ונפיחות ועולה לשחק עם זריקות, צריך מנוחה להרגיע את האזור
חג'ג' - דלקת בשרירי הבטן, אומרים שהתאושש מהפציעה ועכשיו מכשירים אותו והוא חוזר לאימונים מלאים
חזיזה - דלקת בגיד אכילס (או משהו בסגנון) שהסתבכה, נמצא בשיקום באיטליה
שוראנוב - קרע ברצועות בברך, עשה ניתוח, נמצא בשיקום, יחזור בעונה הבאה
דין דוד - פציעה בברך, עבר ארטרוסקופיה, חוזר לאימונים עם כדור

silvas אמר:

מוחמד - כאבים באיזור הצלעות זכר לכניסה של גלזר.
רפאלוב - פציעה בעצמות המסרק (כף הרגל).
גולדברג - חבלה חמורה בקרסול (בצקת). מקום שהיה פגוע בו בעבר.
חג'ג' - פציעה בשרירי הבטן התחתונה.
דוד - קרע במיניסקוס (פציעת ברך).
ג'אבר - קרע עמוק בשריר הירך האחורי.
שוראנוב - קרע נרחב של הצולבת + קרע מלא של הרצועה הצידית.
חזיזה - דלקת בגיד אכילס.

KevinDurant אמר:
בשורות טובות למכבי חיפה: דין דוד שב להתאמן עם כדור וצפוי להיות כשיר לפתיחת הפלייאוף העליון. גולדשטיין בספורט5

אני כמעט משוכנע בוודאות שהוא לא יהיה כשיר למשחק הראשון של הפלייאוף. זו הנפצה של גולדשטיין, ואחרי זה יאוהדים יעצבנו ויגידו ''אבל אמרו שהוא יחזור''.
המועדון בעצמו אמר שהוא לא יהיה כשיר לפחות עד ה-5 למרץ.

רק מכבי אמר:
silvas אמר:

חזיזה - דלקת בגיד אכילס.
מצחיק ששנינו פירטנו על כולם (כולל שוראנוב, מוחמד ורפאלוב) ועדיין לא רשמנו על לסובוי

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
בשורות טובות למכבי חיפה: דין דוד שב להתאמן עם כדור וצפוי להיות כשיר לפתיחת הפלייאוף העליון. גולדשטיין בספורט5

אני כמעט משוכנע בוודאות שהוא לא יהיה כשיר למשחק הראשון של הפלייאוף. זו הנפצה של גולדשטיין, ואחרי זה יאוהדים יעצבנו ויגידו ''אבל אמרו שהוא יחזור''.
המשחק הראשון בפלייאוף אמור להיות בסביבות ה1.4 אאלט, המועדון הגדיר חודש וחצי מרגע הניתוח (שהתרחש באמצע מרץ), זה משהו די סביר בסך הכל

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
silvas אמר:

חזיזה - דלקת בגיד אכילס.
מצחיק ששנינו פירטנו על כולם (כולל שוראנוב, מוחמד ורפאלוב) ועדיין לא רשמנו על לסובוי

כן, הקדמת אותי. לא ראיתי ששלחת.
לגבי לסובוי - פשוט כי המועדון לא הודיע עליו כלום. רק יודעים שהוא פצוע.
שוב המסתורין סביב פציעות. מזכיר את חג'ג' שבהתחלה לא הודיעו בכלל שהוא פצוע.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

המשחק הראשון בפלייאוף אמור להיות בסביבות ה1.4 אאלט, המועדון הגדיר חודש וחצי מרגע הניתוח (שהתרחש באמצע מרץ), זה משהו די סביר בסך הכל

ב-4 למרץ המועדון הוציא ''דו''ח פציעות'' שם הוא אמר שדין יהיה כשיר עוד 4 שבועות.
ככה שאני לא רואה אותו משחק את המשחק הראשון. ולכן מה שגולדשטיין כותב פה זה סתם משהו שהוא ממציא מהראש.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

ככה שאני לא רואה אותו משחק את המשחק הראשון. ולכן מה שגולדשטיין כותב פה זה סתם משהו שהוא ממציא מהראש.
זה לא מדע מדויק כמובן אבל אם אני לא טועה המחזור הראשון של הפלייאוף באמת יוצא סביב ה1.4 שזה פחות או יותר מה שהמועדון אמר

סונדגרן וסייף חזרו לכשירות מלאה או שגם הם כמו רפאלוב משחקים כשהם פצועים עדיין?

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

אני יודע שהתרגלנו במועדון רק לכיוון ההפוך, אבל אתם יודעים שבספורט יש גם מצבים לכיוון ההפוך של התאוששות מהירה יותר מפציעות ביחס להערכה המקורית, כן?
אם גולדשטיין לא מחרטט ודין באמת חזר להתאמן עם כדור, זה באמת הגיוני שתוך שבועיים-שבועיים וחצי הוא גם יוכל לחזור לשחק (לא בהכרח לפתוח ו90 דקות, אבל להיות בסגל ולעלות כמחליף).
יכול להיות שלשם שינוי נהנה מהתאוששות חיובית מפציעה

Judokan אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

אני יודע שהתרגלנו במועדון רק לכיוון ההפוך, אבל אתם יודעים שבספורט יש גם מצבים לכיוון ההפוך של התאוששות מהירה יותר מפציעות ביחס להערכה המקורית, כן?
אם גולדשטיין לא מחרטט ודין באמת חזר להתאמן עם כדור, זה באמת הגיוני שתוך שבועיים-שבועיים וחצי הוא גם יוכל לחזור לשחק (לא בהכרח לפתוח ו90 דקות, אבל להיות בסגל ולעלות כמחליף).
יכול להיות שלשם שינוי נהנה מהתאוששות חיובית מפציעה

לאור מה ששמשון הסביר באחד הפודים אין לזה היתכנות.
הוא אמר שם שלמעשה תאריך החזרה שהם מודיעים עליו הוא תמיד המינימלי ביותר. כלומר, הכי מוקדם שלדעתנו הוא יכול להיות כשיר, ושנוכל לקבל אותו.
ואנחנו מציבים גם לעצמנו את זה כצוות כיעד. בפועל, שחקנים לפעמים חוששים לחזור, ורוצים לקחת את העוד אקסטרה טיים, וגם הצוות לפעמים מרגיש במדדים או בבדיקות שהדברים מוקדמים מידי (הוא דיבר על זה שלמדו לקח ממקרי עבר כמו נטע או ג'אבר). ולכן בפועל מה שקורה הוא שנכון שהמועדון מעריך זמן X, אבל בפועל זה X+X.

ולכן, אני חושב שזה בדייה מראשו של גולדשטיין (מתנצל יגאל, אני יודע שאתה קורא כאן). כי זה לא סתם ששחקנים חוזרים מאוחר מהצפי, ולא סתם אף שחקן לא ''הקדים'' את המועד. אלא ברור שיש פה תבנית ברורה.

אגב, הצלחה מסחררת של הנושא שפתחתי שבינתיים רושם 5 עמודים קל. בהזדמנות זו לא אשכח להעניק חלק מהקרדיט למועדון ולשחקנים הפצועים בסגל.

dyarok אמר:
נקודה שצריך לקחת חשבון..
מלא שחקנים יהיו בנבחרות ולא ממש יזכו למנוחה.
לדעתי- שון וקינדה צריכים לדאוג לפטור.
שון אלוף העולם בלחזור לשחק לפני משחק נבחרת, לשחק עם הנבחרת ולהפצע.
קינדה לא 100% כשיר.

תוסיפו את חלאילי וכמה שיוזמנו לצעירה וקיבלנו שוב חצי הרכב שלא ממש נח.

נקודה שצריך לקחת בחשבון שהקבוצה צריכה למנוע משחקנים לצאת פצועים או לא כשירים ב 100 אחוז לנבחרת

Judokan אמר:
ירוק רפואי אמר:
לא אמרו שג'אבר יהיה בסגל למשחק היום?

פרסמו סגל?

כן.
קאסה, לסובוי, חג'ג', ג'אבר, דוד, חזיזה, שוראנוב בחוץ.

-

החלטה טובה לתת לג'אבר ולחג'ג' לנוח עוד עד אחרי הפגרה.
את הפועל ת''א אפשר לנצח בלעדיהם. מעדיף אותם כשירים לחלוטין אחרי מנוחה וחיזוק שרירים.

ג'אבר אגב נראה די כשיר מהסרטונים שדרור שמשון מעלה.

ירוק רפואי אמר:
אז מי אמור להיות כשיר אחרי הפגרה מכל הרשימת ביטוח לאומי הזאת?

מעריך בזהירות שיהיה פחות שחקנים כשירים אחרי הפגרה מאשר לפניה

חזרה
למעלה