• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רשימת העדרויות וצפי חזרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
lemmacantor אמר:

כן? תפרט, תן דוגמאות לשחקנים בב"ש שחזרו מפציעה מוקדם מדי ונפצעו שוב, וזה היה באופן מוכח בגלל בכר.

למשל ב 2017/18 הם טבעו בפציעות. הוכחה של שם, יום ושעה אני לא אתן אבל בכר ידוע בתכונה שלו הזו.

אני הייתי משייך את זה יותר לדרור שמשון מאשר לברק בכר. גם אצל דגו ופלורס ראינו את הדברים האלה.
שמשון היה עם בכר בב"ש, ונמצא כבר מאז הקדנצייה הראשונה של ברק.

רק מכבי אמר:
אני הייתי משייך את זה יותר לדרור שמשון מאשר לברק בכר. גם אצל דגו ופלורס ראינו את הדברים האלה.
אז זה בעיה של המערכת שלא יודעת להציב מולו איש מקצוע.

מבחינתי, דרור שמשון הוא מאמן כושר.

הוא לא משקם, לא מומחה לשיקום ולא מומחה לעומסים.

בראש שלי לפחות, הוא לא זה שצריך להגיד לבכר "קני סובל מעומסים אל פתח אתו בגביע כי הוא תכף נפצע" והוא לא זה שצריך לאבחן את הפציעה של נהואל או דברים כאלה.

רק מכבי אמר:

אצל פלורס לא היו 7 פצועים. זה היה צפוי כשבכר יחזור, כמות פצועים תעלה. יש פה בעיה כפולה ולאף אחד לא אכפת.

הבעיה זה לא רק הפציעות הבעיה היותר גדולה זה האבחון ותהליך החזרה.
תמיד איכשהו יש אבחון לא נכון או חזרה מוקדמת.
ומה שהכי חמור זה שכל עונה מחדש לא מוצאים לזה פתרון.

lemmacantor אמר:
למשל ב 2017/18 הם טבעו בפציעות. הוכחה של שם, יום ושעה אני לא אתן אבל בכר ידוע בתכונה שלו הזו.

ברור שלא תיתן שם, אתה יודע רק לדבר באופן כללי בלי להביא הוכחות.
"בכר ידוע בתכונה הזו" - רק אצלך הוא ידוע.

אצל פלורס חורה נפצע בהתחלה, חזר ושוב נפצע. גם זה היה אשמת בכר?

הבעיה היא בצוות הרפואי, לא במאמן. המאמן לא מחזיר לאימונים שחקן בלי שהוא קיבל אישור
מהצוות הרפואי שהשחקן כשיר לחלוטין.

https://www.mhaifafc.com/news/37237
חחחח איזה חובבנים אלוהים.

נראה לי שלגבי זה אתה יכול להיות רגוע. גם בעונה הבאה נהיה במסגרת אחת.

מישהו מתכוון מתישהו לתת פה תשובות איך קורה בכל עונה שהשחקנים שלנו קורסים?
ולא רק שהם קורסים אח"כ מאבחנים אותם בצורה חובבנית עם שיקום שלא מתאים לקופת חולים לאומית.
התנהלות של ליגה א כל המערך הזה

אגב, כל מערך הרפואה השתנה כמעט לחלוטין אחרי 3 האליפויות.

מה לא השתנה?

מאמני הכושר.

רק מכבי אמר:

מה לא השתנה?

מאמני הכושר.
לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.

אולי אני לא מבין נכון את התפקיד של מאמן כושר והסמכויות שלו, אבל יש הבדל בין לדאוג לכושר הגופני של השחקנים לבין למנוע פציעות, לדאוג לשיקום ראוי וכו'.

KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

מה לא השתנה?

מאמני הכושר.
לא שאני בא להגן על דרור שמשון, אבל שאני רואה את קני סייף בקושי יורד על הרגליים בדקה 88 במשחק ביום שבת ובכר אומר בעצמו שהוא על סף פציעה וסובל מעומסים ואז הוא עולה ביום שלישי בהרכב במשחק גביע נגד קבוצה מליגה לאומית, אני לא מבין מה מאמן הכושר אשם פה, הכתובת הייתה על הקיר.

אולי אני לא מבין נכון את התפקיד של מאמן כושר והסמכויות שלו, אבל יש הבדל בין לדאוג לכושר הגופני של השחקנים לבין למנוע פציעות, לדאוג לשיקום ראוי וכו'.

היום זה חלק מהתפקיד של מאמני הכושר. לבוא למאמן ולשקף את המצב הגופני של כל שחקן. ככה זה עובד.
במקרה שלנו, לדעתי זה יותר בצד של אורי הראל ולא של דרור שמשון. אבל לרעת שמשון ייאמר שגם בב"ש היו לא מעט פציעות.

הרופא יבדוק מישהו כאשר יש פציעה מסוימת, יכול להמליץ על דרכי טיפול, ובסוף מקבלים החלטה.

אתן דוגמא: היו לא מעט פציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח, או לנסות טיפול שמרני. המועדון כמעט תמיד בחר שלא לנתח, גם במקרים גבוליים מאוד, וזה עלה ביוקר. אפשר לראות את זה אצל נטע, פדראו, והיו עוד מספר דוגמאות של הימנעות מניתוח שעלות לגרום שיקום ארוך, ומן הסתם פוגע ביכולת החזרה הרבה יותר משיקום, ובסוף זה התנקם בנו חזק.

כל הרופאים התחלפו ב-3 השנים האחרונות. למעשה זה צוות שונה לחלוטין. אגב, גם מעסים, פיזיו וכו' התחלפו(בסון ושות), והצמד שלא - אורי הראל ודרור שמשון.

וכשהיו פה 3 מאמנים שזה חזר על עצמם. בכר-דגו-פלורס, אז זה לא מאמן, וזה להבנתי גם לא רופאים.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

מה לא השתנה?

מאמני הכושר.

היום זה חלק מהתפקיד של מאמני הכושר. לבוא למאמן ולשקף את המצב הגופני של כל שחקן. ככה זה עובד.
במקרה שלנו, לדעתי זה יותר בצד של אורי הראל ולא של דרור שמשון. אבל לרעת שמשון ייאמר שגם בב"ש היו לא מעט פציעות.

הרופא יבדוק מישהו כאשר יש פציעה מסוימת, יכול להמליץ על דרכי טיפול, ובסוף מקבלים החלטה.

אתן דוגמא: היו לא מעט פציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח, או לנסות טיפול שמרני. המועדון כמעט תמיד בחר שלא לנתח, גם במקרים גבוליים מאוד, וזה עלה ביוקר. אפשר לראות את זה אצל נטע, פדראו, והיו עוד מספר דוגמאות של הימנעות מניתוח שעלות לגרום שיקום ארוך, ומן הסתם פוגע ביכולת החזרה הרבה יותר משיקום, ובסוף זה התנקם בנו חזק.

כל הרופאים התחלפו ב-3 השנים האחרונות. למעשה זה צוות שונה לחלוטין. אגב, גם מעסים, פיזיו וכו' התחלפו(בסון ושות), והצמד שלא - אורי הראל ודרור שמשון.

וכשהיו פה 3 מאמנים שזה חזר על עצמם. בכר-דגו-פלורס, אז זה לא מאמן, וזה להבנתי גם לא רופאים.
אבל הרופאים טועים גם באבחנות ובחומרת הפציעות

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:

מה לא השתנה?

מאמני הכושר.

ברור שדרור שמשון לא רלוונטי לפציעות שבהם היו אפשרויות להוציא שחקן לניתוח.

אני לא יודע מי אחראי על התחום הזה ומי צריך לטפל בנושא, אבל כמו הדוגמה שנתתי אצל קני סייף יש גם את הדוגמה של פדראו.

הוא חזר בזמנו מהפציעה בברך וישר פתח פעמיים בהרכב בהפרש של 3-4 ימים ב2 משחקים עצימים מאוד מול ב''ש, גם בליגה וגם בגביע.

לא ככה מחזירים שחקן מפציעה ולא ככה שומרים על שחקן שלא יפצע כמו במקרה של קני סייף.

שוב אגיד, אני לא יודע מי, אבל מישהו היה צריך לצעוק ולהרים דגל במקרה של קני סייף שהוא עוד שנייה נפצע.

קורנו נפגע בברך באימון.
יאללה לקפל הכל, חחח איזה יאוש.

זה לא הגיוני מה שקורה במועדון בעייני הפציעות, זה חובבני

חזרה
למעלה