• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רשימת העדרויות וצפי חזרה

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם אלכס. לבכר יש חלק בפציעות.
אם בגלל קיצור רוטציות במחיר של פציעות (למשל, סייף) ואם בגלל שהוא לא דורש צוות פיזיולוגי ראוי כבר קדנציה שלישית (וכשהיה לו את קלארק, הוא נפרד ממנו תוך עונה).

לצד זאת, ברור שהוא לא האשם העיקרי.
ראינו גם בעונה של דגו שהרוטציה הייתה רחבה שכמות הפציעות גבוהה והפתרון כאן ברור - להחליף את הצוות הפיזיולוגי/רפואי.

ברק.י אמר:
אם בגלל קיצור רוטציות במחיר של פציעות (למשל, סייף) ואם בגלל שהוא לא דורש צוות פיזיולוגי ראוי כבר קדנציה שלישית (וכשהיה לו את קלארק, הוא נפרד ממנו תוך עונה).

ראינו גם בעונה של דגו שהרוטציה הייתה רחבה שכמות הפציעות גבוהה והפתרון כאן ברור - להחליף את הצוות הפיזיולוגי/רפואי.
ואם ידרוש? יקבל?
הרי אתה רואה שזה אנשי מערכת שנשארים לא משנה מי המאמן וחלקם עובדים במועדון כבר עשור +
זה כמו שבכר העיף את זילפה שנה שעברה בחזרה לנוער, ראה אותו מחליף את וייזינגר אחרי שפוטר ועכשיו התיישר וקיבל אותו כחלק מהצוות ו-וייזי הפך למאמן נייחים.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:

ואם ידרוש? יקבל?
הרי אתה רואה שזה אנשי מערכת שנשארים לא משנה מי המאמן וחלקם עובדים במועדון כבר עשור +
זה כמו שבכר העיף את זילפה שנה שעברה בחזרה לנוער, ראה אותו מחליף את וייזינגר אחרי שפוטר ועכשיו התיישר וקיבל אותו כחלק מהצוות ו-וייזי הפך למאמן נייחים.

לא יודע, אבל הוא זה שהביא את דרור שמשון וכשחזר לפה לא נשמע שאפילו היה דיון כל שהוא על זה, בניגוד לאנשי צוות אחרים. למרות שלא קל להזיז בעלי תפקיד במועדון כי הדמויות מעל בכר בעייתיות, הייתי רוצה להאמין שהוא ניסה, ואני בספק.

ואם אתה יודע שיש לך צוות שקשה להסתמך עליו, תייצר רוטציות רחבות. תמזער נזקים. גם זה לא קורה.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:

ואם ידרוש? יקבל?

לא יודע, אבל הוא זה שהביא את דרור שמשון וכשחזר לפה לא נשמע שאפילו היה דיון כל שהוא על זה, בניגוד לאנשי צוות אחרים. למרות שלא קל להזיז בעלי תפקיד במועדון כי הדמויות מעל בכר בעייתיות, הייתי רוצה להאמין שהוא ניסה, ואני בספק.

ואם אתה יודע שיש לך צוות שקשה להסתמך עליו, תייצר רוטציות רחבות. תמזער נזקים. גם זה לא קורה.
לגבי ניהול עומסים זה סוגיה אחרת. לגבי צוות רפואי, מה המומחיות של בכר בנושא שהוא ימנה אנשים מטעמו? שלא נדבר על זה שהוא לא במעמד שמאפשר לו לדרוש את זה, אני מופתע שהם בכלל נתנו לו להביא את צרפתי. דרור שמשון זה בן אדם שלו, מן הסתם לא יחליף אותו.

זה לא התפקיד של בכר לנהל את המחלקת רפואת ספורט של המועדון, זה צריך להיות אחריות של מנהל מקצועי ומנכ״ל אבל שוב אומר בהתחשב בזה שמדובר באותן דמויות שלא מתחלפות (וזה נכון לגבי רוב המחלקות במועדון חוץ מהצוות המקצועי) די ברור שמדובר באנשי שלומנו ומשרות אמון שלא יתחלפו. ראית גם שהיה את נייל קלארק ואני לא מדבר עליו כאיש מקצוע או כבן אדם אלא כדוגמא שניסו מהר מאוד מתוך המערכת לדחוק אותו החוצה.

lemmacantor אמר:
hezildo אמר:
lemmacantor אמר:
במקורית.

איך במקורית הוא אשם?

כמו שהוא רגיל. מעמיס יותר מדי.

מה זה מעמיס יותר מדי?
אם הצוות הרפואי אומר לו שהשחקן כשיר ואין שום מומחה פיזיולוגיה שבודק עומסים, איך בכר יכול לדעת שתהיה פציעה?

אתה באמת חושב שבצוות הרפואי אמרו לבכר
שיש עומס על מוחמד ובכר התעלם מזה?

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ואם ידרוש? יקבל?

לגבי ניהול עומסים זה סוגיה אחרת. לגבי צוות רפואי, מה המומחיות של בכר בנושא שהוא ימנה אנשים מטעמו? שלא נדבר על זה שהוא לא במעמד שמאפשר לו לדרוש את זה, אני מופתע שהם בכלל נתנו לו להביא את צרפתי. דרור שמשון זה בן אדם שלו, מן הסתם לא יחליף אותו.

זה לא התפקיד של בכר לנהל את המחלקת רפואת ספורט של המועדון, זה צריך להיות אחריות של מנהל מקצועי ומנכ״ל אבל שוב אומר בהתחשב בזה שמדובר באותן דמויות שלא מתחלפות (וזה נכון לגבי רוב המחלקות במועדון חוץ מהצוות המקצועי) די ברור שמדובר באנשי שלומנו ומשרות אמון שלא יתחלפו. ראית גם שהיה את נייל קלארק ואני לא מדבר עליו כאיש מקצוע או כבן אדם אלא כדוגמא שניסו מהר מאוד מתוך המערכת לדחוק אותו החוצה.

ברור שהוא לא אחראי על תחומי הרפואה, אבל צוותי הכושר כן באחריותו.
השאלה היא אם הבעיה העיקרית היא בזה או בזה.
החליפו פה את הצוות הרפואי והתוצאות זהות.
לכן סביר להניח שהבעיה העיקרית היא בצוות הפיזיולוגי.
ושיהיה מובן - ברור שיש בעיה גם בצד הרפואי.

כך או כך, שנינו מסכימים על מהות הדברים - הבעיה למעלה, בניהול המועדון.

adoram אמר:
היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
"כדורגל זה לא מדע מדוייק".
ממנו ציפיתי ליותר.

מה אתה מצפה שהוא יגיד? עובד איתי צוות פיזיולוגי שאני לא מאמין בו?

Smile אמר:
adoram אמר:
היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
"כדורגל זה לא מדע מדוייק".
ממנו ציפיתי ליותר.

מה אתה מצפה שהוא יגיד? עובד איתי צוות פיזיולוגי שאני לא מאמין בו?

מצפה שהוא לא יחרטט. גם בתקופות פחות טובות שלו כאן הוא לפחות לא ברח מאחריות ולא גנב דעת בראיונות.

סטיוארט עם רגישות במפשעה. מעניין איך זה קרה, במיוחד שלא היה עליו שום עומס.
אולי גם זה אשמת בכר...

hezildo אמר:
סטיוארט עם רגישות במפשעה. מעניין איך זה קרה, במיוחד שלא היה עליו שום עומס.
אולי גם זה אשמת בכר...

בכר מוסיף למכת פציעות. בלעדיו זה 4-5 ולא 8-9.

מה שקורה עם אזולאי זה הזוי. כמה זמן הוא כבר בחוץ על מתיחה/קרע? הזוי.

HaifaWave אמר:
מה שקורה עם אזולאי זה הזוי. כמה זמן הוא כבר בחוץ על מתיחה/קרע? הזוי.

הייתה לו פציעה חוזרת

חזרה
למעלה