ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:Apoc אמר:Kaka אמר:הפועל ת''א בסמי שהוא הוציא כדור חופשי מהחיבורים ונתן עוד כמה הצלות ששמרו על ה 1:0.
המשחק הכי טוב שלו
אבל המשחק של משפתי זה רמה אחת מעל, זה 4 הצלות של גולים ודאים
הנגיחה מהקו היא ההצלה היחידה שלו שאפשר להגיד עליה רמה אחת מעל. בערך כמו הכדור החופשי שג'וש לקח באותו משחק.
כל יתר ההצלות של משפתי הן כדורים שכל שוער טוב צריך לקחת (וכל הכבוד לו שלקח אותן כמו שצריך).
בכל מקרה, משחק מצוין והנקודות הן לחלוטין על שמו.
albertito אמר:דרך אגב, אני היחיד שזה צורם לו כשהשדרן אומר "MASHPATI" ולא "MISHPATI"?
onn אמר:משחק מצוין. הצד החלש שלו זה קריאת משחק ויציאה לכדורים, וזה לא משהו שיכול להשתפר. שוער שני מעולה
Shocking4U אמר:חייב להגיד שאני עדיין לא סומך עליו במשחק כמו מה שיהיה היום מול הצהבת. מרגיש לי שכל הזמן יש בו איזה שטות של שמיטת כדור לרגליים של זהבי או ספיגת גול מביך וגם המשחק רגל שלו לא טוב בכלל. מקווה מאוד שאני לא צודק לגבי מה שיהיה איתו היום.
יש בו משהו מאוד פאניקרי בעיניי. גם לג׳וש תמיד היו שטויות מולם אבל אני מרגיש יותר בטוח כשהוא בשער.SaTla אמר:Shocking4U אמר:חייב להגיד שאני עדיין לא סומך עליו במשחק כמו מה שיהיה היום מול הצהבת. מרגיש לי שכל הזמן יש בו איזה שטות של שמיטת כדור לרגליים של זהבי או ספיגת גול מביך וגם המשחק רגל שלו לא טוב בכלל. מקווה מאוד שאני לא צודק לגבי מה שיהיה איתו היום.
אבל זה תמיד קורה לנו שאנחנו סופגים מהם בגלל גול דפוק.
איתו הבעיה שהמשחק רגל והיציאות שלו לגובה באמת עושות התקף לב
Shocking4U אמר:כל הכבוד לו. אחלה גבר. הוכיח שאפשר לסמוך עליו