RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:
מי זה כולם? אתה היחיד שלא מסוגל לעמוד בעובדות ואז מתרגם הודעות איך שבא לך ומגיב להן כמו טרול חסר שליטה.
תרצה או לא תרצה התייחסתי לטעויות שלא קשורות לכדורגל (כמו שאמרתי בשורה הראשונה של התגובה) ואלה הטעויות שהיו שלא קשורות לכדורגל.
הטעות של טוואטחה כן קשורה לכדורגל, הוא הפסיד מאבק ונתן לשחקן לעבור אותו, זה קורה, בטח לשחקנים פחות טובים בהגנה כמו טוואטחה.
לעומת זאת, היציאות של ג'וש, הפרפור של ייני על ארד, הטעות הכפולה של ארד בגול של יונתן כהן בשוויון 2-2, החוסר שמירה של גולדברג על פריצה ושל מאיר על טל בן חיים, זה טעויות שעם כל הכבוד מקורן לא בענף המקצועי אלא החובבני. טעויות שילדים עושים.
ולמסור ליריב? לחשוב שאת ואן דייק לצאת עד החצי להחליק על בננה ולתת לגררו לרוץ עד השער (כשמזל שהשופט שרק לעבירה)
בעוד שמה ההבדל בין שמירה לא טובה של רז מאיר, כמו שמירה לא טובה של סונגרן נגד נתניה
מה ההבדל בין חוזז שמפרפר את טווטחא לייני שעושה את זה לארד
עצמי של חזיזה בקרן בדקה הראשונה קשור לכדורגל?
תמשיך לייצר לעצמך נראטיב מגוחך
היחיד שבאופן עקבי נותן להם גול במתנה משחק אחרי משחק היה פלאניץ'
דיברתי בתגובה שלי על לספוג מטעויות שלא קשורות לכדורגל, טעויות של חובבנים.
אם היינו סופגים מהטעות של פלאניץ' שהזכרת פה הייתי מחשיב גם אותה.
זה ששחקן הגנה מפסיד לתוקף על משחק גובה או פיזיות זה כן קשור לכדורגל, זה לא כמו לשכוח שאתה אמור בכלל לשמור על התוקף ברחבה כשאתה שחקן הגנה ולצאת לקטוף תותים.
יש סיבה גם שמה שייני עשה לארד ברחבה הוא לא עשה לאף שחקן אחר בקריירה הארוכה שלו ואפילו לא התקרב לזה.
והעצמי של חזיזה זה עצמי רגיל לגמרי, מה קשור? מילא זה היה כמו העצמי של פיקה עם בארסה נגד באיירן שהתלבשה לו פצצה לתוך השער.
איזה נראטיב אני מייצר?
אני מחזיק מגולדברג הבלם הישראלי הטוב בארץ ועדיין רשמתי פה שעשה טעות שלא קשורה לכדורגל, אסור לי?
מצחיק שמי שמאשים כל היום ביצירת נראטיבים הוא היחיד שעוסק בתעמולה בכל הודעה שלו. הרי כל הקטע פה זה שיצא לך קצף מהפה כשראית שהעזתי לרשום שעופרי ארד וכל אלה עשו טעויות ולא רשמתי גם פלאניץ'.