• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק רוצים לקחת אליפות - רוצים לקחת סגנות: מחזור 34 בליגת העל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני חושב שבכר צריך לחשוב על הרכב שיכול לשנות מערך תוך כדי כמו שהיה עושה פעם.
כי אם הוא מתכנן לפתוח עם שחקן אמצע אחד ודברים לא מתפתחים כמו שצריך אז זה לא טוב.
זאת אומרת שלא בטוח שכדאי לפתוח עם כל סוללת ההתקפה שלנו בלי שום שחקן שאפשר להעביר לאמצע. נגיד במקום סבע או שרי הייתי פותח אולי עם ג'אבר. ילך טוב, ג'אבר יהיה פנוי יותר לעלות. ילך פחות טוב ג'אבר ישאר באמצע. נכון שהוא לא הכי הגנתי שקיים רצלנו אבל עדיין זה נותן יותר משחק.

אם הוא כבר כן פותח שחקן אחד באמצע, שלא יתבייש לעות חילוף מוקדם אם רואה שזה לא עובד.

Daholio אמר:
כי אם הוא מתכנן לפתוח עם שחקן אמצע אחד ודברים לא מתפתחים כמו שצריך אז זה לא טוב.
זאת אומרת שלא בטוח שכדאי לפתוח עם כל סוללת ההתקפה שלנו בלי שום שחקן שאפשר להעביר לאמצע. נגיד במקום סבע או שרי הייתי פותח אולי עם ג'אבר. ילך טוב, ג'אבר יהיה פנוי יותר לעלות. ילך פחות טוב ג'אבר ישאר באמצע. נכון שהוא לא הכי הגנתי שקיים רצלנו אבל עדיין זה נותן יותר משחק.

אם הוא כבר כן פותח שחקן אחד באמצע, שלא יתבייש לעות חילוף מוקדם אם רואה שזה לא עובד.

ג'אבר אוויר ובמשחק בטרנר החילוף שלו החליש אותנו משמעותית

dsgreen4 אמר:
Daholio אמר:

ג'אבר אוויר ובמשחק בטרנר החילוף שלו החליש אותנו משמעותית

במשחקים נגדם אני דווקא זוכר שהיה סבבה.. אבל מקבל את ההערה. כנראה שאני מנסה יותר מדי למצוא פתרון :-)

שואל ברצינות: לכל אלה שמדברים על לקחת אליפות היום. אתם באמת חושבים שבלי קשר לתוצאה שנעשה מול הצהבת, שב״ש יפסידו מול אשדוד? כי אין תרחיש אחר שבו אתה לוקח אליפות היום.

Shocking4U אמר:
שואל ברצינות: לכל אלה שמדברים על לקחת אליפות היום. אתם באמת חושבים שבלי קשר לתוצאה שנעשה מול הצהבת, שב״ש יפסידו מול אשדוד? כי אין תרחיש אחר שבו אתה לוקח אליפות היום.

ניצחון היום בלי קשר למה שב"ש עושים וזו חותמת כמעט סופית על האליפות.

Smile אמר:
Shocking4U אמר:

איך בדיוק? זה משאיר פער של 4 נקודות כשיש 6 נקודות בקופה. כלומר אם הם מנצחים היום ואתה מנצח היום זה עדיין אומר שתצטרך לנצח עוד משחקים במידה והם ינצחו את שלהם כי יש להם הפרש שערים יותר טוב משלך ואתה לא יכול להסתפק ב4 נקודות (ניצחון ותיקו)

כאילו חסר נאחסים מולם אז גם מנספורד מגיע לאיצטדיון. ימח שמו

הלוואי ופעם אחת הם יגדלו זוג אשכים השחקנים האלה ולשם שינוי יבואו לעשות את העבודה שלהם ולנצח מתי שצריך.

Smile אמר:
Shocking4U אמר:

ניצחון היום על פניו אמור להיות המסוכה הכי קשה מבין 3 המשחקים שנותרו אבל בתאכלס כולם יהיו בלתי נסבלים כי אלה בדיוק 3 הקבוצות שעשו לנו צרות העונה.
לא הייתי גם מזלזל במשחק מול קטמון שהוא בדרגת סיכון גבוהה מאוד להיות המוקש שיהרוס את האליפות בדיוק כמו המשחק הנורא ההוא בבלומפילד.

dsgreen4 אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

ניצחון היום על פניו אמור להיות המסוכה הכי קשה מבין 3 המשחקים שנותרו אבל בתאכלס כולם יהיו בלתי נסבלים כי אלה בדיוק 3 הקבוצות שעשו לנו צרות העונה.
לא הייתי גם מזלזל במשחק מול קטמון שהוא בדרגת סיכון גבוהה מאוד להיות המוקש שיהרוס את האליפות בדיוק כמו המשחק הנורא ההוא בבלומפילד.
+ קח בחשבון מלא חיסורים של שחקני מפתח עם הרחקות

״אייטור קראנקה שוקל לשנות מערך במשחק הערב (שני) מול מכבי חיפה (20:30). מאמן מכבי תל אביב צפוי לפתוח עם חלוץ אחד, ג'ורג'ה יובאנוביץ', ולהעלות חמישה שחקנים בקישור״

כמו שרשמתי אתמול הוא יפתח עם 5 קשרים. אסור לפתוח עם קשר בודד! זה מבוא לאונס באמצע.

Shocking4U אמר:
״אייטור קראנקה שוקל לשנות מערך במשחק הערב (שני) מול מכבי חיפה (20:30). מאמן מכבי תל אביב צפוי לפתוח עם חלוץ אחד, ג'ורג'ה יובאנוביץ', ולהעלות חמישה שחקנים בקישור״

כמו שרשמתי אתמול הוא יפתח עם 5 קשרים. אסור לפתוח עם קשר בודד! זה מבוא לאונס באמצע.
זה לא באמת 5
זה גלזר, פרץ וקניקובסקי

זה 3 וברור שיותר חזק משלנו אבל זה לא באמת 5, תורגמן וגויאגון ממש לא נחשבים לשחקני קישור

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא באמת 5
זה גלזר, פרץ וקניקובסקי

זה 3 וברור שיותר חזק משלנו אבל זה לא באמת 5, תורגמן וגויאגון ממש לא נחשבים לשחקני קישור
תורג’מן לא יפתח. ביטון ופארפה יפתחו בכנפיים. ביטון הוא בהחלט קשר ופארפה זה קשר כנף.

Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא באמת 5
זה גלזר, פרץ וקניקובסקי

תורג’מן לא יפתח. ביטון ופארפה יפתחו בכנפיים. ביטון הוא בהחלט קשר ופארפה זה קשר כנף.
ביטון כן שחקן יותר קישור, אבל גויאגון יותר כנף סטייל אצילי וחזיזה, אם אתה סופר אותם בקישור אז אתה יכול לספוג גם אצלנו את שרי ודיא

״ נשיא המועדון, יענקלה שחר, הגיע למלון שהשחקנים מתארחים בו ועתיד לשאת דברים על מנת לדרבן את השחקנים למשחק הערב״

הוא לא לומד אה? רק נאחס זה מביא

Shocking4U אמר:
״ נשיא המועדון, יענקלה שחר, הגיע למלון שהשחקנים מתארחים בו ועתיד לשאת דברים על מנת לדרבן את השחקנים למשחק הערב״

הוא לא לומד אה? רק נאחס זה מביא

חחח זה באמת נאחס רציני.
בכל פעם שהוא מגיע אנחנו מפסידים או מסיימים בתיקו.

Shocking4U אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

איך בדיוק? זה משאיר פער של 4 נקודות כשיש 6 נקודות בקופה. כלומר אם הם מנצחים היום ואתה מנצח היום זה עדיין אומר שתצטרך לנצח עוד משחקים במידה והם ינצחו את שלהם כי יש להם הפרש שערים יותר טוב משלך ואתה לא יכול להסתפק ב4 נקודות (ניצחון ותיקו)

נצטרך לנצח עוד משחק אחד או את נתניה בבית או את קטמון.
ואם בשבוע הבא ב"ש מאבדים נקודות מול תא מספיק לך אפילו תיקו והפסד.

חזרה
למעלה