Shocking4U אמר:לא יודע אם מאמן שמשחק בשלושה בלמים זה בדיוק הפרופיל שצריך
זה לא, אבל צריך מאמן שיודע לתמרן בין מערכים ויודע גם לפתוח ב3 בלמים בעת הצורך.
מרקו בלבול למשל לא הכיר כלום מלבד 4-3-3, זה חסרון של מאמן וחוסר גמישות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא יודע אם מאמן שמשחק בשלושה בלמים זה בדיוק הפרופיל שצריך
NOSFERATU ZODD אמר:מה הסיכוי שהפולני אם נוחת פה מביא איתו את בן לדרמן?
קשר אחורי שלא יחשב זר זה די מאסט כנראה.
Shocking4U אמר:לדרמן סתם שחקן.
צריך להביא את ברק יצחקי כיועץ לענייני חלוצים לאלברמן כי אם יש דבר אחד שהצהבת יודעים לעשות זה להביא חלוצים זרים. פוגעים פעם אחר פעם ואנחנו תמיד נופלים איתם
הצוות של אלברמן זה הרבה אנשים שנמצאים במערכת כבר תקופה כמו מאור בורג וקישון וגם הביאו לפה שחקנים כמו קלאוס, קראמר ואחרים אז אפשר להגיד שפחות הולך להם עם חלוצים.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:לדרמן סתם שחקן.
צריך להביא את ברק יצחקי כיועץ לענייני חלוצים לאלברמן כי אם יש דבר אחד שהצהבת יודעים לעשות זה להביא חלוצים זרים. פוגעים פעם אחר פעם ואנחנו תמיד נופלים איתם
לא הייתי מכליל. מאז שנבנה הצוות של אלברמן, הבאנו שני חלוצים - דוניו ופיירו.
דוניו חלוץ שהגיע בעלות נמוכה ודובר עליו בהתחלה כזר השישי. הוא אולי לא היה טוב מספיק, אבל נתן לנו עוד 8-9 שערים בעונה ברגעים משמעותיים.
פיירו הגיע כדי להביא לקבוצה יכולות שאין לה. הוא עזר לנו לעשות קמפיין יפה באלופות, אבל בליגה זה לא עבד.
אחרי הקיץ הקרוב, יהיה אפשר לראות אם מתפתחת פה מגמה שלילית או שמדובר בשכר לימוד למערכת משתקמת/מתפתחת.
Shocking4U אמר:הצוות של אלברמן זה הרבה אנשים שנמצאים במערכת כבר תקופה כמו מאור בורג וקישון וגם הביאו לפה שחקנים כמו קלאוס, קראמר ואחרים אז אפשר להגיד שפחות הולך להם עם חלוצים.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:לדרמן סתם שחקן.
לא הייתי מכליל. מאז שנבנה הצוות של אלברמן, הבאנו שני חלוצים - דוניו ופיירו.
דוניו חלוץ שהגיע בעלות נמוכה ודובר עליו בהתחלה כזר השישי. הוא אולי לא היה טוב מספיק, אבל נתן לנו עוד 8-9 שערים בעונה ברגעים משמעותיים.
פיירו הגיע כדי להביא לקבוצה יכולות שאין לה. הוא עזר לנו לעשות קמפיין יפה באלופות, אבל בליגה זה לא עבד.
אחרי הקיץ הקרוב, יהיה אפשר לראות אם מתפתחת פה מגמה שלילית או שמדובר בשכר לימוד למערכת משתקמת/מתפתחת.
GKagelmacher אמר:מאמן וחלוץ זר זה הדברים שצריכים להסגר בהקדם!
Smurk אמר:עושה מוב על גורנדה גם בגילו המופלג. שחקן חופשי בקיץ, ישראלי טוב שזה חשוב. נותן לו חוזה לשנתיים, לדעתי קשר מרכז שדה הכי טוב בליגה העונה ואופציה אמיתית בסגל בניגוד לגוני, זרגרי ושאר הלמלמים בקישור.
כובע קש אמר:גורדנה לא ברמה. באמת שאני מעדיף את גוני עליו
אם כך לא ראית אותו העונה. השחקן הכי טוב של באר שבעכובע קש אמר:גורדנה לא ברמה. באמת שאני מעדיף את גוני עליו
Ganjot אמר:כובע קש אמר:גורדנה לא ברמה. באמת שאני מעדיף את גוני עליו
מה הקשר בין השניים?
אחד קשר אחורי שאמור לחלץ, והשני קשר אמצע שמנהל את המשחק, מייצר מצבי הבקעה ובועט מרחוק.