ירוקי אמר:בהנחה שג'וש עוזב(לצערי),את מי לדעתכם צריך להחתים בתור שוער ראשון מהישראלים?
טננבוים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ירוקי אמר:בהנחה שג'וש עוזב(לצערי),את מי לדעתכם צריך להחתים בתור שוער ראשון מהישראלים?
אני אתך. סתם הרבה כסף גםApoc אמר:Shocking4U אמר:התקשורת היוונית יותר גרועה מהסרבית שיותר גרועה מהישראלית. פאוק/אא״ק לא הייתי הולך אם אני הוא. אולימפיאקוס אולי אבל לדעתי מסוכן ללכת למועדון שמחליף שחקנים בכמות כזאת חולנית
למה אולימפיאקוס ירצו אותו נראה לך
ירוק רפואי אמר:לפני הכל מחליף לפיירו הנגר זה הכי חשוב
עם חלוץ נורמלי כבר היינו מבטיחים אליפות, אי אפשר לשחק בלי חלוץ
Kozmo אמר:כזר ובוודאי כישראלי, אני משאיר את סונדגרן בכל מחיר, שחקן נהדר, מנהיג והתחבר למועדון. למעט כמה משחקים בתקופה שהיינו פחות טובים (וגם צריך לזכור שחזר מהפציעה) הוא היה מצויין. הוא גם נכנס לא מעט פעמים כבלם נוסף ומאפשר לחזיזה לשחק על כל הקו.
למה לגעת בדבר שעובד טוב?
אומרים שיש לו פציעה רצינית בגב כבר שנה שנייה ברצףJerry אמר:ירוקי אמר:בהנחה שג'וש עוזב(לצערי),את מי לדעתכם צריך להחתים בתור שוער ראשון מהישראלים?
טננבוים
כמו שהם רצו את ליידנר. זה קבוצה של נטו סוכנים שמציעים שחקנים ואפס סקאוטינג. פאני עבר לקצבים ויש להם קשרים ביוון, קפריסין וכו׳. הם דחפו אז את אלטמן לפנא לפני כמה שנים.Apoc אמר:Shocking4U אמר:התקשורת היוונית יותר גרועה מהסרבית שיותר גרועה מהישראלית. פאוק/אא״ק לא הייתי הולך אם אני הוא. אולימפיאקוס אולי אבל לדעתי מסוכן ללכת למועדון שמחליף שחקנים בכמות כזאת חולנית
Shocking4U אמר:כמו שהם רצו את ליידנר. זה קבוצה של נטו סוכנים שמציעים שחקנים ואפס סקאוטינג. פאני עבר לקצבים ויש להם קשרים ביוון, קפריסין וכו׳. הם דחפו אז את אלטמן לפנא לפני כמה שנים.Apoc אמר:Shocking4U אמר:התקשורת היוונית יותר גרועה מהסרבית שיותר גרועה מהישראלית. פאוק/אא״ק לא הייתי הולך אם אני הוא. אולימפיאקוס אולי אבל לדעתי מסוכן ללכת למועדון שמחליף שחקנים בכמות כזאת חולנית
אם בכר עוזב ורבש חותם אצלינו אז אני מניח שהוא ינסה במצב כזה להביא את ג'רפי מאשדוד, שוער סביר שלפעמים מציל את אשדוד.ירוקי אמר:בהנחה שג'וש עוזב(לצערי),את מי לדעתכם צריך להחתים בתור שוער ראשון מהישראלים?
כובע קש אמר:אני רק שומע אנשים אומרים רבש ובא לי להקיא
DelPiero אמר:יש לי הרגשה שבכר בכלל ישאר בסוף
DelPiero אמר:יש לי הרגשה שבכר בכלל ישאר בסוף
אני שומע הרבה את הקטע של מיצוי ואתגר, רק צריך לציין שלולא הצעות מחו״ל הוא היה נשאר פה.... (בלי חשק כאילו?)כובע קש אמר:DelPiero אמר:יש לי הרגשה שבכר בכלל ישאר בסוף
אני גם חשבתי ככה עד לא מזמן, אבל לדעתי הוא כבר מרגיש מיצוי פה והוא כן מחפש אתגר חדש
אני חושב שיותר מאשר הוא "מיצה" את מכבי חיפה הוא די מיצה את הליגה הישראלית.Liberman אמר:אני שומע הרבה את הקטע של מיצוי ואתגר, רק צריך לציין שלולא הצעות מחו״ל הוא היה נשאר פה.... (בלי חשק כאילו?)כובע קש אמר:DelPiero אמר:יש לי הרגשה שבכר בכלל ישאר בסוף
אני גם חשבתי ככה עד לא מזמן, אבל לדעתי הוא כבר מרגיש מיצוי פה והוא כן מחפש אתגר חדש
מאמנים צריכים להמציא את עצמם מחדש, לשנות, להביא שחקנים חדשים, לשנות שיטות.
מאמנים טובים יכולים להחזיק יותר מ3 שנים בקבוצות.
KevinDurant אמר:אני חושב שיותר מאשר הוא "מיצה" את מכבי חיפה הוא די מיצה את הליגה הישראלית.Liberman אמר:אני שומע הרבה את הקטע של מיצוי ואתגר, רק צריך לציין שלולא הצעות מחו״ל הוא היה נשאר פה.... (בלי חשק כאילו?)כובע קש אמר:אני גם חשבתי ככה עד לא מזמן, אבל לדעתי הוא כבר מרגיש מיצוי פה והוא כן מחפש אתגר חדש
מאמנים צריכים להמציא את עצמם מחדש, לשנות, להביא שחקנים חדשים, לשנות שיטות.
מאמנים טובים יכולים להחזיק יותר מ3 שנים בקבוצות.
למאמנים בעולם בליגות הגדולות מעבר לאתגר הגדול לזכות בליגה (למעט גרמניה וצרפת) יש את האתגר כל פעם מחדש לזכות בליגת האלופות ולעשות הכל במקביל וכו'
תחשוב שאם וכאשר ניקח אליפות השנה בכר סוגר פה כבר 6 אליפויות כולל שלב בתים בכל מפעל אירופי