• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רעיונות, שמועות, שמות, סקאוטינג ופנטזיות לחלון ההעברות בקיץ

• יוצר הנושא יוצר הנושא HaifaWave
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
אנחנו צריכים לשנות דיסקית בחלון הקרוב. לשחרר את כל מי שלא באמת ירצה להישאר פה בהנחה שיביא הצעה סבירה ולהביא צעירים עם פוטנציאל במקום להרכב. זה אמנם אומר להסתכן, אבל אליפות רביעית קשה מאוד לקחת ולדעתי הסיכויים לעשות את זה יגדלו אם יהיו כאן שחקנים רעבים יותר במקום אלה שכבר שבעו ורוצים להתקדם.
בפועל זה אומר שאם חזיזה עוזב צריך להמר על לאיוס. אם אבו פאני עוזב צריך להביא את גנדלמן. להמר על הילד הזה מבני יהודה ועל אושר דוידה. לעשות הכל כדי להביא את הצעירים המבטיחים ביותר (או פשוט להשתמש בכסף מהמכירות).

אנחנו כבר עושים את שינוי הרענון הכי חשוב בזה שחותם פה מאמן חדש, אחרי 3 תחת אחד המאמנים הכי דומיננטיים שקיימים. אז אני לא מאמין שנראה בעיות של שובע.
יש גם חילוף טבעי מספיק רציני של שחקנים מהשלד הקיים (נטע, אבו פאני, כנראה סבע, כנראה פיירו).

ממש לא צריך לוותר על העונה מראש וללכת על בנייה. צריך לעבוד קשה לשמור על כל שחקן מהשלד הקיים.
סומך יותר על שחקנים איכותיים ומוכחים בהבאת תארים מאשר על צעירים "רעבים" שיקרסו תחת הציפיות.

Judokan אמר:
אליאור אמר:
אנחנו צריכים לשנות דיסקית בחלון הקרוב. לשחרר את כל מי שלא באמת ירצה להישאר פה בהנחה שיביא הצעה סבירה ולהביא צעירים עם פוטנציאל במקום להרכב. זה אמנם אומר להסתכן, אבל אליפות רביעית קשה מאוד לקחת ולדעתי הסיכויים לעשות את זה יגדלו אם יהיו כאן שחקנים רעבים יותר במקום אלה שכבר שבעו ורוצים להתקדם.
בפועל זה אומר שאם חזיזה עוזב צריך להמר על לאיוס. אם אבו פאני עוזב צריך להביא את גנדלמן. להמר על הילד הזה מבני יהודה ועל אושר דוידה. לעשות הכל כדי להביא את הצעירים המבטיחים ביותר (או פשוט להשתמש בכסף מהמכירות).

אנחנו כבר עושים את שינוי הרענון הכי חשוב בזה שחותם פה מאמן חדש, אחרי 3 תחת אחד המאמנים הכי דומיננטיים שקיימים. אז אני לא מאמין שנראה בעיות של שובע.
יש גם חילוף טבעי מספיק רציני של שחקנים מהשלד הקיים (נטע, אבו פאני, כנראה סבע, כנראה פיירו).

ממש לא צריך לוותר על העונה מראש וללכת על בנייה. צריך לעבוד קשה לשמור על כל שחקן מהשלד הקיים.
סומך יותר על שחקנים איכותיים ומוכחים בהבאת תארים מאשר על צעירים "רעבים" שיקרסו תחת הציפיות.

לא אמרתי שצריך לוותר על העונה מראש וללכת על בנייה. אבל כן צריך לקחת בחשבון שאם שחקן רוצה להתקדם כן צריך להבין שאם הוא ישאר כאן הוא יתרום פחות מבעבר, ובכל מקרה צריך להכין שלד צעיר לשנים הבאות.
לגבי השמות שציינת - סבע פה חצי שנה. לא חושב שהוא שבע. כנ"ל פיירו שפה רק שנה והוא שחקן חלש ממילא. אני מדבר יותר על חזיזה, אבו פאני ואולי גם אצילי ירצה לעזוב.
לגגי המאמן - לא חושב שהוא יכול להחליף שובע שקיים אצל שחקנים.

לגבי השובע, זה תלוי ממה הוא נובע אצל שחקן אחד זה יכול להיות מהיעדים המקצועיים שיש לישראל להציע לו ואצל אחר מתחושת שחיקה של עבודה ממושכת לצד ותחת אותם אנשים קבועים. יכול להיות שרק החלפת הצוות המקצועי תביא שחרנים מסוימים להאמין שהמשמעות פה לא אבדה מבחינתם. בקיץ אלברמן דיבר על זה שהוא רוצה לרענן את הסגל גם מהסיבה הזו. יחד עם זאת, זה לא יבטיח הישארות של כולם כמובן.

לגבי כל השאר, אני מסכים עם שניכם. אנחנו צריכים להשאיר פה את מי שאפשר ולהביא לפה שחקנים ישראלים מחליפים שמאמינים בהם לטווח הרחוק וחושבים שיוכלו לקבל דקות משמעותיות מבלי שהרמה תרד משמעותית, בין אם מדובר ברכש ובים אם בשחקני בית צעירים. לצורך העניין, את חזיזה צריך לנסות להשאיר, אבל מכיוון שהמחליף שלו (צ׳יבוטה) לא יוביל אותנו במקומו ביום שאחרי, צריך להביא לפה גם שחקן כמו לאיוס שאולי יצליח לעשות את זה בעתיד. בכל מקרה, להחליף את צ׳יבוטה בלאיוס, כל עוד חזיזה נשאר, זה צעד ״מתקדם״ של חלון ההעברות. קודם שידאגו לקשר אחורי, שני חלוצים ושני מגנים.

גנדלמן שחקן טוב אבל אין לו עדיין תפקיד מוגדר וגם מכבי חיפה לא עושה עסקים עם אייל סגל

גנדלמן הוא הקשר ה4 שאני לוקח מנתניה. שחקן בינוני שמתלהבים ממנו כי הוא נותן גולים סטייל אשכנזי. חוץ מזה הוא בינוני מינוס

גנדלמן זה קלאסי השחקן מהלבל הבינוני שבגלל עליונות פיזית נראה אטרקטיבי, סטייל ג'ואל דמאו רומאריו פירס וכו'.. לא מספיק טוב, לא צריך להביא (אם היה שחקן חופשי או זול אז אולי). אינו רמה שם מעל כולם ואפילו אביב אברהם בעיניי אופציה יותר טובה מגנדלמן

אחרי כל מה שכתבתם עליו כאן אין צפוי מזה שמחר הוא משחיל אותנו. באנקר

אם הוא היה ריאלי, לגמרי הייתי רוצה את גנדלמן פה.
אולי הוא לא מה שהיינו שואפים אליו, אבל זה לא שהשוק שופע בקשרים ישראלים.
בסופו של דבר, מדובר בשחקן ליגה טוב שקרוב לפריצה משמעותית ויודע לשחק בכמה תפקידים ונראה שגם האופי שלו אחלה.
בכל מקרה, הוא לא באמת יגיע לפה, בין אם בגלל השמועות על הסגירה במת"א ובין אם בגלל שהוא משחק בנתניה.

אני רואה שכבר בכמה מקומות מדברים על רועי אלימלך כמחליף בעמדת המגן לעונה הבאה (כנראה מימין עם הסטה של רס להיות מחליף בשמאל).
אני מאוד מקווה שזה לא נכון, עם כל הכבוד לעונה הטובה (מאוד!) של אלימלך בעפולה. צפיתי בו במספיק משחקים השנה, ואני מתקשה לראות אותו משתלב אצלנו בצורה טובה מהפן ההגנתי.
מקווה שהוא יושאל לקבוצה בליגת העל שיוכל לפתוח בה.

אין לו מקום אצלנו בהרכב וגם לגבי מקום בסגל אני בספק.
באופן כללי, הוא לא ברמה של מגן ימני שאנחנו שואפים אליה, אם הוא אי פעם ישתלב אצלנו אני מניח שזה יהיה בתור קיצוני ימני במערך של 3 בלמים.

Judokan אמר:
אני רואה שכבר בכמה מקומות מדברים על רועי אלימלך כמחליף בעמדת המגן לעונה הבאה (כנראה מימין עם הסטה של רס להיות מחליף בשמאל).
אני מאוד מקווה שזה לא נכון, עם כל הכבוד לעונה הטובה (מאוד!) של אלימלך בעפולה. צפיתי בו במספיק משחקים השנה, ואני מתקשה לראות אותו משתלב אצלנו בצורה טובה מהפן ההגנתי.
הוא לא יכול לתת לנו יותר מרז מאיר?

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
הוא לא יכול לתת לנו יותר מרז מאיר?

סימן שאלה גדול. הגנתית הוא היה בעייתי אפילו ברמה של הליגה הלאומית. ובסוף מגן צריך קודם כל לתת הגנה.
הוא כן יכול לתת לנו גיוון משמעותי יותר למערך שלושת הבלמים, הוא משחק בדיוק כמו שמגן במערך כזה צריך לשחק, מה שלא היה לנו העונה.

לא מצליח להבין למה חצי ליגה רודפים אחרי בירם כיאל, ורק במכבי חיפה לא סופרים אותו.
שחקן בית שלנו, לדעתי אין שום קשר אחורי ישראלי טוב ממנו, להוציא את דור פרץ.

בעמדה 8 הוא אפילו עדיף בעיניי על עלי מוחמד, ואבו פאני.
תורם יותר משניהם בהיבט של שערים ובישולים.

כבר בינואר היו צריכים להביא אותו במקום נטע, בוודאי שהוא כמה רמות מעל גוני נאור.

Judokan אמר:

מלא יודע באילו מקומות פורסם אבל לאוהדים ולתשקורת יש נטייה להתאהב בשחקנים צעירים ולקרוא לתת להם קרדיט. אני מאמין שלא יישאר בסגל אחרי המחנה אם לא יעשה קפיצת מדרגה.
כל או כך, מסכים מאד עם הניתוח. הוא צריך עונת השאלה בליגת העל ואם יהיה בסגל העונה, אני די בטוח שלא נרגיש בסופה שעשינו שדרוג ביחס לרז. הוא אולי ייתן מספרים, אבל המחיר ההגנתי עלול להיות גדול הרבה יותר.

יום-טוב שוקרון אמר:
לא מצליח להבין למה חצי ליגה רודפים אחרי בירם כיאל, ורק במכבי חיפה לא סופרים אותו.
שחקן בית שלנו, לדעתי אין שום קשר אחורי ישראלי טוב ממנו, להוציא את דור פרץ.

בעמדה 8 הוא אפילו עדיף בעיניי על עלי מוחמד, ואבו פאני.
תורם יותר משניהם בהיבט של שערים ובישולים.

כבר בינואר היו צריכים להביא אותו במקום נטע, בוודאי שהוא כמה רמות מעל גוני נאור.
כי הוא לא מספיק טוב, יותר מדי עבירות גסות והרחקות.
ויש הבדל גדול- הוא מצפה להיות שחקן מוביל.
שים אותו על הספסל אצלינו ותקבל ים פרצופים וכתבות מטעם.

מה עם אבישי כהן? יכול להיות אחלה מחליף לרז ומגיע כשחקן חופשי כמו שיענקלה אוהב

Smile אמר:

200w.gif

Smile אמר:

נתן חודש טוב אחי בכללי הוא שחקן חלש מאוד מאוד. מעדיף לתת דקות לאלימלך/פיינגולד מאשר שחקנים כאלה וזסנו וג'אבר שעוד יעלו בטח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה