• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

רז מאיר - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Ganjot אמר:
מקווה שהצלחתם להזכר היום מי זה רז מאיר.
אז יהיה קצת יותר טוב אחרי הפגרה ואחרי שיתשפשף עוד, ויצליח להיות מגן שאולי גם מצליח למסור בנגיעה פעם בכמה זמן, טירוף.
לא רואה במה הוא עדיף על ינון אליהו, שהוא לפחות מהיר ויש לו גוף להתמודד עם שחקנים.

לא מצפה שישב לי דני אלבס על הספסל, אבל מצפה למגן שיוכל להמשיך את הדרך שמשחקים עם המגן הראשון. לא יכול לראות שחקן שצריך 4 נגיעות בכדור כדי למסור, או שחייב להשתלט על הכדור, להרים את הראש ולתקוע את כל המשחק.
ואין לזה שום קשר לפציעה, גם לפני הפציעה כולם ידעו בדיוק מה החולשות שלו, פשוט הגנתית היה קצת שקט ממנו, וכרגע גם את זה אין.
שינון אליהו גם גרוע ממש בהגנה וגם גרוע בהתקפה

רז סבבה בהגנה ולא משהו בהתקפה

כן, היה כל כך מזעזע נגד סכנין ונס ציונה, שהחלטת שהוא גרוע ממש בהגנה.
נגד סכנין הוא היה שחקן ההגנה הכי טוב על המגרש, אבל בסדר, מה שמסתדר לכם עם האגנ'דה שבגלל אדום הוא השחקן הכי גרוע שדרך פה.
לא חושב שהוא שחקן "טוב", אבל הוא בוודאות יותר טוב מרז.

כן הוא שחקן חלש שבילה את רוב הקריירה שלו בליגות הנמוכות. בא לפה על הטיקט של מגן התקפי ובפועל לא ראיתי ממנו כדור אחד מדוייק בכל הדקות משחק שלו ובצדק שרף לעצמו את הקרדיט עם האדום המטומטם שלו. אם אני צריך לבחור על מי אני יותר סומך מבין רז מאיר או ינון אליהו זה רז בפער

וואלה אכזב ברמות היום. אגיד בטירוף ודווקא הגנתית הוא נהיה חור באגף מבחינת התמקמות.

GKagelmacher אמר:
וואלה אכזב ברמות היום. אגיד בטירוף ודווקא הגנתית הוא נהיה חור באגף מבחינת התמקמות.

תמיד היו לו בעיות רציניות של מיקום כשהיריבות תוקפות. אני זוכר כמה שערים שקיבלנו על זה נגד מכבי תל אביב.
תמיד היה שחקן חלש מאוד שלא מתאים לדעתי גם להיות מחליף אצלנו. ואיך שהוא כל עונה הוא מצליח להסתנן להרכב לכמות משחקים גדולה, אם לא בימין אז בשמאל.
ברור לי שהוא חזר מפציעה ארוכה אבל עדיין אין משחק מאז שהוא חזר והוא לא נראה אבוד לגמרי גם בהגנה וגם בהתקפה.
מהבחינה הזאת, ובהנחה שסנודגרן באמת יהיה כשיר אחרי פגרת המונדיאל - הפגרה באה לנו בזמן מושלם.

לא היה טוב, אבל שוב - 8 חודשים בחוץ, ונזרק לשחק מלא משחקים ברצף אחד אחרי השני. לוקח זמן לחזור מזה ולשחק בחדות מבחינת מיקום ומהירות בפעולות.

הדוגמה של נטע סופר מתאימה - כי ראו אצלו שאחת המגבלות היה הפחד ממגע והזמן שהיה צריך בלהסתגל למצב הגופני החדש שלו. זה לא שונה אצל רז. טוב שבאה הפגרה כדי שיוכל לחזור לעניינים הרבה יותר בשקט

אני מעדיף את ינון אליהו שהוא מגן ולא את רז מהיר שהוא אילוץ

הדיסוננס התמידי בין הקושי לצפייה וכמה הוא שחקן מוגבל לבין כמה הוא נשמה, צנוע שנותן את הכל.
חייב לחזור לעצמו הגנתית, אבל צריך לתת לו הנחה לאור הפציעה

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
אחרי איך שנטע חזר אחרי פחות זמן ממנו בחוץ מגיע לו הרבה חסד.

להבדיל ממנו סאן שהיה כשיר כל הזמן הזה וגם שיחק נראה הרבה יותר גרוע

ההבדל הוא, שנטע לפני הפציעה היה מועמד לשחקן העונה, והיה בורג משמעותי, וכולם ידעו שיש לו יכולות גבוהות לפני הפציעה, אז היה לו לאן "להשתפר" תוך כדי שהחלים.
אצל רז, התקרה שלו היא מראש של שחקן ברמת ליגה לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הכי טוב.
רז בשנה שעברה עד הפציעה היה המגן הכי טוב בליגה, אני לא מבין מה האנטי לגביו.

עאלק תקרה של שחקן ברמה ליגה לאומית

לא אוהבים אותו כי יש בו משהו אפור ולא מרגש
הוא השתפר מאוד עם ההגבהות והקרוסים, והוא משחק מהר וחכם יותר מבעבר

אבל...השחקן המוביל שלנו באותה עמדה יותר טוב ממנו בכל פרמטר אפשרי וכשדניאל חסר החסרון מורגש. מאוד.

בהתחשב בזה שהוא רק חזר מפציעה ארוכה אין לי תלונות אליו

אבל הוא עדיין רק שחקן משלים וישאר כזה כנראה לנצח

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
אחרי איך שנטע חזר אחרי פחות זמן ממנו בחוץ מגיע לו הרבה חסד.

להבדיל ממנו סאן שהיה כשיר כל הזמן הזה וגם שיחק נראה הרבה יותר גרוע

ההבדל הוא, שנטע לפני הפציעה היה מועמד לשחקן העונה, והיה בורג משמעותי, וכולם ידעו שיש לו יכולות גבוהות לפני הפציעה, אז היה לו לאן "להשתפר" תוך כדי שהחלים.
אצל רז, התקרה שלו היא מראש של שחקן ברמת ליגה לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הכי טוב.

לא היה המגן הכי טוב בליגה, שחקן בלי טכניקה, בלי מוח, בלי יכולת למסור בנגיעה ובלי יכולת להשתלט על כדור בפחות מ 3 נגיעות.
היה לו כושר טוב ורוב הזמן לא הצטרף להתקפה, זה הכל.
וזה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה בשלב מסוים בעונה, זה בעיקר כי גם כל שאר המגנים פה מבחינתי זה רמת ליגה לאומית.
רז מאיר הוא בדיוק הסוג שחקן ישראלי טיפוסי, שהמחשבה שלו איטית, היכולת שלו לבצע פעולה היא איטית ויש לו 0 יסודות.
קבוצה שרוצה להתחרות באירופה גם בשנים הבאות, לא יכולה שיהיה לה שחקן כזה בסגל, לא משנה כמה הוא שחקן נשמה או נלחם או כל מני מכבסות מילים אחרות לשחקנים שהם לא מספיק טובים.

Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:

לא היה המגן הכי טוב בליגה, שחקן בלי טכניקה, בלי מוח, בלי יכולת למסור בנגיעה ובלי יכולת להשתלט על כדור בפחות מ 3 נגיעות.
וזה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה בשלב מסוים בעונה, זה בעיקר כי גם כל שאר המגנים פה מבחינתי זה רמת ליגה לאומית.
רז מאיר הוא בדיוק הסוג שחקן ישראלי טיפוסי, שהמחשבה שלו איטית, היכולת שלו לבצע פעולה היא איטית ויש לו 0 יסודות.
קבוצה שרוצה להתחרות באירופה גם בשנים הבאות, לא יכולה שיהיה לה שחקן כזה בסגל, לא משנה כמה הוא שחקן נשמה או נלחם או כל מני מכבסות מילים אחרות לשחקנים שהם לא מספיק טובים.
קח 10 שנים אחורה ותן לי קבוצה ש2 המגנים שלה היו יותר טובים מרז מאיר של עונה שעברה.

שחקן אחראי, טוב הגנתית שגם השתפר התקפית ושילב פעולה טוב מאוד עם אצילי

הלוואי שבכל עמדה היה לנו מחליף כמו רז מאיר בשיאו שנה שעברה.

אגב שמח שהסכמנו על זה שהוא היה שנה שעברה המגן הכי טוב בליגה עד הפציעה.

וכן, אני מסכים שהוא לא ברמה לליגת האלופות. הוא לא שחקן מוביל אבל הוא בטח ובטח לא ריסק את הקבוצה והרס לקבוצה, זה רמת הישראלים.

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
KevinDurant אמר:

קח 10 שנים אחורה ותן לי קבוצה ש2 המגנים שלה היו יותר טובים מרז מאיר של עונה שעברה.

שחקן אחראי, טוב הגנתית שגם השתפר התקפית ושילב פעולה טוב מאוד עם אצילי

הלוואי שבכל עמדה היה לנו מחליף כמו רז מאיר בשיאו שנה שעברה.

אגב שמח שהסכמנו על זה שהוא היה שנה שעברה המגן הכי טוב בליגה עד הפציעה.

וכן, אני מסכים שהוא לא ברמה לליגת האלופות. הוא לא שחקן מוביל אבל הוא בטח ובטח לא ריסק את הקבוצה והרס לקבוצה, זה רמת הישראלים.
אה, לא, ממש לא הסכמתי.
בן ביטון וקנדיל טובים ממנו, אולי לא הגנתית, אבל במכלול הייתי לוקח כל אחד מהם לפניו בלי שאלה.
אני מעדיף מגן שיכול לתרום לקבוצה מאשר שידע לעלות עד לחצי ולהשאר שם אחרי שתקע את כל ההתקפה.
ושוב - זה שאולי הוא היה בין המגנים הטובים בליגה, זה לא מעיד על זה שיש לו מקום במכבי חיפה.
זה רק מעיד על כמה שכל המגנים פה חלשים ולמאמנים אין מושג באיך להדריך מגנים בישראל, מגילאי נוער עד לבוגרים.
הוא לא שחקן שיכול להחליף את דניאל, מבחינתי שפיינגולד יעלה לבוגרים כבר העונה, ישחק פה ושם משחקים ושעונה הבאה הוא כבר יהיה המגן המחליף.

הלוואי שיכלנו להשתדרג על העמדה שלו
איזה עצוב שהרמה של מגנים ישראלים היא כל כך נמוכה

לפני הפציעה היה לדעתי סולידי הגנתית ויחסית יציב. אמנם חזר מפציעה קשה אבל נראה מזעזע. היום במהלך אחד הוא כמעט גרם לגול ואז עשה פנדל וגם הגול השני על הצד שלו. התקפית מזעזע.

לחשוב שהוא יפתח בבלומפילד מול הצהבת. פחד אלוהים.

הוא מגן ימני מחליף.
לא מצפה ממנו להרבה , במיוחד אחרי הפציעה הקשה שעבר.
לדעתי השאלה היא מתי דניאל חוזר אם בכלל העונה.

הוא פשוט לא ברמה, לא התקפית ולא הגנתית.
הפנדל היום זה שיא הפיגור מה אתה פותח ככה את היד מה?!

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה