ומול בש. יצטרכו לעבוד איתו מאוד חזק במחנה אימוניםhezildo אמר:לחשוב שהוא יפתח בבלומפילד מול הצהבת. פחד אלוהים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ומול בש. יצטרכו לעבוד איתו מאוד חזק במחנה אימוניםhezildo אמר:לחשוב שהוא יפתח בבלומפילד מול הצהבת. פחד אלוהים.
איזה מגן ישראלי אפשר ריאלית להביא ואל תגיד זסנו והוא גם לדעתי לא מספיק טוב בלי קשר למחירGanjot אמר:מגן ימני בינואר בדחיפות.
לא סומך על זה שדניאל יחזור העונה, ואם כן זה רק באזור הפלייאוף.
אי אפשר לשחק עם רז בהרכב.. שיישאר שחקן סגל גיבוי לימין ולשמאל כשצריך, לא כמחליף ראשון בעמדה.
הוא לא היה מספיק טוב להיות המחליף של מאבוקה, ועכשיו כשהוא המחליף של דניאל, ההבדלים פשוט עצומים מדי.
אולי שווה לשקול את חזיזה שם בהמשך העונה עד שדניאל יחזור.
זה שהוא עייף זה בטוח. ראיתי אותה דקה 75 כבר מתקשה לרוץJudokan אמר:הוא היה באמת מתחת לכל ביקורת היום.
אני מקווה שזו העובדה שהוא נזרק מיד לכמות משחקים גדולה בזמן קצר וזה סימפטום של עייפות.
כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
חזיזוש אמר:כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
פרדיגמה שאני לא מבין איך נהפכה לככ פופולרית. אני לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל לחשוב שהוא המגן הימני הישראלי הטוב בארץ
מה אתם רואים, באמת?
השאלה היא לא כמה הוא טוב אלא העובדה שכל השאר ממש גרועיםחזיזוש אמר:כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
פרדיגמה שאני לא מבין איך נהפכה לככ פופולרית. אני לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל לחשוב שהוא המגן הימני הישראלי הטוב בארץ
מה אתם רואים, באמת?
לא רואה במה רז מאיר יותר טוב מבן ביטוןכובע קש אמר:חזיזוש אמר:כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
מה אתם רואים, באמת?
תן לי מגן אחד שריאלי להביא וטוב מרז
הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.חזיזוש אמר:כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
מה אתם רואים, באמת?
אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.Ganjot אמר:הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.חזיזוש אמר:כובע קש אמר:לא נצליח להביא מגן מחליף ישראלי טוב ממנו
מה אתם רואים, באמת?
אי אפשר להביא שחקן אחר שאולי גם על הדרך ילמד מדניאל וישתפר פה, כולם כל כך גרועים ורז פשוט ביכולת על, שלא שווה לנסות להביא מגן אחר מהליגה.
מעדיף גם את קוסטנטין, שאולי לא טוב ממנו הגנתית, אבל בטוח טוב ממנו התקפית, וגם את בן ביטון מאשר לראות את רז הורס התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה.
גם הרמן עדיף עליו, וגם זסנו.
אני גם לא בטוח שהוא עדיף על ינון אליהו, אם אליהו היה מקבל את הדקות האלה עם הרכב נורמלי אולי היה גם נראה יותר טוב.
מעדיף לראות את פיינגולד רץ בהרכב ולא אותו.
Shocking4U אמר:אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.Ganjot אמר:הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.חזיזוש אמר:פרדיגמה שאני לא מבין איך נהפכה לככ פופולרית. אני לא מבין בכלל איך אפשר להתחיל לחשוב שהוא המגן הימני הישראלי הטוב בארץ
מה אתם רואים, באמת?
אי אפשר להביא שחקן אחר שאולי גם על הדרך ילמד מדניאל וישתפר פה, כולם כל כך גרועים ורז פשוט ביכולת על, שלא שווה לנסות להביא מגן אחר מהליגה.
מעדיף גם את קוסטנטין, שאולי לא טוב ממנו הגנתית, אבל בטוח טוב ממנו התקפית, וגם את בן ביטון מאשר לראות את רז הורס התקפה אחרי התקפה אחרי התקפה.
אני גם לא בטוח שהוא עדיף על ינון אליהו, אם אליהו היה מקבל את הדקות האלה עם הרכב נורמלי אולי היה גם נראה יותר טוב.
לא קשור למאמני כושר, הוא אתלט ברמה גבוהה. תשווה אותו לאצילי או ארד אפילו וזה די ברור. ברור שכשחקן כדורגל הוא פחות איכותי משניהם. אני מסכים איתך שהוא לא המגן האולטימטיבי ויש לו הרבה ליקויים, אני דווקא חושב ששנה שעברה לפני הפציעה הוא התחיל להראות ניצוצות ופיתח חיבור לא רע בכלל עם אצילי וגם היה סולידי כשהתבקש לשחק בצד שמאל. אני חושב שהוא לגמרי שחקן סגל לגיטימי, לא עושה פרצופים, יודע את מקומו ויכול לסתום לך חור בימין ובשמאל.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.Ganjot אמר:הם בגישה פה שהבן אדם פשוט צריך לחזור מהפציעה שלו ואז נראה שילוב של דני אלבס ומאיקון.
הוא בסה"כ שיפר את הכושר שלו במשך שנים תחת מאמני כושר מהשורה הראשונה, גם מגן אחר שיתאמן פה תקופה יפתח כושר גופני טוב.
אתה מוכן כל עונה שברגע של פציעה או הרחקה, הוא יהיה המגן המחליף שלך נגד קבוצות כמו ב"ש/ מכבי ת"א / משחקים באירופה?
זה לא מחליף של לתת מנוחה למגן הפותח במשחקים נגד נמושות הליגה, מחליף בעמדה הזאת צריך במינימום לא להרוס את כל המשחק הרגיל שלך.
לא מצפה ממנו להיות דניאל, אבל אני מצפה שהוא ירוץ עם הכדור, ידע לעבור שחקן פה ושם, לא יתקע התקפות ושתהיה לו רגל שמאל ולא יצטרך 5 נגיעות כדי להשתלט על הכדור.
אז שיסתום חורים כמגן שלישי, לא כמגן שניShocking4U אמר:לא קשור למאמני כושר, הוא אתלט ברמה גבוהה. תשווה אותו לאצילי או ארד אפילו וזה די ברור. ברור שכשחקן כדורגל הוא פחות איכותי משניהם. אני מסכים איתך שהוא לא המגן האולטימטיבי ויש לו הרבה ליקויים, אני דווקא חושב ששנה שעברה לפני הפציעה הוא התחיל להראות ניצוצות ופיתח חיבור לא רע בכלל עם אצילי וגם היה סולידי כשהתבקש לשחק בצד שמאל. אני חושב שהוא לגמרי שחקן סגל לגיטימי, לא עושה פרצופים, יודע את מקומו ויכול לסתום לך חור בימין ובשמאל.Ganjot אמר:Shocking4U אמר:אף אחד לא חושב שהוא דני אלבס. בשיאו הוא מגן טוב הגנתית עם כושר גופני עילאי. אני חושב שכשהוא יהיה יותר כשיר הוא יהיה לגמרי סביר כמגן ימני מחליף.
הוא בסה"כ שיפר את הכושר שלו במשך שנים תחת מאמני כושר מהשורה הראשונה, גם מגן אחר שיתאמן פה תקופה יפתח כושר גופני טוב.
אתה מוכן כל עונה שברגע של פציעה או הרחקה, הוא יהיה המגן המחליף שלך נגד קבוצות כמו ב"ש/ מכבי ת"א / משחקים באירופה?
זה לא מחליף של לתת מנוחה למגן הפותח במשחקים נגד נמושות הליגה, מחליף בעמדה הזאת צריך במינימום לא להרוס את כל המשחק הרגיל שלך.
לא מצפה ממנו להיות דניאל, אבל אני מצפה שהוא ירוץ עם הכדור, ידע לעבור שחקן פה ושם, לא יתקע התקפות ושתהיה לו רגל שמאל ולא יצטרך 5 נגיעות כדי להשתלט על הכדור.