silvas אמר:
אני לא מבין איפה כל השירה של הקהל? מה זו הדממה הזו?
חוץ מהאולטראס הקהל לא מכיר בע"פ את השירים?
(בלי קשר לא מבין את המחאה של יושבי הצפוני, רובם יכולים להמשיך לעודד יפה מאוד, נעלבו שאמרו להם לא לזרוק אבוקות?)
מישהו צריך לדחוף ולארגן את זה
זה לא רק פשוט מה לשיר, זה מתי ולכמה זמן. אנחנו מדברים פה על אמוציות,
אנשים שרים כשהם מרגישים משהו עם האנשים סביבם
דברים כמו דגלים, באנרים, שלטים, תופים זה הכל דברים שמביאים אותם בדיוק בשביל זה. את זה פסלו והרבה פעמים עוד לפני שהארגונים התפלפו עם המופע האבקות המיותר (וזה היה חלק מהקטליסט לא?). אין דבר מכבה יותר מהבאנרים של הווינר בין הקומות למשל.
הביקורת על הארגונים הייתה מוצדקת אבל העליהום התקשורתי היה מוגזם והיו כמה רשעים שדאגו שנפגע פה. ברגע שפילגו אותנו בצורה אותנו זה הורג אותנו ומהר.
תזכרו שאנשים לא מהצפוני הם בעיקר משפחות ומלא אנשים שקנו מנוי
כי הם יכולים וזה אומר שמדובר באוכלוסייה שלא תבוא עם מלא אנרגיות לשיר ולקפוץ.
למכבי נוח עם המצב הקיים. יש להם שקט, את המנויים מכרו, את הקבוצה מכרו, בקיץ יענקל'ה יקבל כתבות על כמה השקיע וכמה הוא אלוהים ולא צריך להתעסק בזה. הם ויתרו על העונה עוד לפי שכגלל התחילה (תזכרו שגם רכש שהגיע הגיע אחרי מסע מעייף של משאים ומתנים בלי נגמרים ו/או בעקבות לחץ מסיבי מכיוון האוהדים דרך התקשורת החיפאית בעיקר)
נראה לכם שתל אביב היו נותנים למה שקורה שחצי מהאוהדים לא באים ככה להמשיך לאורך כל הרבה זמן כמו אצלנו ? גם לפני המשחק נגד תל אביב לא היה לארגונים לפחות בשני משחקים ציוד עידוד והרגישו הבדל עצום.
אני לא לוקח מהאחריות של אלו שפגעו בקבוצה בארגונים, אני רק מנסה להשית את תשומת לבכם לדברים אחרים שתורמים למצב.