לסובוי שוב עלה רך להחריד אגב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
adoram אמר:חייב לשתף אותכם במשהו שקורה לי הרבה, מעניין אותי אם גם לכם.
אחרי הפסדים כואבים, כמו זה של אתמול, אני כמובן מתקשה להירדם מרוב עצבים ואדרנלין ומריץ את המשחק בראש שוב ושוב. אבל בסוף איכשהו נרדם. ואז בבוקר, כשאני מתעורר ופוקח עיניים, אני לא ישר חושב על מה שקרה אתמול. כאילו המוח נותן לי אשלייה לרגע שזה לא באמת קרה, כי אני באמת לא זוכר בכמה שניות הראשונות שהיה משחק אתמול והפסדנו. יכול להיות שזה קשור גם לזה שהמשחק היה בשעה מאוחרת יחסית.
ואז, אחרי חצי דקה בערך שאני שוכב במיטה ומתחיל להתעורר, נכנסת מחשבה או זיכרון למוח על מה שקרה אתמול.. ואז מגיעה הבאסה כמובן.
אליאור אמר:adoram אמר:חייב לשתף אותכם במשהו שקורה לי הרבה, מעניין אותי אם גם לכם.
אחרי הפסדים כואבים, כמו זה של אתמול, אני כמובן מתקשה להירדם מרוב עצבים ואדרנלין ומריץ את המשחק בראש שוב ושוב. אבל בסוף איכשהו נרדם. ואז בבוקר, כשאני מתעורר ופוקח עיניים, אני לא ישר חושב על מה שקרה אתמול. כאילו המוח נותן לי אשלייה לרגע שזה לא באמת קרה, כי אני באמת לא זוכר בכמה שניות הראשונות שהיה משחק אתמול והפסדנו. יכול להיות שזה קשור גם לזה שהמשחק היה בשעה מאוחרת יחסית.
ואז, אחרי חצי דקה בערך שאני שוכב במיטה ומתחיל להתעורר, נכנסת מחשבה או זיכרון למוח על מה שקרה אתמול.. ואז מגיעה הבאסה כמובן.
זה קורה לי בהקשרים אחרים בחיים, לא בספורט.
adoram אמר:אליאור אמר:adoram אמר:חייב לשתף אותכם במשהו שקורה לי הרבה, מעניין אותי אם גם לכם.
זה קורה לי בהקשרים אחרים בחיים, לא בספורט.
וואלה, מעניין אם יש הסבר מדעי לזה.