• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק שמינית גמר הקונפרנס ליג: הירוקים מהכרמל VS הסגולים מפרינצה

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מאמץ גדול מאד של השחקנים,
בכל זאת נחשפו המון ליקויים - לא משהו שאנחנו לא יודעים.

כיוף זה עדיין לא זה- לא רק בגולים, הוא נותן המון הזדמנויות שניות ליריב- גם בליגה.

גרשון הוא לא יותר מפלסטר.

שואו זה אידיוט עם תעודה- אידיוט שימושי- להשתמש כמה שצריך ולזרוק בסוף העונה.

נאור זה ההגדרה המילונית לחמאה- לא מסוגל לתקל.

אם היו אומרים לנו לפני המשחק שזאת תהיה התוצאה כנראה שלא היינו כל כך מאוכזבים בהתחשב בהבדלי הרמות אבל עם איך שהמשחק התפתח זה אכזבה גדולה. הובלנו עליהם פעמיים והם בסך הכל הובילו עלינו משמעותית פחות דקות ממה שאנחנו הובלנו במשחק. הגולים שספגנו היו רכים וב2 מתוך ה4 הרגיש שכיוף היה יכול לעשות יותר ולקינוח לחטוף גול בדקה ה94 (והיה לי ברור שנחטוף וגם הערתי את זה לאחי שצפה איתי במשחק) שזה בכלל מוציא את הרוח מהמפרשים.

גאה בסך הכל בשחקנים על ההופעה, לא נפלנו מהם בחלקים גדולים של המשחק. בסוף הכושר הכריע בנוסף לשואו שהחליט לזרוק זין על הקבוצה ועל החברים שלו ולהפקיר אותנו ב10 שחקנים. הסיכויים לעבור בחוץ קלושים אבל נקווה להופעה מכובדת ולא להתבזות שם.

המצב עם הספסל נהיה מדאיג, המחליפים הנוכחיים לא מסוגלים להשפיע במיוחד בהתקפה ואנחנו נהיים יותר ויותר קצרים. הפנים לריינה בראשון במשחק לא פשוט בכלל.

חייב לשתף אותכם במשהו שקורה לי הרבה, מעניין אותי אם גם לכם.
אחרי הפסדים כואבים, כמו זה של אתמול, אני כמובן מתקשה להירדם מרוב עצבים ואדרנלין ומריץ את המשחק בראש שוב ושוב. אבל בסוף איכשהו נרדם. ואז בבוקר, כשאני מתעורר ופוקח עיניים, אני לא ישר חושב על מה שקרה אתמול. כאילו המוח נותן לי אשלייה לרגע שזה לא באמת קרה, כי אני באמת לא זוכר בכמה שניות הראשונות שהיה משחק אתמול והפסדנו. יכול להיות שזה קשור גם לזה שהמשחק היה בשעה מאוחרת יחסית.
ואז, אחרי חצי דקה בערך שאני שוכב במיטה ומתחיל להתעורר, נכנסת מחשבה או זיכרון למוח על מה שקרה אתמול.. ואז מגיעה הבאסה כמובן.

adoram אמר:
אחרי הפסדים כואבים, כמו זה של אתמול, אני כמובן מתקשה להירדם מרוב עצבים ואדרנלין ומריץ את המשחק בראש שוב ושוב. אבל בסוף איכשהו נרדם. ואז בבוקר, כשאני מתעורר ופוקח עיניים, אני לא ישר חושב על מה שקרה אתמול. כאילו המוח נותן לי אשלייה לרגע שזה לא באמת קרה, כי אני באמת לא זוכר בכמה שניות הראשונות שהיה משחק אתמול והפסדנו. יכול להיות שזה קשור גם לזה שהמשחק היה בשעה מאוחרת יחסית.
ואז, אחרי חצי דקה בערך שאני שוכב במיטה ומתחיל להתעורר, נכנסת מחשבה או זיכרון למוח על מה שקרה אתמול.. ואז מגיעה הבאסה כמובן.

זה קורה לי בהקשרים אחרים בחיים, לא בספורט.

אליאור אמר:
adoram אמר:

וואלה, מעניין אם יש הסבר מדעי לזה.

adoram אמר:
אליאור אמר:
adoram אמר:

וואלה, מעניין אם יש הסבר מדעי לזה.

אני מניח שכן. כשאתה מתעורר בבוקר לוקח זמן למחשבות להיכנס.

וואלה באמת אין לי תלונות לאפחד עם העומס המטורף שאנחנו חווים מתחילת העונה הקבוצה עד כה עושה דברים מדהימים ואתמול נטו הפסדנו על חוסר עומק בספסל ועדיין הבאנו פייט אחושרמוטה לפיורנטינה במשחק שהוא לא באמת בית אני יוצא מהמשחק הזה מאוד אופטימי וסומך על דגו וחניכיו שידעו להרים את עצמם ולהשאיר תצלחת אליפות בכרמל💚💚💚💪🏿💪🏿🤘🏿

חזרה
למעלה